Uk National lottery – Congratulations, you have WON!

Asta e un mail pe care l-am primit azi in bulk.
In mod normal, aicea intervinea fara probleme reflexul deja evoluat de „select all, delete”. Insa cand ochiu meu a observat cu coada lui, ca e vorba de niste bani, brusc a anulat toate reflexele, incepand sa functioneze instantaneu instinctul de sclav al banului. Marfa instincu asta, om adevarat si drept te face! Un cacat!
Daca e s-o iei logic, e clar de la prima vedere ca e teapa si ca de fapt daca intri incepe sa te ia cu o vrajeala sigur. Si vrajeala se vede de la 1001 metri. Toate indiciile aratau ca e teapa: nu participasem nici la asta din Romania, daramite la „UK National lottery”, si oricum loteriile nu trimit mailuri la oamenii care au castigat. Cum ar fi sa trimita mailuri dupa nick uri:”Dl Killeru_de_foame, va anuntam ca ati castigat…veniti cu buletinu sa ridicati banii.” ?

Vrajeala clar, insa instinctu meu de sclav in fata banilor functioneaza si-mi aduce in vedere: „Ba esti prost!? Tu nu vezi ca e Uk National lottery, ca nu e Srl-ul Vivi? Astia, englezii sunt seriosi, nu se joaca. Si daca e ceva pe bune si tu dai delete? Intra ma in mesaj si citeste ce cacaturi sunt acolo. Tu-ti dai seama ca sunt 0,000000000000000(0)1 sanse sa fii castigat ceva? Vrei sa ratezi sansa asta? ”
Dupa o mica lupta cu sclavul din mine:
Da frate vreau s-o ratez. „”Uk National lottery-CONGRATULATIONS,YOU HAVE WON ?” Hai zi sa moara ma-ta! Daca nu imi trimite Blair mail sa-mi confirme, degeaba!
Ba..si daca totusi era ceva serios, a?

320 Răspunsuri to “Uk National lottery – Congratulations, you have WON!”


  1. 1 alex iunie 4, 2007 la 2:57 pm

    si io am primit de asta dar cred ca-i o vrajeala sa-i dai adresa

    • 2 aly iulie 14, 2010 la 7:11 pm

      sh io..merg mai departe k nu pierd nmk.mailurile sunt exact k cele postate de voi numai k numele contabilului e fred peters…astept sa vad pana o sa imi ceara bani:))

  2. 3 cristina iunie 6, 2007 la 11:26 pm

    da e d cacat faza asta.
    am intrat si eu o data si am mers mai departe, nu neaparat k sclavul banului din mine credea k e adevarat dar din curiozitate sa vad cat d mult se poate duce.
    initial va trec prin mai multe oferte din care tr sa alegeti un minim.
    eu nu am ales nimik , problema era k dk nu alegeai nimik nu te trimitea mai departe deci tr sa alege neaparat k sa castigii ceea c zic aia acolo.
    ofertele respective se refereau la tot felul d produse care mai d care cica interesante care iti faceai abonament si primeai nush c.
    oricum dupa astea tr sa iti introduci datele numai k buba d aici era k ei nu aveau romania in lista, deci dk vroiai sa primesti asa-zisul castig tr sa fii neaparat din SUA, deci s-a oprit toata smecheria.
    deci da e d cacat.ei fac reclame la alte porcarii d l care primesc bani si atunci dk te incadrezi in limitele impuse d ei exista o mica sansa sa castigi dar nu se stie nici atunci.mai bine le stergi direct si nu iti mai bati capul cu asa tampenii.;)

  3. 4 aprozarnet iunie 6, 2007 la 11:34 pm

    mc de info cristina, ca ne-ai luminat si ca te-ai sacrificat tu pt binele la toti; serios 🙂
    nu e the national lottery cum zic ei, si deci nu e nici marele premiu.
    nu castigi nimic, sau nimic mai mult decat vreun pix 🙂

    asta numai dc castigi vreo tombola, la care e nevoie sa cumperi de neste bani multi sa participi

  4. 5 ioni iunie 17, 2007 la 9:59 am

    am primit si eu un astfel de mail. insa nu unul ci 6. la inceput nu stiam ce e, imi zice ca am fost aleasa din tot Web-u, si tot felu de prostii, ca am castigat f multi bani………. dar eu tot nu inteleg ceva. de unde au adresa mea?????

  5. 6 aprozarnet iunie 17, 2007 la 5:09 pm

    … adresele circula 🙂

  6. 7 sonia iunie 20, 2007 la 8:00 pm

    si eu am primit o prostie de genul asta si nu o data de 4 ori
    la inceput am crezut ca este ceva pt ca eu am intrat o data si am completat un formular dar la tara cand a trbuit sa scriu nu am gasit Romania
    acum stiu sigur ca este vrajeala

  7. 8 ioni iunie 21, 2007 la 5:05 pm

    dar???
    A dat cineva toate detaliile care le cer sa vada pana unde pot ajunge??
    Care e scopul lor? Sa ne fure? Sau e doar o distractie?
    E ciudata faza si oricum e vrajeala… Cum sa primeasca atatia oameni, atatea milioane de lire. Am fi toti bogati peste noapte, fara sa depunem nici un efort. Asa ceva nu e posibil……..

  8. 10 vio iunie 27, 2007 la 2:00 pm

    si eu am primit saptamana, trecuta si din curiozitate am trimis sa vad ce se intampla?
    am mers atat de departe incat ieri mi-au trimis mesaje prin care iti dau variante de trimitere si costuri ge, vrei sa primesti cecul in 24 de ore te costa 630 de euro.

    Eu le voi trimite un mesaj in genul da vrate iti platesc dar dupa ce verific valabilitatea cecului si vad eu cu ochii mei ca in contul meu exista acea suma

  9. 11 vitalie iulie 1, 2007 la 12:36 pm

    fratilor am primit si eu de la uknationallottery mesaj ca am cistigat 1000000pounds si pentru delivery am 3 variante de ales ce sa fac
    ajutatima va rog !

  10. 13 aprozarnet iulie 1, 2007 la 2:25 pm

    n-ai 3 variante, ai doar doua:

    sa „pui botu la vrajeala”

    sau

    sa „nu pui botu la vrajeala” 🙂

  11. 14 Bogdan iulie 9, 2007 la 8:53 am

    Am primit shi eu un mail de la National Lottery , shi mi-o zis k am fost ales din 250000 de adrese de e-mail shi k la fiecare au fost atribiute niste numere.Am primit 4 e-mail-uri shi imi creau numele , adresa , nationaliatea,de astea. Le-am completat , am trimis mail shi o zis k saptamana asta urmeaza sa primesc cecul in valoare de 1000000 de lire , insa nu mio cerut nimik in plus.Aveam trecute in e-mailu de la ei numerele shi ink ceva , lucruri cu care urma sa imi ridic premiul.Acum nu sh ce sa zic , de pierdut nu am ce , dar totusi cred k e o mare vrajeala(cu toate k cik is in asteptare).Dak castig ceva va sun shi voua ;))

  12. 15 lory iulie 11, 2007 la 2:38 pm

    Am primit si eu azi pe mail de la uk national lottery un email cum ca as fi castigat cinci sute de mii de lire sterline, cu titlul „!!!CONGRATULATION ONCE AGAIN!!!”.surprins cva orice roman care are nevoie de bani, stiind ca de cateva luni am jucat pe site-ul lor, dar fara sa cumpar vreun tichet,m-am gandit ca poate…poate.acum nu ma mai gandesc, dar vreau sa vad ce pot face. ei trag teapa, le trag si eu. ca doar adresa care le-am dat-o este falsa. sunt curioasa sa vad ce se intampla

  13. 16 drag iulie 28, 2007 la 2:37 pm

    da fratilor am primit si eu mail in bulk de la uknationallottery , am completat niste formulare si cica acum sunt in asteptarea banilor.daca primesc ceva va anunt. succes si voua!

  14. 17 angel crystyna august 2, 2007 la 5:01 pm

    eu merg pana la capat cu astia…nu mi-e frica… cica maine imi vine baniiii…. sa vedem

  15. 18 angel crystyna august 2, 2007 la 5:01 pm

    voi ce credeti?????

  16. 19 Madalina august 4, 2007 la 12:47 pm

    Ai primit ceva?
    Mie mi-au propus o varianta cu curierat rapid(DHL)si una prin transfer bancar.La curier tre sa platesc 580lire si la banca 1000!!!!!!Zice ca nu pot sa scot banii pana nu platesc?!!!!
    Si nu pot sa retina bani din premiu!!!!!!Capcana!

  17. 20 vladtheodor august 20, 2007 la 5:04 pm

    shi !??? cum s-a terminat cristina ??? faci cinste cu sampanie !???

  18. 21 elenusca august 20, 2007 la 6:11 pm

    am primit si eu peste 500 de mesaje de la diferite firme, si de la banca nationala a Marii Britanii(UK National Lottery) si tot imi mai trimit si in ziua de azi si spun ca am castigat ba la una 3000000 de $, ba la alta masini…tot felul de chestii din astea…si mi-au trimis si un formular sa il completez dar nu stiu ce sa cred…la dou -trei mesaje mai cred eu ca este vrajeala dar la 500????

  19. 22 elenusca august 20, 2007 la 6:12 pm

    scuze…loteria nationala a Marii Britanii…

  20. 23 aprozarnet august 20, 2007 la 6:35 pm

    elenusca 🙂 tu nu trebuie sa uiti ca esti din Romania si ca n-ai participat la nicio loterie din UK.

    oricum.. am fi cam prea multi castigatori din Romania, si anuntati de asta pe mail, nu crezi? 🙂

  21. 24 Inca Unu august 29, 2007 la 7:22 pm

    salut am primit si eu un mail cu uk lottery… si curiozitatea m-a impins sa merg mai departe desi sunt constient ca e vrajeala …si am timis raspuns la ce au solicitat ei… ba chiar am trimis mail si la curierul ala de care vorbesc la un momemt dat:)) si ce sa vezi faza aseara am trimis mail la ala si azi m-a sunat de 2 ori un nr privat… prima oara i-am dat tel unui coleg ca ma gandeam ca ma bat la cap astia cu pensii private :)) si colegul spune ma vezi ca asta vb intr-o limba straina nu inteleg… la interval de 1 minut si ceva suna iar telefonul mobil. S-a prezentat ca era curierul caruia i-am scris cu o seara innainte si vorbea in limba engleza britanica abia intelegeam:)) mi-a spus ca acest colet este pus pe drum catre mine si m-a intrebat daca mi-am citit e-mailul pentru ca el imi raspunsese. eu i-am spus ca-l voi citi… intr-adevar acolo spunea ca trebuie sa depun patru sute si ceva de euro prin western union pt livrare.. dar cum e tiganul roman i-am dat reply si i-am scris in engleza curierului… voi depune cei 400 de euro cand voi avea pachetul in mana… cata caterinca. :))
    astept si eu niste pareri 😛 cu respect

    • 25 gigi aprilie 1, 2011 la 10:48 am

      Si eu am ajuns sa castig nu stiu de unde loteria Microsoft Sweepstakes Promotion vreo 550.000 lire, am completat tot ce mi-au cerut ei si acum am ajuns la plata prin WESTERN union a sumei de 410 lire pentru a ridica premiul si un TOSHIBA laptop.

      Ce crezi despre acest lucru????

      gigi

  22. 26 bogdan_86x septembrie 2, 2007 la 10:15 am

    am primit si io acelasi mesaj! dar am dat un search pe google si am vazut ca si altii primisera aceleasi msje cum ca au castigat 1000000 de lire. m-as duce in anglia ca mi-au dat si adresa:’UK NATIONAL LOTTERY HEADQUARTERS: P O Box 1010 Liverpool, L70 1NL UNITED KINGDOM ‘, desigur ca e inventata, dar eu am rau de avion. oricum e buna faza ca din cateva mii de mailuri tot cade 1 prost sau poate si 100.
    asa ca ii astept la poarta sa vina cu cecu daca nu ii alerg putin cu tepoiu!:)
    P.S:pacat ca vream si io un mclaren SLR;)

  23. 27 nelik septembrie 4, 2007 la 8:40 pm

    ce sa fac, am primit si yo. A incercat cineva sa plateasca acei bani ?

  24. 28 cami septembrie 9, 2007 la 5:59 pm

    tocmai am primit si eu si ce sa va spun ca mi-am trimis deja datele.este ceva rau in asta?

  25. 29 aprozarnet septembrie 9, 2007 la 6:58 pm

    tu hotarasti 🙂 .. dupa un timp de analiza

    • 30 Diana octombrie 17, 2012 la 5:37 pm

      Am vazut ca aveti comentarii din 2007, se pare ca „loteria” aceasta inca mai functioneaza, ca am primit si eu un mail ca „am castigat”. Bineinteles ca am raspuns ca doar toti suntem sclavii banilor. Multumesc pentru sfaturi!Nu am dat prea multe date personale,asa ca nu am de ce sa imi fac griji.
      P.S. Am primit un email, anul trecut, ca as putea castiga bani muncind online,am fost atat de „desteapta” incat am dat si nr-ul cardului, asa incat m-am trezit ca imi disparuse din cont vreo 300 dolari.Norocul meu ca am sunat a doua zi la Citi si am intrebat daca pot sa imi recuperez banii, iar dupa vreo luna au reusit cei de la Citi sa imi recupereze banii, sincer nu am cerut detalii pentru ca mi-a fost rusine de ce facusem……..
      Ce sa va urez?-Sa avem minte incat sa dam delete din start la aceste mesaje!

  26. 31 gicu....VI SE PARE CUNOSCUT? septembrie 25, 2007 la 8:16 pm

    TARE

  27. 32 gicu....VI SE PARE CUNOSCUT? septembrie 25, 2007 la 8:18 pm

    Dear Winner,

    We happily announce to you the Draw (#679) of the UK E-mail NATIONAL
    LOTTERY held on the 1st september,2007.Your E-mail Address attached to
    Ticket Number :4356689456, was picked at random from our computer
    system.Agent ID Number: 110 won you a total sum of £2,750,000.00 POUNDS
    STERLING.

    Contact Mr. Anthony Flowers
    Claims and Release Order Department,
    Email:validation0@yahoo.de

    For claims validation.

    Yours Truly,

    Angelina Ashton

  28. 33 gicu....MAI TARE!!!!!!!! septembrie 25, 2007 la 8:20 pm

    Attention MISTER…..NUMELE MEU
    The type of delivery indicated by the lottery board is the diplomatic way of delivery because the parcel is of great importance and all security measures must be applied to make sure that the parcel gets to you safely.

    This medium is a little bit costly compared to the normal post or delivery.
    The winning is in a form of a cheque and cheque is as good as cash but the only person that can cash this cheque happens to be you. That is why you must receive this cheque before you can convert it to cash.

    More so, we do not accept payment on COD basis.

    All payment must be made in full before the dispatching of the parcel to the designated address as stated in my first email to you.

    Please proceed with the payment as soon as possible or we will return this cheque back to the gaming board as unclaimed.

    Thanks.

    James.

  29. 34 gicu....A CASTIGAT CINEVA MAI MULT? septembrie 25, 2007 la 8:28 pm

    NOTIFICATION ABOUT YOUR ATM

    NOTIFICATION ABOUT YOUR ATM CARD.
    OFFICE OF THE DIRECTOR OF OPERATIONS
    INTERNATIONAL CREDIT
    SETTLEMENT
    CENTRAL BANK OF NIGERIA.

    ATTENTION BENEFICIARY:

    THIS IS TO OFFICIALY INFORM YOU THAT WE HAVE VERIFIED YOUR CONTRACT /INHERITANCE FILE AND FOUND OUT THAT WHY YOU HAVE NOT RECEIVED YOUR PAYMENT IS BECAUSE YOU HAVE NOT FUFILLED THE OBLIGATIONS GIVEN TO YOU IN RESPECT OF YOUR CONTRACT / INHERITANCE PAYMENT.

    SECONDLY WE HAVE BEEN INFORMED THAT YOU ARE STILL DEALING WITH THE NONE OFFICIALS IN THE BANK YOUR ENTIRE ATTEMPT TO SECURE THE RELEASE OF THE FUND TO YOU. WE WISH TO ADVIVE YOU THAT SUCH AN ILEGAL ACT LIKE THIS HAVE TO STOP IF YOU WISH TO RECEIVE YOUR PAYMENT SINCE WE HAVE DECIDED TO BRING A SOLUTION TO YOUR PROBLEM.

    RIGHT NOW WE HAVE ARRANGED YOUR PAYMENT THROUGH OUR SWIFT CARD PAYMENT ASIA PACIFIC, THAT IS THE LATEST INSTRUCTION BY THE PRESIDENT UMARU MUSA YARADUA(GCFR) FEDERAL REPUBLIC OF NIGERIA.THIS OFFICE WILL SEND YOU AN ATM CARD WHICH YOU WILL USE TO WITHDRAW YOUR MONEY IN ANY ATM MACHINE IN ANY PART OF THE WORLD, BUT THE MAXIMUM IS TWO THOUSAND FIVE HUNDRED DOLLARS PER DAY, SO IF YOU LIKE TO RECIEVE YOUR FUND THIS WAY PLEASE LET US KNOW BY CONTACTING THE CARD PAYMENT OFFICE AND ALSO SEND THE FOLLOWING INFORMATION:

    1. YOUR FULL NAME
    2. PHONE AND FAX NUMBER,
    3. ADDRESS WERE YOU WANT THEM TO SEND THE ATM CARD TO (P.O BOX NOT ACCEPTABLE)
    4. YOUR AGE AND CURRENT OCCUPATION
    5. A COPY OF YOUR INTERNATIONAL PASSPORT

    CONTACT PERSON:
    DR. PATRICK AZIZA
    INTEGRATED PAYMENT DEPARTMENT
    EMAIL 😦 atm_paymentdpt@myway.com)
    THE ATM CARD PAYMENT OFFICE HAS BEEN MANDATED TO ISSUE OUT $8,300,000.00 AS PART PAYMENT FOR THIS FISCAL YEAR 2007. ALSO FOR YOUR INFORMATION YOU HAVE TO STOP ANY FURTHER COMMINUCATION WITH ANY OTHER PERSON (S) OR OFFICE(s). THIS IS TO AVOID ANY HITCHES IN FINALIZING YOUR PAYMENT. EMAIL atm_paymentdpt@myway.com GET BACK AS SOON AS YOU RECEIVE THIS IMPORTANT MESSAGE FOR FURTHER DIRECTION IN THIS REGARDS AND ALSO UPDATE ME ON ANY DEVELOPMENT FROM THE ABOVE MENTIONED OFFICE.

    (MR. SADIQ ALMAN)
    CHIEF AUDITOR TO THE PRESIDENT
    FEDERAL REPUBLIC OF NIGERIA
    ATM CARD PAYMENT FOR FUND BENEFICIARIES.

  30. 35 gicu.... septembrie 25, 2007 la 8:31 pm

    SANT CEL MAI BOGAT!

  31. 36 gicu.... septembrie 25, 2007 la 8:37 pm

    SA STITI K AM CASTIGAT LA TOATE LOTERIILE DIN LUME.
    NUMAI IN ROMANIA, NU!
    SI JOC DE CATIVA ANI BUNI!
    SOMALIA, THAILANDA, BANGLADESH, ANGLIA, TAIWAN, NIGERIA(mai sus), ETC.
    ACOLO NU AM JUCAT NICI MACAR O SINGURA DATA!

  32. 37 aprozarnet septembrie 26, 2007 la 9:40 pm

    noroc gicule 🙂

  33. 38 adi octombrie 16, 2007 la 8:04 am

    salut frati intru’ castig la UK NATIONAL LOTTERY HEAD QUARTERS =))
    aseara 14.10. am primit un email la fel ca toti cei care au scris ! am raspuns si le-am dat doar varsta si tara iar azi dimineatza am primit alt email – cine sta la UK sa retransmita un email la ora 01.00 ? =)) si multe alte ganduri intrebari pe care mi -le-am pus si pe care pe le-am regasit in discutiile voastre .
    mah fratzilor, stiti si voi cate fraude sunt facute cu ajutorul internetului
    masina mercedes 5000 euro an de fabricatie 2000 se afla in Uk … juma de suma inainte prin western union si si uitatziva pe site-ul mobile.de in lb. engleza sa vedeti atentionarile de acolo, care au fost confirmate de raiffeisen bank ! eram gata sa imi asum un risc de genul asta pentru ca in urma unor discutii lungi cu mai multi nu vedem nicio capcana! dat fiind western union totul era oke ! raiffeisen bank mia spus sa nu trimit pt ca exista scurgeri de informatii privind securitatea transferului de bani chiar in interiorul sistemului western union – multi vand sau sunt complici cu cei care posteaza acele anunturi pe net. si le da parola cuvantul cheie si alte eleemente de sigurantza ! la fine un bun prieten ma intreaba ” dc nu ai vb mah cu mine? astia sunt din romania! =)) bine ca am fost oprit de raiffeisen bank sa nu dau bani prin western union!
    am vazut referiri la nigeria ! nu stiti fazele cu englezul indragostit de o romanca si cere banio sa vina la ea dar in ziua cu pricina are un accident, suni l aspital si ti se spune ca esti a 1000-a pers care il cauta si el nu exista dar exista o adunatura de victime ! si cazul asta este real …. patit de sotia unui prieten…in fine sau despartit ca aia o luase razna chiar si dupa…il cauta pe englez sa ii ceara socoteala de ce nu vine….ca il iubeste …etc =))
    cele doua cazuri sunt reale (autor anglia,englez foarte ocupat cu bussnis-uri prin nigeria ) PS…cazul masinii este si valabil pentru vanzare de barci si cred ca pentru orice produs de lux! ca si la masina am avut propria experienta cand cautam sa cumpar o salupa! niciodata nu am avansat si nu am dat bani ! sunt capcane pentru prosti cred eu ! ori ei sunt tampiti ori concetatenii lor ! =))

    BINE CA AZI 16.10.2007 am dat cautare pe google „UK NATIONAL LOTTERY HEAD QUARTERS ” si v-am gasit pe voi ! va multumesc ca nu imi mai fac visuri si imi scot din minte multele ganduri de natura celor scrise in prima parte a paginii la :
    ” Uk National lottery – Congratulations, you have WON!
    Asta e un mail pe care l-am primit azi in bulk.”

    • 39 ADOBE FOTOSHOP iulie 30, 2009 la 9:35 am

      wwooo , mai, da ce te-ai incurcat cu astia !!! Eu numa’ numele si adresa le-am trimis -VACO! -si vreo cateva nopti n-o sa mai dorm ca am citit o gramada de kkturi pe net – ca ar putea astia sa te ameninte…sau chiar sa…sa…???
      Aveti grija oameni buni, si cred ca un sfat ar fi – sa va stergeti /modificati orice date de ordin privat ( hi5, neogen, youtubely etc ) …Se anunta vremuri grele 😦

  34. 40 C. Bogdan noiembrie 17, 2007 la 2:52 pm

    pentru cunoscatori , … recunoasteti textul ….
    acesta l-am primit in 14 Noiembrie 2007….

    NATIONAL LOTTERY HEADQUARTERS:
    P O Box 1010,
    Liverpool L70 1NL
    United Kingdom
    (Customer Services)
    OFFICIAL PRIZE NOTIFICATION
    Dear Winner,

    We are pleased to inform you of the result of the just concluded annual draws
    of UNITED KINGDOM NATIONAL LOTTERY international Lottery programs. The online
    cyber lotto draws was conducted from an exclusive list of 21,000 e-mail
    addresses of individual and corporate bodies picked by an advanced automated
    random computer search from the internet, no tickets were sold. After this
    automated computer ballot, your e-mail-address emerged as one of the winners
    in the category \\”A\\” You are therefore been approve to claim the sum of
    1,350,000.00(One Million Three Hundred And Fifty Pounds Sterling) with the
    information below:

    Ref: un cod de cifre si numere
    Batch: un cod de cifre si numere

    Mr. Garry Murphy
    E-mail: uk.claimsofficer_uknl@yahoo.co.uk
    Tel: +44-704-576-4180
    +44-704-572-1030
    Fax:+44-707-515-8123

    PAYMENT PROCESSING FORM

    (1) FULL NAME
    (2) FULL ADDRESS
    (3) NATIONALITY.
    (4) DATE OF BIRTH
    (5) OCCUPATION
    (6) TELEPHONE NUMBER
    (7) SEX

    Submitted Form will be manually verified and processed by the assigned
    Claims Processing Officer (CPO) the Processing of your form will be
    Completed within the next 24 hours of receiving your LOTTERY CLAIMS
    APPLICATION FORM You will receive an update on the status of your
    Application once completely processed

    Congratulations from all our staff for being part of Uk National
    Lottery PROGRAM. 2007

    Sincerely,

    Mrs.Caroline Bryan
    (Lottery Co-ordinator)
    Uk Lottery Organisation
    =====================================================
    =====================================================
    © UK LOTTERY. All rights reserved. Offer valid to winners who are
    at least 18 years of age. Void where prohibited. No purchase necessary
    to claim winning prize. You will need to meet all of the steps to redeem
    as outlined in the Terms & Conditions before you can receive your
    promotional prizes.

    iar apoi pe acesta ….
    in 15 Noiembrie 2007 …

    The National Lottery
    PO Box 1010
    Liverpool L70 1NL
    United Kingdom.
    Ref: cod de numere si litere
    Batch: cod de numere si litere
    Winner’s name: (numele meu)
    Raffle Draw Winning Email:(emailul meu )

    Congratulations Lucky Winner,

    On Behalf of the Screening Committee of United Kingdom National Lottery, I wish to formally inform you that you have successfully passed the Email Screening and Verification Matching Test conducted for all online winners in your winning in accordance with the United Kingdom National Lottery Terms and Conditions. Hence you are therefore cleared for payment by the verifications and fund release department at the United Kingdom National Lottery Headquarters and your winnings has been duly signed and approved for release to you by the legal attorney to the United Kingdom National Lottery.

    Your approved winning Certificate number is : cod de numere si litere
    Your winning Transfer Identification code is : cod de numere si litere.

    As you already know, all winners for the online version of the United Kingdom National Lottery Online promotions were selected through a computer ballot system drawn from an exclusive list of 21,000 e-mail addresses of individual and corporate bodies listed online as part of our international promotion to promote international co-operation between the United Kingdom and other countries worldwide and I must say that you should count yourself extremely lucky to have emerged as one of our winners in this week’s lucky dip sweepstakes and we do sincerely hope you will put part of your winnings into good use for community, educational and business development and also to render selfless services to the less privileged in your community.

    The process for claiming your winnings has been made very simple so that by the end of one week at most, you are assured of having received your cash prize of the sum of £1,350,000 Pounds Sterling and all the legal documents backing your winnings. In the light of the above mentioned, you are to contact the the Agency that will be handling the transfer of your winning to you with the contact informations below:

    Contact Person:
    Mr. Eric James
    Fast Way Courier Delivery Limted
    Administrative Officer
    E-MAIL: info_fastwaycourieruk@yahoo.co.uk
    Tel: +44-702-402-7871
    Fax: +44-707-515-8123

    Note that you are to provide the Lottery Winners Agency that will be handling the transfer of your winning with the required details below to officially identify you:

    1) Winner’s Full Names:
    2) Present Full Address:
    3) Telephone Number:
    4) Raffle Draw Winning Email:
    5) Amount Won:
    6) Winning Reference Number:
    7) Winning Batch Number:
    8) Winning Transfer Identification code: cod de numere si litere
    9) Winning Certificate Number: cod de numere si litere

    Note that there exists a periodic condition on all claims process; therefore you have limited time to claim your winnings. Failure to claim your winnings within the stipulated time frame will lead to the forfeiture of your winnings after which your winnings remitted back to the United Kingdom National Lottery Headquarters and will then be added to next winning draws. Also kindly be aware that the United Kingdom National Lottery winning prizes are regulated by the Financial Services Authority and as a result, you are advice to follow the Lottery Claims Terms and Conditions to ensure the remittance of your prize to you within the stipulated time of the claiming of winnings.

    Further to this, due to some recent miss-up of some winning numbers, as a Prize winner and according to the United Kingdom National Lottery Terms and Conditions, you are only privy to your winnings informations and your winnings transfer information in order to avoid any form of double claiming and misappropriation of your winnings, hence the release of your winning informations to a third party(friends and family members inclusive) is absolutely ruled out as this will lead give room to double claiming by a third party which is against the United Kingdom National Lottery Terms and Conditions. You are hereby advice to keep your winning information personal from any third parties (friends and family members inclusive) until your winnings have been remitted to you.

    Lastly, I will require a concise update on your proceedings with the Agency that will be handling the transfer of your winning. If you need any assistance whatsoever from this office, please do not hesitate to inform me.

    Yours Sincerely,
    Mr. Garry Murphy
    Uk Lottery Overseas Claims Unit.

    Confidentiality Notice:
    Please note that this email and any files that may be attached to it is/are confidential and is/are intended for the sole use of the individual(s) or entity (is) to which it/they is/are addressed. Any use,distribution,copying or disclosure by any other person or entity is strictly prohibited under applicable law(s).Opinions, conclusions and other information in this message that do not relate to official business of NATIONAL LOTTERY and insurance shall be understood to be neither given nor endorsed by NATIONAL LOTTERY finance and insurance when addressed to concern finance and insurance clients; and any information contained in this email is subject to the terms and conditions of the governing client’s contract(s).

    United Kingdom National Lottery
    COPYRIGHT © 1994-2007 ALL RIGHT RESERVED

    –––––––––––––––––––––––––––
    Copy addresses and emails from any email account to Yahoo! Mail – quick, easy and free. Do it now…

    –––––––––––––––––––––––––––
    Copy addresses and emails from any email account to Yahoo! Mail – quick, easy and free. Do it now…

    iar apoi pe acesta ….
    in data de 15 Noiembrie 2007…

    FAST WAY COURIERS
    (GLOBAL DIPLOMATIC DELIVERY)
    Limited
    23 Rufford Court, Hardwick Grange
    Woolston, Warrington WAI 4RF, United Kingdom.

    PARCEL REGISTRATION CODE: (cod de litere si cifre)
    Dear numele meu ,

    Thanks for contacting Fast Way Courier Services. This is to inform you that a parcel has been sent to us, which contains a certificate of winnings, a certified bank cheque and other vital certificates, which was sent to us by the claims officer of overseas winner, UK National Lottery. After all verification of your claims particulars, we have therefore decided to deliver the package to you.

    You are to please confirm your alternative mailing address to enable us dispatch your parcel immediately.

    Note that the parcel will not be delivered to P.O.Box address or street corners but to your residence.

    It is the usual practice of our organisation to conduct a proper verification of all parcels that we are to deliver to ensure that they are valid. Be rest assured that your cheque has been confirmed valid and true and delivery will be made once you have met with the necessary requirements.

    With regards to this, you are required to select the most convenient of the three options below for a smooth delivery of your package to you:

    Courier of your winning draft to you via any of this channel listed below:.

    DHL
    (24 hour same day)
    Mailing £100.00

    Insurance £50.00

    Vat (5%) £0.75

    TOTAL £225.00

    UPS
    (2 working days)
    Mailing £80.00

    Insurance £50.00

    Vat (5%) £0.75

    TOTAL £205.00

    FEDEX
    (3 working days)
    Mailing £60.00

    Insurance £50.00

    Vat (5%) £0.75

    TOTAL £185.00

    BANK TO BANK TRANSFER:(OPTION 4)

    Condition: The cost of COT (commission of transfer) being charged by our transfering bank, which is (£ 1000.GBP) of the cash being transferred will be paid by you(winner) so you are to make your reliable option from the above option’s listed.
    Please note that the charges are best substantial because of the insurance cover we have undertaken incase of loss, damage or package breakage of your high priority document. We assume all responsibilities incase of any eventualities.

    The International money transfer company, WESTERN UNION MONEY TRANSFER have been chosen as method of payments for customers, you are to make payment through any regional office close to you. This payment method was adopted to ameliorate and speed up the process of payment and delivery.

    Respond to this e-mail by making a selection from the three options above. Also send to us a scanned copy of either your driver’s license or any form of legal identification.

    Important Note: That the courier charges cannot be deducted from your Winnings due to Article 1186 section 45 subsection 2.3 of Constitution of the United Kingdom as relates to Financial and freight matters, which are duly codified in the United Kingdom law.

    Finally, be reminded that the deadline for the claiming of your winning package is exactly one week after the receipt of this email . After this period, your package will be returned back to the office of the National Lottery.

    You are to get back to me so that I can advice you on how to make the required payments for any option you choose, so that as soon as you make the payment a tracking number will be given to you to enable you track your parcel.

    PLEASE READ CAREFULLY ON HOW YOU WILL MAKE PAYMENT TO THIS OFFICE VIA OUR ACCOUNT OFFICER.

    Please be rest assured that you will receive your winning package within 24 hours of we acknowledging receipt of funds from you. This is our business and when we promise to deliver at a specific time, we don’t fail. Also we have no provision for cash-on-delivery(COD) for customers outside the United Kingdom.

    For speed and convenience sake, do make all payments for your delivery via western Union Money Transfer or MoneyGram to the name of the account officer below:,

    Mr. Mark Johnson,
    Address: 23 Rufford Court, Hardwick Grange
    Woolston, Warrington WAI 4RF, United Kingdom.

    After Payments must have been made by you, you will then proceed to send us the following information below as regards the very transfer as well as a scanned or faxed copy of the transfer slip from Western Union or MoneyGram:

    Senders First Name.
    Senders Last Name.
    Sender Address.
    MTCN(Money Transfer Control Numbers).

    We hope you are able to send the funds for your delivery as soon as possible because your winning package is here in my office ready for onward delivery to you.As soon as you forward the payment reciept to this
    office for confirmation we will give you a tracking number to enable you track your parcel with this office.

    Thanks for your anticipated co-operation.

    Do have a nice day as we remain obliged to be of service to you.

    Mr. Eric James
    Customer Service Officer
    Customer Information and Enquiry Department
    Fast Way Couriers Uk
    Tel: +44-702-402-7871
    Fax:+44-707-505-5717
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
    This message, along with any attachments, is strictly confidential, and intended solely for the use of the person or organization to whom it is addressed. It may contain privileged and confidential information which is covered by legal, professional, or other privileges. If you are not the intended recipient, you should not copy, distribute or take any action in reliance on it. In this case, please destroy the email and its attachments. Any opinions presented, expressed or implied, are solely those of the author and do not necessarily represent those of the Company.

    –––––––––––––––––––––––––––
    Copy addresses and emails from any email account to Yahoo! Mail – quick, easy and free. Do it now…

    – dar aici mi-a trezit mai tare interesul cu privire la imensa excrocherie : de ce sa platesc eu inainte pt. un transfer de bani , de ce m-a sunat (am fost sunat pt. a-mi verifica emailul de cel putin 5-7 ori exact ca in cazurile relatate mai sus – de o singura persoana – barbat) , si aici vine bomba , cu numar ascuns , dar fraierul p..i ultima sau penultima data a format gresit si mi-a aparut numarul de pe care am fost sunat , iar dupa ce am inchis verificand numarul , STUPOARE , acesta era un numar de ORANGE , la care am incercat sa sun si eu dar iara ,,ciudatenie” (am sunat cu nr. ascuns) dupa ce suna o data mi se respingea apelul , ulterior intrandu-mi mesageria . Acest numar pe care vil dau si voua este … 0749940774 si va urez noroc (daca incercati poate dati de cineva care va poate ,, dumiri” cu privire la castig – si binenteles in limba romana – ca doar e numar de ORANGE … nu?) , iar acuma ma pregatesc sa devin unul din milionarii in lire sterline ai Romaniei …. va pup te toti si va urez bafta ….

  35. 42 lili noiembrie 24, 2007 la 7:10 pm

    va salut!

    C. Bogdan, chiar astazi am primit si eu un astfel de email exact ca al tau cu diferenta ca am alte nume de contabil si alt numar de telefon.
    individul ma sunat de multe ori astazi si a incercat sa ma convinga sa ma duc sa platesc. categoric l-am intrebat „esti sigur ca nu vrei sa-mi furi banii? eu iti platesc tie prin Wastern Uinion dar mie ce banca imi da premiul (1,000 000 lyre, ce director de banca ma va chema sa negocieze cu mine o astfel de tranzactie? si multe altele”. la care mosul mi-a raspuns ca daca nu vreau sa platesc sa nu platesc si astfel premiul meu v-a fi returnat la agentia Nationa Lottery etc…
    chia nu stiu ce sa cred, nu. de tel. de pe care m-a sunat este:+2348073413715tu ce parere ai: ADEVAR SAU TEAPA?
    DACA AFLI CEVA TE ROG SCRIEMI LA E-MAIL: nikita_lyly@yahoo.com sau tel 0741199068.
    Multe salutari si la fel ca si tine ma pregatesc sa devin o milionera in lyre britanice.

  36. 43 lili noiembrie 24, 2007 la 7:15 pm

    am uitat sa-ti spun ca este exct aceeasi adresa la care sa trimit banii, doar ca pe contabil il cheama Steven Moore

  37. 44 aprozarnetU noiembrie 24, 2007 la 7:24 pm

    lili draga, AI PARTICIPAT vreodata la loteria din Anglia?

    raspunde la intrebarea asta si vei afla raspunsul pe care il cauti.

    haideti fratilor, ce naiba: E TEAPA !

    nu mai sperati atata ca a dat norocu peste voi cand se vede clar ca E TEAPA; GANDITI UN PIC

    ce naiba, TOATA LUMEA A CASTIGAT LA LOTERIA ANGLIEI!!?

  38. 45 gaby decembrie 4, 2007 la 8:37 pm

    deja suntem prea multi castigatori. romanii norocsi.

  39. 46 CRISS decembrie 5, 2007 la 12:08 am

    Ce sa mai zic..dupa toate cele citite mai sus..din nefericire si eu sunt unul dintre cei care au primit o groaza de astfel de e-mailuri.
    Chiar in urma cu o ora am vorbit la tel cu unul care cica e avocat si o sa semneze el documentatia dar va trebui sa-i trimit o taxa de 1000 si ceva de dolari iar onorariul lui de dupa va fi de 400.maine imi va trimite e-mail cu datele lui si restu’ de intructiuni.
    E vorba de MICROSOFT CORPORATION WORD LOTTERY
    UNITED KINGDOM.61-70 Southampton Row,si altii
    UK National Lotterry
    22 Garden Close,PE9 2YP
    LONDON,
    UNITED KINGDOM.
    Date:27/11/2007
    mai am multe altele dar o sa le sterg pe toate si asa va sfatuiesc si pe voi.Adresele lor sunt fictive,acolo nu figureaza ei ci oricine altcineva.De ex. m-am informat despre 61-70 Southampton Row,care e in Londra ,zic ei ca acolo ar fi MICROSOFT CORPORATION WORD LOTTERY,si nu e.Si analfabetii au scris word in loc de world.
    Am sa-i innebunesc si yo cu mailuri sa se sature….
    Pe voi va salut fiti mai atenti cu internetu’ ca e jele…

  40. 47 mona vadan decembrie 13, 2007 la 8:13 pm

    buna la toata lume am primit si eu un mail de la loteria din anglia ca am cistigat 500000 de lire ,si vezi doamne la emscourier ,costa 350 de lire sterline transportul ,si te intreaba de toate ,voi ce ziceti e teapa au ba,

  41. 48 aprozarnet decembrie 14, 2007 la 8:40 am

    nu e teapa, da-le ce vor si ia-ti premiu tau; nu te mai obosi sa te gandesti..

  42. 49 mona vadan decembrie 14, 2007 la 2:12 pm

    cum sa imi i-au premiul cind cei de la curierat iti cer 20 de milioane ,(400 de lire sterline),doar n-am innebunit.atunci de ce nu isi iau ieie din premiu si restul sa-l trimita???

  43. 50 aprozarnet decembrie 14, 2007 la 2:55 pm

    pai daca stii deja, si crezi ca ar trebui sa fii nebuna sa faci asta, atunci de ce mai intrebi?

  44. 52 nicolescu decembrie 25, 2007 la 6:20 pm

    sincer am primit si eu un e-mail deasta ca as fi castigat 900de mii de lire dar totusi nu mi-am dat seama ca e vrajeala pana cand mi-a spus cineva…am dat adresa si nr de tel.si inca ceva eu zic sa va dati nr de tel macar va fac si ei ceva minute:D

  45. 53 ioana decembrie 28, 2007 la 10:33 am

    si eu tot primesc de vreo 3 zile mailuri de acest gen,dar cine le ia in seama?!Nici macar nu merita sa le deschizi…eu asta fac.Nu puneti botul la vrajala!!!

  46. 54 soare ianuarie 5, 2008 la 8:12 am

    Dragi mei se pare ca io am castigat cel mai mult !
    iete colea jos..

    ….You have therefore been approved to claim a total sum of
    £9,767,607(Nine
    million,seven hundred and sixty-seven thousand, six hundred and seven
    pounds
    sterling.For security reasons, you are advised to keep your winning
    information confidential till your claims is processed and your money
    remitted to you in whatever manner you deem fit to claim your prize.

    MR. Fraser Watford
    Email:onlineclaims_fraser77@yahoo.co.uk
    Tel: +447045714598
    Contact him by sending him with the under listed informations

    …..

    dupa cum vedeti numele emitentului este mereu altul

    PAREREA MEA?
    e ca un destept de pe la noi cu numar de Orange isi ajuta confratii stabiliti in Anglia..
    a incercat cineva sa ceara datele pe care sa trimeata banii de aici?asa aflam cine-i incaseaza..
    normal ca-i tzeapa, dar vedeti cei care ati trimes datele sa nu va treziti cu un credit de nevoi personale , verificati daca nu suntenti deja restantieri pe la banci…
    noi romanii avem ochiul obisnuit si vedem tzepele de la distanza, dar cei din America de exemplu sunt obisnuiti cu corectitudinea , la fel si nemtii…banuiesc ca in spatele acestor mailuri stau romani, de-aia suntem asa iubiti peste tot..

  47. 55 tzindirela ianuarie 8, 2008 la 8:22 pm

    NU STIU CAT ATI CASTIGAT VOI… DAR SI EU AM PRIMIT ASA CEVA. VOI CE ZICETI? AM INCERCAT SA JOC PE SITE-UL LOR, DAR A TREBUIT SA MA LOGHEZ, AM DAT CA AM UITAT PAROLA, LA CEREREA E-MAIL-ULUI MEU MI-AU SCRIS CA NU EXISTA ACESTA IN BAZA LOR DE DATE. DECI……


    The British National Lottery
    P O Box 1010
    3b Olympic Way, Sefton Business Park,
    Aintree, Liverpool , L30 1RD
    (Customer Services)

    Ref: UK/9420X2/68
    Batch: 074/05/ZY369
    Ticket number:56475600545 188
    Lucky Numbers: 05,06,17,20,28,42(Bonus33)

    WINNING NOTIFICATION:

    We wish to congratulate and inform you on the selection of cash prize
    Ł1000,000.00 (British Pounds) held on the 10th December 2007
    in London Uk.The selection process was carried out through random
    selection in Ourcomputerized email selection system (ess) from a
    database of over 250,000 email addresses drawn from which you were
    selected. And Youre-mail address attached to ticket number:
    56475600545 188 with Serial number 5368/02 drew the lucky numbers:
    05, 06, 17, 20, 28, 42 (Bonus 33) ,which subsequently won you the
    lottery in the 1st category i.e match 5 plus bonus.

    You have therefore been approved to claim a total sum of 1 Million
    Pounds,(One Million Pounds) in cash credited to file
    KTU/9023118308/03.This is from a total cash prize of 1000,000 Million
    Pounds,shared amongst the (4)lucky winners in this category
    i.e Match 6 plus bonus.For due processing of your winning claim,
    please contact the FIDUCIARY AGENT Information Officer Mr. Roy Phil
    who has been assigned to assist you. You are tocontact him with the
    following details for the release of your winnings.

    Name: Mr. Roy Phil
    Telephone: +44 703 196 7111
    Email address: mr.royphilclaimdept1@gmail.com

    act him, please provide him with the following Requirements below:
    Claims Requirements:

    1.Name in full––––––––––
    2.Address–––––––––––-
    3.Nationality––––––––––-
    4.Age–––––––––––––-
    5.Occupation––––––––––
    6.Sex ––––––––––
    7.Phone/Fax––––––––––
    8.Present Country––––––––

    If you do not contact your claims agent within 5 working days of this
    Notification, your winnings would be revoked. Winners are advised to
    keep their winning details/information from the public to avoid
    Fraudulent claim (IMPORTANT) pending the prize claim by Winner.

    *Winner under the age of 20 are automatically disqualified. *Staff of
    the British Lottery are not to partake in this Lottery.

    Accept my hearty congratulations once again!

    Regards
    Mrs. Stella Ellis
    (Group Coordinator
    Note that you are not to reply to this E-mail,please contact your
    claimsofficer directly to start the processing of your claims
    application form.

  48. 56 tzindirela ianuarie 8, 2008 la 8:39 pm

    AM UITAT SA VA SPUN AL MEU MESAJ ERA IN INBOX

  49. 57 sandy ianuarie 9, 2008 la 10:07 am

    Fratilor si eu am primit mailuri de genu asta si am trimis datele sa vad ce se intimpla si intr-un final mi-au spus k tre sa dau 450$ k sa imi validez cecu ….teapa.mi-au trimis si valoarea in ron a banilor k sa fie ei credibili…Astea vor sa i-a niste bani de pe spatele celor care pun botuuu la prostii de genu asta…numai k omu cind aude ban…se pierde!Nu dati mahi nici un ban

  50. 58 etc ianuarie 15, 2008 la 12:20 am

    Ghici ?
    Si eu am primit asa ceva si nici macar n-am tresarit stiti de ce :If there is too good to be true, then it’s not true.

    Aveti grija si nu mai dati detalii referitoare la persoana voastra nici macar din curiozitate pentru ca informatiile astea sunt folosite la furt de identitate:se fac carti de identitate si se fac imprumuturi sau alte chestii carduri de credit (bineinteles cu ajutor din interiorul bancilor) si se ajunge chiar la situatia in care nu mai esti primit in tara respectiva sau mai rau esti urmarit de diverse Servicii secrete
    Desi par scenarii demne de SF-uri asta chiar se intampla.

    De ce credeti ca se trimit aceste mesaje in special in Romania ,ca sigur multi pun botul,datorita saraciei.

  51. 59 ETC ETC... ianuarie 16, 2008 la 6:58 pm

    Salut tuturor.. deci asha fel de e-mail de la ” UK NATIONAL LOTTERY BOARD” am primit shi eu, shi sigur ca e teapa!!! pentru ca cu 5 ani in urma eu shi cu un prieten de-al meu eram dushi de val cu asha un e-mail, e-mailul l-a primit prietenul meu, fiind cel mai bun prieten al meu (shi pina acum suntem foarte buni prieteni) in care scria ca el este unicul moshtenitor al unui milionar din NIGERIA, ei s-au luat de nick name-ul lui ca era fix ca familia celui decedat milionar 🙂 deci cred ca noi totushi suntem ”cei mai bogatzi”!! cica moshtenirea constituea 36 000 000 $ !!! shi chiar iau deschis un cont intro banca shi pe internet noi puteam viziona numai cei 36 000 000 $, ca s-ai putem folosi trebuia sa trimiem 400$ cit mai urgent, verzi la cap fiind noi pe atunci..am picat partzial in capcana, de ce partzial deoarice am facut rost de 100$ shi i-am trimis prin Western Union, ca cei din Nigeria sa mai lungeasca putzin timpul…intro seara stateam shi visam shi deodata miam dat seama sa verificam banca ceea ( se numea GF Security) pe net, shi am dat de un site, ca al vostru aici…unde scriau in engleza cine shi ce a patzit cu acea banca shi cu Nigeria…unii chiar ishi vinduse casele mashinile ..trimisera peste 20000$..numai ca sa-shi vada visul realitate… totzi au fost trashi in tzeapa… shi noi fiind trashi… 😦 dar bine ca nu am mers shi mai departe..asta a fost o lectzie de viatza, bani din cer nu cad, treb sa-i faci singur!
    Deci aceeashi poveste ca de obicei, dai datele, itzi suna practic imediat shi te impun sa le trimitzi bani de nu n-ai sa vezi ”milioanele”…
    NU VA LASATZI!! NU TRIMITETZI NICI O INFORMATIE DESPRE D-STRA SHI NICI ATIT BANI!!!

  52. 60 BOGDY ianuarie 17, 2008 la 10:56 pm

    si eu am primit!nu lungesc vorba!le-am trimis niste mail-uri sa ma pomeneasca!cu morti si cu copii si toate alea!ca la romani!NU PUNETI BOTU OAMENI BUNI!!!!

  53. 61 BOGDY ianuarie 17, 2008 la 11:02 pm

    SURPRIZA????PT MINE NU!ACELE ADRESE DE MAIL NICI NU EXISTA!AM PRIMIT ACUM MAILER=DAEMON!FAILURE NOTICE!DECI,INCA O DATA! D E L E T E FARA REMUSCARI,OAMENI BUNI!

  54. 63 gelu ianuarie 27, 2008 la 5:34 pm

    mult adevar in ce scie toata lumea,astia sunt borfasi cu diploma,au meseria in singe,sunt totusi organizati fiindca ei solicita in felul asta date personale lucru care da de gindit.? EU AM URMATOAREA INTREBARE: catre toata lumea bine intentionata, EXISTA un organism care ar putea urmari si goniometra cu precizie unde exista sau de unde provin mailurile aste,. Vad ca la fiecare adresa apare nush ce POLITIE,Ce demers ar trebui facut,care sa ne ajute in autentificarea celor trimise?

  55. 64 ady ianuarie 29, 2008 la 6:07 pm

    sal am primit si eu un emil la inbox cu subiectul uk national lottery si in el mesaj precum as fi castigat 500000 de dolari
    The National Lottery, PO Box 1010, Liverpool, L70 1NL.

    REFNº:EGS/2251256003/02 Date: 29/01/08
    BATCH Nº:14/0017/1PD
    winning: 60/84/27/17/36
    FROM: THE DESK OF THE MANAGING DIRECTOR

    AWARD NOTIFICATION/ FINAL NOTICE

    U.K National Lottorey wishes to inform you that the results of the E-mail address ballot lottery international program by Great Britain held on.10th of Jan 2008.Your email account have been picked as a winner of FIVE HURNDRED AND FIFTY THOUSAND US DOLLARS ($550,000). This results is now released to you on 29/01/08.

    All participants for the online version were selected randomly from World Wide Web sites through computer draw system and extracted from over 100,000 union associations and corporate bodies that are listed online. This promotion takes place bianually i.e twice in a year.
    All winning must be claimed not later than 17/02/08. After this date all unclaimed funds will be retured to European Union Treasury as unclaimed. Please note in order to avoid unnecessary delays and complications please remember to quote your reference number in all correspondence.
    Be advice to keep your winning information confidential until your claims has been processed and your money remitted to you. This is part of our security protocol to avoid double claiming and unwarranted abuse of this program,For the release of your winning,kindly contact the funds department in National Lottery Head Quarters.

    You are to contact the funds department via email which is and you are to quote your Ref: number and your email address for confirmation of your winnings.
    Congratulations from the staff and thank you for being part of email account users program.

    Dr. P. Swier, Mr. Gerald Goodman (Manager Foreign Operations), Mr. Franklyn Van Der Weijden (Manager Domestic Banking Operations), Dr. James Williams (Director International funds Department), Mrs. Sandra Murphy (Executive), Mr. Michael Cole (Executive), Mr. Stephen Boer (Chairman).MRS JULIE VAN HANS (VICE PRESIDENT

    ce sa fac stie careva?

  56. 65 CUCU CRISTINA ianuarie 30, 2008 la 10:30 am

    vreau sa va spun ca am primit mail ca am castigat 500.000 lire sterline.I-am purtat pana la momentul cand trebuia sa trimit1.500lire sterline fiind comisionul.Am transmis fraerilor ca am copiat pe CD ceea ce mi-au scris si trimit la politie pt ai impiedica sa ia teapa cei nevinovati care cad in plasa lor.PT cei care vor sa incerce sa se gandeasca ca suma de 1.500 de lire sterline inseamna 70 de milioane bani pe care ai imprumuta si pt care platesti 10 ani la banca.Credeti ca se merita?Am primit raspuns de la yahoo in care spune ca nu s-a efectuat niciodata o loterie si sa nu trimitem bani ca suntem inselati.TRANSMITETI MAI DEPARTE!SUNTEM NOI ROMANI,SARACI,DAR NU PROSTI…

  57. 66 morenutza ianuarie 30, 2008 la 2:57 pm

    Buna la toata lumea
    Asta e e-mailul pe care l-am primit si eu cu cateva seri in urma,era trecut de miezul noptii.

    hroberts4@satx.rr.com
    You have Won ( 900,000.00 GBP)
    We happily announce to you the draw of the Uk Lottery Intl Inc programs held on the year of 2008 in London. Your e-mail address attached to ticket number: 5999560 188 with Serial number 5388/02 drew the lucky numbers: 31-6-888888 which subsequently won you the lottery in the 2nd category. You are therefore, been approved to claim a total sum of ?900,000.00 for the month of January 2008 lottery win promotion which is organized by UK NATIONAL LOTTERY INTL INC .Every month.CLAIMS PROCESSING LOTTERY AGENT CONTACT INFORMATION

    Name:………………………………………
    Address:…………………………………..
    Sex:………………………………………….
    Loation:…………………………………….
    Phone:……………………………………….

    Barr Mrs Kate Ali
    E-mail: barr.mrskateali@yahoo.com.hk
    Call Any Of Those Number Urgent:
    Tell: +44 7024056585
    +44 7024057117
    +44 7024056593
    +44 7024042445

    Yours Sincerely,
    Dr BRAIN HUNT(PHD)

    Si… ca oricare, primul impuls a fost sa trimit datele.
    Ce mai… sunt miliona\:d/\:d/\:d/\:d/ <:-P <:-P :”>:”>
    Astazi am mai primit 4 e-mail-uri de la ei. De fapt unul singur trimis de 4 ori;)):-B

    From: Send an Instant Message „Uk National Lottery Agent Barrister Mrs Kate Ali” Add Mobile Alert
    Yahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by yahoo.com.hk. Learn more
    Subject: DELIVERY OPTION FOR �900,000.00 GBP
    OOD DAY OUR WINNER!!

    Congratulations once again on behalf of the Uk National Lottery Board. We do believe that your winnings will be put into good use for community, educational and business development. On Behalf of the Screening Committee of National Board, I wish to formally announce to you that you have successfully passed the Email Screening and Verification Matching Test conducted for all online winners in your Category. Hence you are therefore cleared, your cheque has been issued and you can now claim your prize. We received your information’s from our payment remittance officer.

    All necessary documents that will facilitate the clearance of your cheque in your name has been processed. Your parcel contains the following documents:

    1.WINNING CHEQUE VALUED THE SUM OF �900,000.00 GBP
    2.WINNING CERTIFICATE FROM THE DONATIONS BOARD.
    3.CLEAR SOURCE OF FUNDS CERTIFICATES(C.S.F.C.)
    4.CERTIFICATES OF ORIGIN OF FUNDS(C.O.F.)
    5.LETTER OF AFFIDAVITS FROM THE INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE, STATING THAT THE WINNING WAS RECEIVED LEGALLY FROM THE UNIVERSAL DONATION PROGRAM, AND DUELY SIGNED BY THE LEGAL ATTORNEY TO THE DONATIONS BOARD.

    These documents have been securely sealed and packed for security reasons which makes it impossible for anyone to view it until its been delivered to you.Please choose from the delivery Options below, For safe delivery of your winning Cheque and other winning documents:
    First Class Delivery: 24hours
    Mailing: _________ _ $300.00
    Insurance:________ $200.00
    Handling charges: _ _$150.00
    Vat: _____________ $100.00
    TOTAL:__________ $750.00
    Premium Class Delivery: 72hours
    Mailing: $250.00
    Insurance: $100.00
    Handling charges: $200. 00
    Vat: $90. 00
    TOTAL: $650.00
    Normal Class Delivery: 120hours
    Mailing: $200.00
    Insurance: $100.00
    handling charges: $100.00
    Vat: $50. 00
    TOTAL: $450.00
    This company declined reverse payment for these charges, stating that it is against their professional policy towards ensuring the safe delivery of the cheque to you. That if a reverse payment is made, and something goes wrong, We cannot sue the courier company or insurance company to recover the full value of the fund as stipulated in the cheque since payment for insurance cover was not made at point of mailing.That is why you are required to also include the insurance fee in your payment so that if anything goes wrong you can sue the courier company and get back your whole funds.

    1.The Three courier options above are 48hours delivery Service.

    2.That your prize is protected by a hardcover insurance policy, which makes it impossible to deduct any amount from the money before it has been remitted to you. This means that the above charges cannot be deducted from the prize and hence must be provided by you because your an international winner,before your prize is transferred to you.comfirm delivery details in this form below.

    Email for comfirmation number
    Your Destination Name
    Your Destination Address

    Delivery Option

    Congratulations once more from Members,Executives and Staffs of the Uk National Lottery Board,choose from the payment options ASAP,because you only have 7 days to claim this cheque and after this period,your cash prize will be deemed to have been forfeited by you and will be re used in the drawings of the next edition of the lottery.

    Best Regards,
    Promotion Manager – Claims Agent
    Get ed traffic to your web site!
    Tell:+44 7024056585
    +44 7024057117
    +44 7024056593
    +44 7024042445
    Uk National lottery Claims Coodinator 2007 Edition
    Copyright ? 2007-2008 The Uk National Lottery Inc.
    All rights reserved. Terms of Service – Guideline

    THIS E-MAIL IS CONFIDENTIAL. If you have received this e-mail in error, please notify us by return e-mail and delete the document. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited and may be unlawful. Uk National Lottery is not liable for the proper and complete transmission of the information contained in this communication or for any delay in its receipt

    De-abia acum am gasit acest site si am citit toate postarile.
    Asa cum s-a mai zis; e clar k e o tzeapa, dar o sa continu sa trimit e-mail, sa vad pana unde pot sa ajunga nesimtirea lor. k…de trimis bani nici nu-mi trece prin gand sa timit dak o sa-mi ceara.
    Si… dupa cum aveam eu o vorba….L-)L-)L-) „E prea frumos sa fie adevarat!”8-}=;

  58. 67 titi ianuarie 30, 2008 la 4:47 pm

    Am primit si eu un mail asemanator,in care imi spunea :
    U.K ONLINE LOTTERY INTERNATIONAL
    The Marina Offices,
    St Peters Yacht Basin,
    Newcastle upon Tyne, NE6 1HX England

    (Customer Services)
    FINAL NOTIFICATION

    This is to inform you that you have been
    selected for a cash prize of of £500,000 (Five
    Hundred Thousand (British Pounds) held on the
    20th of january, 2008 in London UK.The
    selection process was carried out through
    random selection in our computerized email
    selection system(ess) from a database of over
    21,000 e-mail addresses drawn from which you
    wereselected.The UK ONLINE LOTTERY
    INTERNATIONAL is approved by the British
    Gambling Board.To begin the processing of your
    prize you are to contact our
    fiduaciary claims department for more
    infomation as regards procedures to claim your
    prize.

    TICKET NO:0
    REF NO: UK 0
    BATCH NO: 0
    With The Following Details:

    1.FULL NAMES:_____________________
    2.ADDRESS:________________________
    3.SEX:_____________________________
    4.AGE:____________________________
    5.MARITAL STATUS:________________
    6.OCCUPATION:____________________
    7.E-MAIL ADDRESS:________________
    8.TELEPHONE NUMBER:____________
    9.AMOUNT WON:__________________
    10.COUNTRY_____________________

    You are to contact the Claims Consultant:

    Name:Mr.Scott Campbell:
    Tell: +44 702 401 4563.
    Email claims_scottcampbell01@hotmail.com

    If you do not contact your claims agent within 7
    working days of this Notification, your winnings
    would be revoked. Winners are advised to keep
    their winning details/information from the public
    to avoid Fraudulent claim (IMPORTANT) pending
    the prize claim by
    Winner. *Winner under the age of 17 are
    automatically disqualified. *Staff of the UK
    ONLINE LOTTERY INTERNATIONAL are not
    to partake in this Lottery.

    Congratulation!!
    Sincerely,
    Mrs.Anna Marthin
    U.K ONLINE LOTTERY INTERNATIONAL

  59. 68 violet februarie 6, 2008 la 3:25 pm

    si eu am primit un mail de genu asta de dimineata si chiar am fost uimita pentru k nu jucasem la nici o loterie k sa nu mai vb de uk 😐
    in prima faza am trimis un mail in kre cer un link unde pot vedea mai multe despre presupusa loterie …si evident k n-am primit nici un raspuns ,apoi am telefonat la numerele kre sunt indicate in mail si ambele linii erau ocupate .dupa toata faza asta am avut curiozitatea sa caut pe google si am gasit niste informatii bine aburite cu scopul de a te ameti bine , si apoi am dat de voi 😀
    nu mi-ar fi stat rau cu 437 mi lire dar am presimtit de la inceput k e vb de vrajeala 😦
    PAREREA MEA E SA NU TRIMITETI DATELE VOASTRE

  60. 69 violet februarie 6, 2008 la 3:31 pm

    PS: E’MAILUL MEU ARATA DIFERIT DE ALE VOASTRE dar practic e acelasi
    Oricum imi doresc tare mult ( si cred k nu sunt singura) sa fie descoperiti infractorii astia care se cred mari destepti si care vor sa faca bani pe seama unor persoane naive 😐

  61. 71 SERGIU februarie 10, 2008 la 11:33 am

    FRATILOR EXCROCHERIA E MAI INTINSA,EU AM PRIMIT UN MAIL PE 03 02 2008 DE LA GLOBAL LOTTERY CORPORATION NU DE LA LOTERIA ENGLEZA(CHIPURILE);AM ITREBAT GOOGLE SI AM RAMAS STUPEFIAT SA AFLU CA ACEASTA CORPORASTIE CHIAR EXISTA SI ESTE UN GIGANT FINANCIAR PATRONAT DE MICROSOFT;LA MINE A CASTIGAT CHIPURILE MAILUL MEU,ALES ALEATORIU DE UN COMPUTER.LE-AM RASPUNS CA TOTUL MI SE PARE UN”BULLSHIT”SI CA DACA E ADEVARAT SUNT GATA SA MERG IN ANGLIA SA RIDIC PERSONAL PREMIU SI SA PLATESC PERSONAL TOATE TAXELE DE TRANSFER ALE PREMIULUI;ASTEPT SA VAD CE-MI SPUN GOROBETII!
    PANA ATUNCI,VA SFATUIESC SA NU PUNETI BOTICUL LA ASTFEL DE DRACOVENII;SUNTEM PREA SARACI PENTRU A FI SI NAIVI!

  62. 72 mario februarie 13, 2008 la 10:17 pm

    UK National Lottery
    12 Bridge Street,
    Staines Middlesex TW18 4TP,
    United Kingdom.
    Ref: LSUK/2031/8161/05
    Batch: 074/05/ZY369

    You are a winner of the UK National lottery online program that was
    held on the 26th of January 2008. All participants for the online
    version were selected randomly from the World Wide Web through a
    computer draw system and extracted from over 100,000 unions,
    associations,and corporate bodies that are listed online.You have been

    approved to claim a sum of £590,000.00 (Five Hundred and Ninety
    Thousand Great British Pounds ) in cash credited to file
    KTU/9023118308/03. Ticket number: 56475600545 188 with Serial number
    5368/02, Batch: 074/05/ZY369

    Contact our claims agent by Email:nicholaswiston@verizon.net
    Mr. Mr Nicholas Wiston.Provide him with the following information to
    claim your prize.
    1.Full Name:
    2.Address:
    3.Phone Number
    4.Country of residence
    5.Sex
    6.Age
    7.Occupation

    Congratulations On behalf of all members of the Lottery foundation.

    Yours Truly,
    Sir. Mark Dulle.
    Co-ordinator(Online Promo Programme)

  63. 73 mario februarie 13, 2008 la 10:18 pm

    Global Max Express
    Unit 9 Brunel Centre, Newton Road, Crawley
    West Sussex RH10 2TU, London, UK

    ATTN:ANTON MARIUS,

    Welcome to Global max courier services company for your safe delivery of your parcel to any place in the world.

    In respect to you email you sent to this company we wish to inform you that all you have to do at this stage is for you to adhere to all instruction to be given to you in terms of our operating system.

    I must tell you that your parcel was sent to us as a private parcel from the Uk National Lottery Board, to be delivered to you at your home address, As it is now we cannot add any other customers parcel to it, for safety reasons which you know.

    GLOBAL MAX TERMS OF OPERATION.
    You will be required to choose from the following services from us, which we promise to give you our best in it.

    1: If you want your package to be deliver to you in two days , you are to be responsible for the charges it will cost you. In doing this you will have to forward to us you home address which you want us to deliver it to.
    Note that the delivery charges meant for this delivery is as follow below.

    EXPRESS DELIVERY(Great Britain Pounds Sterling’s).
    1 to 2DAYS DELIVERY.

    Freight…………………………………………£250
    Delivery Charges…………………………..£115
    Insurance……………………………………..£200
    Vat………………………………………………£200
    Customs Clearance………………………..£85

    Total…………………………………………….£850

    or
    2 to 3DAYS PREMIUM DELIVERY.

    Freight…………………………………………£285
    Delivery Charges…………………………..£113
    Insurance……………………………………..£200
    Vat………………………………………………£20
    Customs Clearance………………………..£73

    Total……………………………………………………….. £691 (Great Britain Pounds Sterling’s).

    or
    4 to 6 DAYS NORMAL DELIVERY.

    Freight…………………………………………£185
    Delivery Charges…………………………..£113
    Insurance……………………………………..£200
    Vat………………………………………………£27
    Customs Clearance………………………..£74

    Total……………………………………………………….. £599 (Great Britain Pounds Sterling’s).

    If you do agree with these any of the 1,2 or 3 option, then do inform us, so that our payment instruction can be fowarded to you.

    NOTE:ONCE YOU CHOOSE AN OPTION FOR DELIVERY A TRACKING NUMBER WILL BE FORWARDED TO KNOW THE STATUS OF YOUR PARCEL ONLINE,AND ALONG LINE WITH OUR PAYMENT INSTRUCTION.

    Do read and understand this terms and conditions given to you and you must also understand that you are to make this payment before we can deliver your parcel to your home address.

    Also you are to know that this delivery charges cannot be deducted from your winnings. because your winning have all ready been insured to its full value and covered with an hard cover insurance policy which make it impossible to deduct or temper with your parcel not until it has been deliver red to you, You must understand that that it is only you that can take the cheque to the bank for payment. I hope this explanation is clear to you .

    Do fill this Delivery form and send it back to us if you have chosen option 1.Contact Name:

    2.Residential Address:

    3.City:

    4.State.

    5.Country:

    6.phone number:

    7.Option for delivery:

    Package Contents: Cheque, a dell laptop Winning Certificate and Security Documents.

    Delivery time :…………………( time of recipient’s availability)

    2:If option one is not suitable by you, all you have to do is to come down to our office your self and collect your winnings , but you still have to note that when coming you will be fully responsible for all expenses involve as well as your delivery charges. If you prefer this option, then you are to inform us, so that all necessary requirement could be sent to you.

    Urgent response needed here.

    Regards.
    Global Max Services Company.
    Mr. Timothy Cole
    +447 045 744 578
    Operation Manager

    ––Inline Attachment Follows––

  64. 75 walldyagain februarie 14, 2008 la 12:54 pm

    salut. aveti in fata un nou milionar in lire. si nu oricum de 2 ori intr-un an.stati cuminti ,fratilor ca nu are anglia atata banet sa ne dea noua.e interesant ca nu a transpirat nimic in presa;de-acolo mai aveam o speranta de rezolvare ca de la politia romana…..

  65. 76 Marcela februarie 17, 2008 la 3:05 am

    In concluzie, suntem indaratnici!
    Ce impresie lasam noi celorlalte natiuni?
    Ei au niste bani, pe care vor sa ni-i dea (cu orice chip), noua romanilor si tot incearca la diferite adrese, chiar si de mai multe ori. doar, doar, i-o lua careva. Iar noi, drept rasplata, ii tratam cu DELETE!
    Sa ne fie rusine!!!! 😀
    Dar de fapt, daca vad asta, de ce mai sunt asa de insistenti? Sau probabil le place la nebunie sa fie refuzati!

  66. 77 Marcela februarie 17, 2008 la 3:43 am

    Pentru cei care vreti premii… iata o adresa interesanta… aveti o sumedenie de variante… le gasiti cu siguranta si pe cele prezentate mai sus…
    http://website.lineone.net/~farrago/cia/crooksin5.htm#first2880
    nu stiu daca o sa luati ceva bani de p’acolo, doar ceva virsi… macar sa ramaneti cu ceva.

  67. 78 nyko februarie 24, 2008 la 9:40 pm

    AVETI GRIJA E TEAPA!

  68. 79 LASCAR DAIANA februarie 27, 2008 la 3:20 pm

    BUNA,

    DACA A TRIMIS CINEVA BANI PENTRU CURIER SI TAXA DE NONREZIDENT
    A PRIMIT CINEVA PREMIUL????????????????????
    CRED CA CINEVA TOT A AVUT CURAJUL SA INCERCE.
    ASTEPT RASPUNS URGENT PE ADRESA DE E_MAIL
    daianadi1@gmail.com

    .

  69. 80 LASCAR DAIANA februarie 27, 2008 la 3:21 pm

    BUNA,

    DACA A TRIMIS CINEVA BANI PENTRU CURIER SI TAXA DE NONREZIDENT
    A PRIMIT CINEVA PREMIUL????????????????????
    CRED CA CINEVA TOT A AVUT CURAJUL SA INCERCE.
    ASTEPT RASPUNS URGENT PE ADRESA DE E_MAIL
    daianadi1@gmail.com

    .

  70. 81 aprozarnet februarie 27, 2008 la 3:36 pm

    da Daiana, a primit! ia vezi, poate-ti dau si tie niste milioane de euro, trimite taxa. 🙂

  71. 82 dan februarie 28, 2008 la 8:44 pm

    We wish to congratulate and inform you on the selection of your email coupon number which was selected among the 6 lucky consolation prize winners Your email ID identified with Ref : L/200-26937 and was selected by our E-games Random Selection System (ERSS) with entries from the 50,000 different email addresses enrolled for the E-game.you have been awarded the sum of (£9,600,000) You are to contact the FASTWAY COURIER COMPANYwith the following details for the release of your winnings.

    Chiar nustiu ce o sa fac cu atatia bani cred ca voi refuza oferta:)))Ce teapa enorma.

  72. 83 DAIANA februarie 29, 2008 la 8:18 am

    BUNA APROZARNET,
    EU vorbesc serios,tu ce faci?ma iei la misto?

  73. 84 aprozarnet februarie 29, 2008 la 9:35 am

    pai.. dupa ce ca stii nici macar n-ai participat la vreo loterie, dupa ce ca-ti vine din alta tara anunt ca ai castigat ..prin mail, dupa ce ca io deja am zis toate astea in articolul de mai sus daca nu-ti ti-ai tu problemele astea, dupa ce ca la articol sunt 77 de comentarii din care din majoritatea afli cu lux de amanunte ca e teapa..
    ..tu totusi mai intrebi si mai vrei sa castigi milioane de euro.. atunci spera in continuare;

    si te las si io sa speri si nu mai fac misto

  74. 85 DAIANA februarie 29, 2008 la 8:26 pm

    APROZARNEt,
    Acum nu am timp dar zilele acestea o sa-ti mai scriu.

  75. 86 relu martie 1, 2008 la 4:56 pm

    sunt inca unul dintre milionarii in lire! 8-> io zic sa sarbatorim aceste castiguri cu niste beri! cel putin eu asa o sa fac! un weekend fain! servus

  76. 87 Claur martie 4, 2008 la 8:28 am

    Salutare

    M-am lamurit si eu despre prostiile astea cu UK Loterry. Suna f tentant dar si f ciudat in acelasi timp: abia imi creasem adresa pe hotmail si am primit mare anunt mare ca am castigat purcoiul de bani. Vorba cuiva de mai sus: sclavul banului din mine a inceput sa -si ceara drepturile.
    Norocul meu ca am deschis pagina asta si am vazut si alte pareri.
    M-am linistit si mi-am vazut de scarbici in continuare
    hai va salut si va recomand sa fiti cu ochii in 4

  77. 88 Cris martie 4, 2008 la 2:11 pm

    Mai oameni buni……………….deci chiar suntem de risul lumii. Baietii sunt super isteti si mai au si timp aparent dupa ce ne-au gasit pe toti si au avut timp de atitea reply-uri.Probabil ca au prostit destul pina acum si au bani sufiecienti sa se relaxeze. Eu le-am raspuns spunindu-le ca a fost cea mai tare faza pe ziua cind am primit mailul……………am ris vreo jumatate de ora. La care Sir…bla bla…………imi da toate detaliile de curier si incheie cu Yes …………I congratulate you again. Deci trebuie sa fii chiar cretin sa trimiti sume din astea fara sa ai ceva concret …………..de ce nu-si retin banii din suma aia exorbitanta????????????/….si cind te gindesti ca tocmai plec la munca in Anglia

  78. 89 Cris martie 4, 2008 la 2:13 pm

    By the way…………….eu am primit direct pe mail nu Bulk
    Tare faza
    super
    As vrea sa fiu in stare sa hranesc oamenii cu asa vise
    Eu cistigasem doar 750,000 de lire
    Beton…………

  79. 91 Nikky martie 6, 2008 la 12:35 am

    Si eu sunt o castigatoare la aceasta gluma proasta a nu stiu cui…Din pacate eu le-am dat datele mele personale si m-au sunat, Mi-au raspuns la toate reply-urile
    Mi-au solicitat vestita suma de 470 de lire sterline si le-am spus ca numi pot permite sa le trimit asemenea suma
    Priviti ce raspuns mi-au dat:

    „In sequel to your mail,i want you to understand that this is a courier company and you have to pay something for delivery therefore,i want you to get back to us if you can make the payment for half of the 470 Pounds making it 235 Pounds.I beleive we have try for you so do get back to us on how to make the payment.

    Good luck and hope to hear from you soon.

    Best Regards
    Mr.Gary Smith
    (Head Of Operator)
    Tell: +44 703 191 7865
    Tell: +44 703 191 4980
    Fax: +(44) 870 471 7086
    Frontier Forwarding Services Ltd.
    IMPORTANT NOTE: Your prize is protected by a hardcover policy, which makes it impossible to deduct any amount from the money before remittance. This means that the above Insurance charges cannot be deducted from the Amount and hence you will have to make the payment MUST BE PAID IN ADVANCE before your items can be shipped out of UNITED KINGDOM. This is in accordance with section 13(1)(n) of the international gambling act as adopted in 1993 and amended on 3RD July 1996 by the constitutional assembly of the British law.This is to protect recipients and to avoid misappropriation of funds”

  80. 92 Nikky martie 6, 2008 la 12:39 am

    Asa arata mailul meu de castigatoare:

    REFERENCE NUMBER:UK/839030X2/14
    BATCH NUMBER:065/088/XY24
    TICKET NUMBER:023-1111-790-458
    1ST FEBRUARY 2008

    This email is to notify you that this email address was randomly
    selected and entered into our free Third Category draws. You have
    subsequently emerged a winner and therefore entitled to a substantial
    amountof 552,000.00 Pounds.

    For further information, kindly confirm receipt of this email, by
    forwarding Your Details as states below to our claims department on
    Email :fiduciaryunitdepts101@yahoo.com.hk

    INFORMATION REQUESTED:
    (a) Your full Name:
    (b) Contact address:
    (c) Your Telephone and fax numbers:
    (d) Your Age:
    (e) Your occupation:
    (f) Your country of origin:

    Thank you.

    Yours Sincerely,
    Award Notification Team
    UK GAMING HOUSE

    Cu acest mail a inceput totul

  81. 93 ARY martie 16, 2008 la 12:26 am

    LOL… SI EU AM PRIMIT ACEL MAIL!!! NU MAI AM NIMIC DE COMENTAT DOAR CA ASI VREA SA-I MULTUMESC PERSOANEI CARE A INFIINTAT ACEASTA PAGINA PTR CA IN FELUL ACESTA M-AM LAMURIT. BAFTA IN CONTINUARE 😉

  82. 94 Rexus martie 17, 2008 la 3:03 pm

    Ma fratilor si mie mi-au trimis zicandu-mi ca e-mailul meu a fost extras si ca am castigat 800 000 de lire. Mai erau si niste numere acolo Ticker lucky number nush ce… si cand am incercat sa le dau e-mail p adresa d acolo nu mergea… si inca ceva….am mai primit 2 mailuri asemanatoare intre ele de la 2 pers fdiferite prin care imi cereau sa le ajut sa transfere vreo 8 mil de dolari si nush cat la suta imi revin mie….chestia e ca banii asta in ambele mailuri erau de la 2 familii decedate in accidente de avion….
    Ce as vrea sa va intreb… daca le-ati trimite datele ce ati avea de pierdut??…ca doar nu platesti nimic….

  83. 95 dan martie 29, 2008 la 10:51 pm

    Am primit si eu mail faimos de 1 mil de lire!
    Dar m-am dus la fraude http://www.fraudwatchinternational.com/known-lottery-scams-q-u/q-u/
    si am vazut ce de fraude se fac!
    Stati linistiti si stergeti astfel de emailuri!
    Scapati de insomnii si de remuscari dupa banii pierduti!

  84. 96 Daniel Caracostas aprilie 9, 2008 la 7:20 am

    Buna tuturor!
    Am primit si eu nu unul ci vreo 10 mail-uri cum ca am castigat 1.000.000 lire s.a.m.d.
    Le-am trimis datele ca oricum n-am avut ce pierde si atunci a inceput avalansa de mail-uri.Mai fratilor astia sunt ori nebuni ori fomisti.M-au sunat de vreo 6 ori bineinteles cu nr.secret si-mi vorbea unul intr-o engleza gen afro-indiana ca sa-i zic asa si-l manca rau de tot sa-i trimit 250 lire pentru problema asta.I-am spus ca-i trimit dar dureaza cam o ora.Sunt deja 8 zile de-atunci si fraierii cred inca ca le mai trimit banii!Hai sa fim seriosi!Poate s-au mutat cu „castigurile” in Romania dar aici nu cred ca le prea tine!Asta e si sfatuiec pe toata lumea sa aiba grija pentru ca asta-i o teapa pe fata.Se poate vedea din adresa lor de mail.

  85. 97 Cacadu aprilie 11, 2008 la 1:44 am

    Deci nu stiu ce sa zic. E adecarat sau tzeapa. In cazul meu poate fi coincidenta.
    Dupa ce am urmat cu rabdare taote datele dintr-un mail de la ei (da, doar unul si bun am primit) la o interogare a soldului de pe card platit prin PayPAl observ o suma destul de mare ca transfer. Buuuuuuuun, zic tre sa vad ce si cum, si ma uit la lista de transferuri in PayPal si vad datele si totul mi se pare ok. Nu e suma aia care o dau ei foarte mare dar macar o treime e. Sunt mai bogat fie dintr-o gresala a lor fie dintr-un noroc al meu. Apropo, am golit contul si am desfiintat cardul. Numai bine

    • 98 lilinaiva aprilie 26, 2009 la 11:06 am

      dragilor am citit tot de la voi.
      la fel am crezut si ca naiva am dat datele. dar astept sa vad pana unde vor merge, apoi le-o trag de nu se vad.dar la mine este NATIONALWIDE. cred ca au dat-o pe deprtamente pentru credibilitate. ce fraieri suntem. adica special me. va mai scriu. pa!

  86. 99 Cacadu aprilie 11, 2008 la 1:46 am

    A, da am uitat sa mentionez ca am si vorbit cu agentul pe mobil dar eu am sunat si a raspuns si s-a prezenatat frumos. 🙂

  87. 100 viitoarea regina a angliei aprilie 15, 2008 la 12:43 pm

    Salut .
    Ma bucur ca am dat de voi ,si m-lamurit 100%.Am castigat 900000lire sterline la o extragere Microsoft,1000000 la uk lottery ,500000 tot acolo dar cu 3 saptamani mai tarziu si mai nou azi am castigat Schleswig-Holstein Lotto
    Central Office
    Strasse 2 DE-56073 , Germany

    Reference Number: 5314753
    Ticket number: 6239771

    We are pleased to inform you of the result
    of the just concluded annual final draws
    of the Schleswig-Holstein Lotto Program.

    After this automated computer ballot, your
    e-mail address attached to ticket number
    6239771 drew the lucky numbers
    5-3-14-7-5-3 which consequently emerged
    you as one of first fifty (50) lucky winners
    in this year lotto program.

    You have therefore been approved for a lump
    sum payout of €1,000,000.00 (One Million EURO)
    in cash credited to file SHL/Spiel-77.

    contact the office below with information
    in regards to your claims option.

    Mr. Stevens G. Herbert
    Schleswig-Holstein Lotto
    Information and Payment Bureau:
    London Representative Office.
    Telephone:+ 44 701 115-0676
    E-mail:infoshl127@yahoo.de

    Yours Faithfully,
    Mrs. Else Gunter
    Promotions Manager
    Am impresia ca cei din Anglia s-au saturat de noi ,romanii care suntem miliardari in euro sau dollari ,si ne lasa balta :)) ACUM VIN SI GERMANII. Astept si Elvetia poate la o loterie Milka am noroc :)) ATENTIE-SUNT AFISATE MAI SUS NISTE LINKURI FOARTE UTILE SI BUNE ,CARE VA INFORMEAZA DESPRE TOATE VRAJELILE CE SE PRODUC PE NET !!!!!!NU LE IGNORATI .Eu care nu beau bere ,nu joc la loterie (nici la cea autohtona ,daramite la microsoft sau la holstein..) TZEAPA DE ZILE MARI ! A observat cineva faptul ca numele de contact sau curierat difera??? Suntem noi chiar asa de prosti sau naivi?? Chiar in Anglia castigam ,care ne trateaza ca pe o boala incurabila??? Ceea ce ma deranjeaza foarte tare -de unde scot astia adresele noastre? La loteria Angliei nu se pote raporta scamatoria asta . Atunci unde?? Scotland yard?? FBI??STAZI??
    Pana ce imi sosesc banii castigati fara sa platesc nici o taxa EU RAMAN VIITOAREA REGINA A ANGLIEI (in cash) :))

  88. 101 viitoarea regina a angliei aprilie 15, 2008 la 12:55 pm

    Cu atata banet in asteptare am si uitat de acest castig fabulos
    FROM THE DESK OF MR. CARL JONESDIRECTOR,INTERNATIONAL REMITTANCE
    FOREIGN OPERATIONS DEPT,
    WASHINGTON DC.USA RE: IMMEDIATE CONTRACT PAYMENT #: USP /SNT/STB/822 Attn:….. Let me start by introducing myself, i am Mr. CARL JONES, the Secretary to Senate President, i am also an American with two kids and a wife. I was Contracted by the US Government to help dispatch the contract Award/Inheritance ATM(822) payment card, so i was asked by the Senate President to contact you for the Part Contract Award Payment.

    The part payment in this first quarter of the year is $6.8 Million Dollars and you can only withdraw the sum of $5.000.00 daily.The Card can be used in any Inter Switch ATM Machine in the World. On behalf of the entire Staff of the Senate House and the US Government in collaboration with IMF and World Bank. We apologies for the delay of your Contract Payment and all the Inconveniences you encountered while pursuing this payment. However, from the Records of outstanding Contractors due for payment with the US Government, your Name and Company was discovered as next on the list of the outstanding Contractors who have not yet received their payments.
    This is to acknowledge the receipt of the order from the senate house, In respect with the provision act of decree 114 of the 1999 constitution, I am directed to inform you that your payment verification and confirmations is correct. Therefore, we are happy to inform you that arrangements have been concluded to effect your payment as soon as possible and in our bid to transparency. It is my pleasure to inform you that ATM Card Number; 5438 4001 2345 6789 have been approved in your favor. Your Personal Identification Number is 822. The ATM Card Value is $6.8MILLION USD Only. You are advised that a maximum withdrawal value of $5,000.00 USD is permitted on withdrawal per Day and we are duly Inter Switch and you can make withdrawal in any location and ATM Center of your choice. NOTE: THAT YOU ARE REQUESTED TO SEND US A SCAN COPY OF A MEANS OF IDDENTIFICATION.THIS COULD EITHER BE A DRIVER’S LICSENCE/PASSPORT OR A WORKABLE ID CARD, THIS IS NECESSARY FOR PROPER VERIFICATION AND IDDENTIFICATION. Await your urgent response. RegardsYours Faithfully, Mr. Carl Jones. cc:

    President of the Senate
    Richard Cheney
    Deci daca castig 6,8 mil de dolari in prima saptamana pot scoate doar 5??? De ce? Mie imi trebuie tot odata ! :)) Si oare daca scanez si trimit buletinul meu ce fac cu ea?? Se fabrica carti de identitate false ca sa poata altii emigra in Romania??? Nu va dati datele oameni buni ,si oricat de saraci am fii mai bine joci la lotto 6/49 ,si nimeni nu -si vbate joc de noi. Eventual statul numai ….))

  89. 102 SarevoK aprilie 15, 2008 la 10:36 pm

    Vreau doar sa-i multumesc celui care a creat pagina asta!!! Si eu am primit mail si acum stiu ce sa fac cu el -> DELETE

  90. 103 rodica aprilie 27, 2008 la 7:25 pm

    si eu am orimit mail,este o mare minciuna,eu stiu ca numai prrin munca mea am castigat bani,nu prin reclama altora,oare de ce nu se sesizeaza nimeni ,de minciunile care ne asalteaza,eu nu mai scap de aceste mesaje,bineinteles ca le sterg ,dar nu-mi convine sa primesc tot tipul asa ceva,sunt f.curioasa sa stiu daca cineva a castigat prin acest sistem

  91. 104 Adriano aprilie 29, 2008 la 6:40 pm

    Salutare, am primit shi eu o chestie de genu asta dar pe telefonul mobil, si-au shimbat bulangii stategia :)) am primit un sms ca cic am castigat 91,000.00 shi ca trebuie sa le completez ceva, eu unu nu cred chestia asta, eu unu am completat nus ce kkt de formular ( ca na …. romanului ii fuge ochiu dupa ban) dar nu ma tem ca ma trezesc cu vre-un credit pe undeva ca am restanta :)) aja ca …

  92. 105 Adriano aprilie 29, 2008 la 6:42 pm

    Dupa atata chefuit de paste am shi uitat sa scriu … scuzati’mi greselile de ortografie shi repetarile :))

  93. 106 cori mai 3, 2008 la 2:29 pm

    The so-called „419” scam (aka Advance Fee fraud, „Nigeria scam” or „West African” scam) is a type of fraud named after an article of the Nigerian penal code under which it is prosecuted.

    Typically, victims of the scam are promised a lottery win (example) or a large sum of money sitting in a bank account or in a deposit box at a security company. Often the storyline involves a family member of a former member of government of an African country, a ministerial official, an orphan or widow of a rich businessman, etc. Here is an example. Variants of the plot involving the Philippines, Taiwan, China, Hong Kong, Korea, Iraq, Kuwait, UAE, Mauritius, etc. are also known. Some emails include pictures of boxes stuffed with dollar bills, scans of fake passports, bank or government documents and pictures of supposedly the sender.

    Though most of these scams use emails sent in English, we also come across emails translated into French, German, Italian or Spanish, as well as English and French letters by postal mail, usually mailed from Spain.

    Back in the 1980s (for this is nothing new!) the main vehicle for this scam were fax machines.

    The victims are promised a fortune for providing a bank account to transfer the money to. Then – if they fall for the scam – they are made to part with thousands and sometimes hundreds of thousands of dollars in „fees” (taxes, insurance, legal fees, etc) before the „partners” finally disappear without trace. The promised fortune is never paid out, because it doesn’t actually exist. Here are some typical examples of advance fee demands.

    Sometimes fraudulent cashier’s checks are issued to the victims, who are asked to wire funds for various charges after the bank says funds are „available” from the check. Check can bounce even after they have „cleared” and then the person who deposited is fully liable

  94. 107 cori mai 3, 2008 la 2:30 pm

    Pentru cine doreste o explicatie…

  95. 108 jenygyna mai 4, 2008 la 2:49 pm

    mai fratilor am primit si eu acest fabulos email cu castigul cel mare poi ar trebuie sa i bombardam si noi pe ei cu emailuri deocheate sa nu le mai arda de farze ,

  96. 109 bogdi mai 9, 2008 la 8:02 pm

    eu am castigat 7 milioane de lire!!..incredibil tocmai eu!..si ca sa fie treaba si mai tare am primit si de la o tipa rosemary fishman din partea microsoft un e mail prin care ma felicita si cva atasament la e mail f important!1foarte tare…pentru o secunda am inceput sa imi pun intrebari ca daca poate! am castigat:)…si ma uit la adresa de mail de la aceasta rosemary..ia ghici?adresa de gmail…dupa parerea mea dak tot lucrezi la microsoft ca „Vice President Microsoft Promotion & Online Coordinator” ar trebui sa ai o adresa de mail de la ei..nu de gmail…oricum…nu stiu daca se poate actiona in instanta chestii de genul acesta..nu prea cred dar ar fi bine!…cu astea find spuse eu plec ca mi-a venit rolls royceul din anglia:))..

  97. 110 alina mai 12, 2008 la 9:23 pm

    cine si-a dat datele personale a avut pana acuma probleme?acelasi lcuru l-am facut si eu.

  98. 112 Stef mai 13, 2008 la 3:48 pm

    Sie eu am primit un mail din asta cum ca as fi castigat la UK National Lotery si chiar eram curios sa aflu mai multe despre chestia asta cand am dat de voi. Si tare ma bucur ca am aflat sigur despre ce e vorba fara sa caut prea mult. Mai aveam un pic si chiar visam ca am scapat de toate problemele.

  99. 113 ioana mai 20, 2008 la 5:15 pm

    Si eu am castigat!! noroc ca exista „report as spam”, altfel nu stiu ce ma faceam cu atatia bani… =))

  100. 114 robert mai 21, 2008 la 11:33 pm

    saltare tuturor! da si eu am primit mailul cu marele castig si din curiozitate am stat sa-l citesc, evident ca nu am dat importanta, direct m-am gandit: fake!!! dar la urmatorul mail???
    uite c-am pus-o 1.000.000 $…
    da ia sa ma uit eu putin pe „gogu” si asa am dat de voi unde instantaneu m-am trezit din betia castigului fara prea mult efort…poate chiar deloc.

    YOU HAVE WON (MOBIL SECOND DATE DRAWS Held on the 28TH of April 2008).Saturday, May 10, 2008 7:14 AM
    From: „MOBIL GROUP OF COMPANIES” Add sender to Contacts To: undisclosed-recipients

    Ref: MSD/9420X2/68
    Batch:074/05/ZY369.

    Dear, Lucky Winner
    MOBIL ?SECOND DATE DRAWS? LOTTERY, NIGERIA.

    We are pleased to inform you of the final announcement today,
    10th of May 2008 of winners of the MOBIL „SECOND DATE DRAWS”
    Held on the 28TH of April 2008.

    You have therefore been approved for a lump sum pay out of
    1.5 million USD in cash credited to file Ref: MSD/9420X2/68.

    The I.M.F Board approves MOBIL GROUP.

    To begin the processing of your prize, you are to immediately contact our
    Fiduciary claims department for more information as regards the procedures to
    claim your prize.
    Official: Vanessa Vault (MRS).

    Direct Email: claims.vanessavault@live.com
    (*1.) Full Name:
    (*2.) Full Address:
    (*3.) Age:
    (*4.) Sex:
    (*5.) Nationality:
    (*6.) Telephone Number:
    (*7.) Occupation:
    Congratulation Once Again.

    Regards,

    Sweepstakes International Program.

    si mailul nr 2:

    WINNING NOTIFICATION:Tuesday, May 20, 2008 5:01 PM
    From: This sender is DomainKeys verified „awards notice” Add sender to Contacts To: undisclosed-recipientsMessage contains attachmentsopen the attachent and read carefully 1.doc (27KB)Your winning notification has been sent to you by attachment, please open the attachment and respond immediately so that your claim can be processed without delays

    unde atasamentul zice asa(mm.. draguti, nu mi-au atasat nici un virus..) oare? :

    FROM: THE DESK OF THE E-MAIL PROMOTIONS MANAGER INTERNATIONAL PROMOTIONS/PRIZE AWARD DEPARTMENT,
    UNITED KINGDOM.61-70 Southampton Row,
    Bloomsbury London United Kingdom WC1B 4AR

    Dear Winner,

    We happily announce to you the Draw (Batch #22) of MICROSOFT CORPORATION LOTTERY® held on the  20th May,2008.Your E-mail Address attached to Ticket Number :43566, was picked at random from our computer system.You have won a LUMP SUMS OF $ 1,000,000 ( ONE MILLION UNITED STATES DOLLARS) PAYABLE BY TELEGRAPHIC WIRE TRANSFER  (T/T),INTO YOUR BANK ACCOUNT. YOU ARE A WINNER OF OUR ANNUAL MS-WORD LOTTERY® CONDUCTED IN AFRICA BEING THE HOST OF THE EVENT FOR THIS PRESENT YEAR LOTTERY WINNING PROGRAMS 
    CONTACT CLAIM AGENT:
     OWEN DOUGLAS
    EMAIL:  msagent22@yahoo.co.uk     
    PHONE::+27 -73-37-68-942
    To avoid delays, you are to quote your winning Batch number,
    and also fill the below processing form and return it to this  Email: msagent22@yahoo.co.uk     

    1)FULL NAMES OF BENEFICIARY:…………..
    2)NATIONALITY:……………………….
    3)SEX:………………………………
    4)AGE:………………………………
    5)MARITAL STATUS: ……………………
    6)TEL NO: …………………………..
    7)FAX:………………………………
    8)NEXT OF KIN: ………………………
    9)OCCUPATION: ……………………….

    For claims validation.
    Yours Truly,
    DAVID RADFORD
    Online co-ordinator

    p.s. – antradevar nu avem cum sa-i desconspiram pe nemernici dar putem totusi sa-i luam putin la misto ca duar suntem Romani nu? si le-am trimis si eu acelasi mail pe adresa pe care trebuia sa le raspund… oare ce s-o antampla? vor mai insista? o sa le fac asa pana cand se vor satura…

    hai va poop si am iesit ca am bani de cheltuit…si tinem legatura

  101. 115 simo mai 22, 2008 la 4:32 pm

    Si eu am primit chiar acum un e-mail genu’ lucky winner”.sunt niste cretini sa creada ca punem botul la asa ceva.eu am fost in anglia chiar am depus o cerere pt immigration deci am ceva legaturi cu uk ul dar nu sunt fraiera.sper sa nu-mi viruseze calc.aveti grija.

  102. 116 Ana Maria mai 25, 2008 la 6:10 pm

    Astazi am primit si eu un e-mail asemanator….
    Dupa primele 5 minute de uimire….wow….ce noroc din cer.. pe capul meu…am dat cautare pe google…
    Surpriza! Am dat peste voi…Frateee…ce de romani cu bani….
    Daca castigam toti la loteri asta transformam Romania in…Dubai!
    Sal’tare fratilor in ale castigului la…..MICROSOFT CORPORATION WORLD LOTTERY UNITED KINGDOM.

  103. 117 explorator7 mai 25, 2008 la 6:16 pm

    mda…o mare tzeapa:)…desi primul instinct la romani cel putin este sa tresara asa subtil….si sa se gandeasca…oare am devenit milionar?!:)…dar stati linistiti fratzilor…o sa ramanem saraci pe vecie:)…dar..baietii astia sunt prea buni…nu m`as mira sa aflu ca sunt romani…in primu` rand…de unde au toate adresele noastre de mail?!bine ca..nu asta ar fi problema…pana la urma le poti afla destul de lejer….numai folosind hi5u` poti afla sute de mii de mailuri…dar….totusi,imi dau seama ca sunt ft buni,pt ca au facut un program super tare care sa trimita mailuri la atatea mii de persoane…pt ca in niciun caz nu stau ei sa trimita la fiecare persoana pe rand…si in plus…atatea replay`uri…si atatea telefoane…e clar ca le merge bine afacerea daca isi permit atatea telefoane internationale…concluzia este ca…trebuie sa stam linistiti pt ca noi romanii nu vom avea niciodata norok!sanatate si numai bine!!v`am pupat

  104. 118 explorator7 mai 25, 2008 la 6:22 pm

    cat despre domnu` cacadu….mi se pare lipsa de bun simt ce face el…dupa ce ca sunt atatia derutati pe aici…mai apare si el cu bomba asta…ca el a castigat domne…bine ca n`a castigat tot prmiu ala mare…a primit din ei doar o treime…deci inseamna mai baiatule ca 1-2 milioane tot ai luat si tu…felicitari…ce dracu…fuck off

  105. 119 gabiii mai 26, 2008 la 10:34 am

    vai Dumnezeule cati castigatori avem….
    da..trebuie sa zic si eu ca e de cacao faza asta…idiotii

  106. 121 mambo mai 31, 2008 la 8:20 pm

    ati mai castigat ma careva meleoanele englezoilor?

  107. 122 mambo mai 31, 2008 la 8:22 pm

    trimiteti-le si voi inapoi ca au castigat ceva lei barbut si sa vina sa ridice premiul

  108. 123 Tiberiu mai 31, 2008 la 10:17 pm

    Aveti dreptate baieti.Pagina cu loteria este o vrajeala

    Serios daca vreti sa cistigati bani atunci hai sa muncim.
    Promovez o afacere ptr care caut doi colaboratori seriosi.
    Daca ma contactati va dau detalii.

    Cu stima Tiberiu
    adresa de email este nagytibor2003@yahoo.com

  109. 124 Misha iunie 1, 2008 la 3:25 am

    Pe mine ma amuza=))=))=)). nu mai tin minte de cate ori a fost mailul meu castigator, imi pare rau ca nu stiu cine sunt respectivii… as fi vrut sa ma intalnesc cu ei sa le dau o bere… din banii mei, clar. Oricum… ei, pt ei… fac o treaba f buna pt ca, la rece vbind acum… muulti sunt kre pun botic. daca nu ar fi, nu s-ar mai agita nici ei. ps: am cred… poate 1 an de cand tot castig. deschid mailurile lor… 1 din 10 sau mai rar. oricum… ce am obs e ca si-au schimat putin strategia sau forma mai bine spus in timp, baza fiind aceeasi. A! si sa nn uit: eu am primit mail de la „UK NATIONAL LOTTERY INC” . deci… nu e gigica@yahoo.ro 😉
    =))=))=)) mi-e mila de cei care sunt atat de naivi!!!

  110. 125 mozzolici iunie 1, 2008 la 11:31 pm

    salut tuturor….am observat toate postarile voastre …dupa mine e un mare kkt si o mare porcarie facuta de niste baietzasi care se cred mari „hackstuffari”:)))lool …asea ca sfatu meu e …sa dati DELETE la mailurile primite ….. nu e logic….. km poti casrtiga atat daca nu joki nikiunde ???….asea ca terminati ku prostia asta de mailuri ……si nu va trimite-ti datele ca paote va treziti cu nu ctiu ce datorii …… pe nu stiu unde ,,,,, daca va merge …….chestia ku winningu dati-mi un mail v3cinu_de_alaturi@yahoo.com ca sa incerc si eu nu de alta //////”))))):))))lool …….

  111. 126 jaca iunie 3, 2008 la 9:47 am

    ASTA AM PRIMIT PE MAIL:

    – On Tue, 6/3/08, UK ONLINE-LOTTO INTERNATIONAL PROMO wrote:

    From: UK ONLINE-LOTTO INTERNATIONAL PROMO
    Subject: DRAW #1273
    To: oiasmina@yahoo.com
    Date: Tuesday, June 3, 2008, 9:51 AM

    National Lottery
    P. O. Box 1010
    Liverpool L70 1NL
    United Kingdom.
    Tel:+447045711723
    Ref: LSUK/6704/7306/07
    Batch: B4/L187-82
    WINNING NOTIFICATION:

    We happily announce to you the Draw #1273 held on Wednesday, 5th March
    2008.Your e-mail address attached to ticket number: 910057000 with Serial
    number 4331/08 drew the lucky numbers: 8, 14, 16, 39, 43, 47 Bonus Ball 38.

    You have therefore been approved to claim a total sum of GBP pound;
    �1,413,394.00 (One Million Four Hundred and Thirteen Thousand Three
    Hundred and Ninety-Four Pounds Sterling) in cash credited to file
    KTU/883400231768/08.

    All participants for the online version were selected randomly from the World
    Wide Web through a computer draw system and extracted from over 100,000 unions,
    associations, and corporate bodies that are listed online, This promotion takes
    place weekly.

    Please note that your lucky winning number falls within our European booklet
    representative office in Europe as indicated in your play coupon.

    In view of this, your �1,413,394.00 would be released to you
    through any of our payment offices in Europe.

    To file for your claim, please contact our fiduciary agent:
    Mr. Ian Baker
    Email: ianbakerdesk@hotmail.com

    Provide him with the information below:
    1. Name:
    2. Address:
    3. Marital Status:
    4. Occupation:
    5. Age:
    6. Sex:
    7. Nationality:
    8. Country Of Residence:
    9. Telephone Number:
    10. Fax Number:
    11. Draw Number above:

    That way your Winnings Certificate and all other relevant
    documents/paperwork can be prepared for you. You would be required to show an
    instrument of identification when cashing your cheque i.e. Drivers license or
    International passport.

    For security reasons, you are advised to keep your winning information
    confidential till your claims is processed and your money remitted to you in
    whatever manner you deem fit to claim your prize.

    This is part of our precautionary measure to avoid double claiming and
    unwarranted abuse of this program. Please be warned.

    Good luck from me and members of staff of the U.K ONLINE NATIONAL

    LOTTERY.

    Yours faithfully,

    Sir Richard Kelly Lloyd.
    Online Co-coordinator U.K ONLINE NATIONAL LOTTERY Sweepstakes International
    Program.

    SI ASTA LE-AM SCRIS CA SI RASPUNS:

    Dear Whom ever you are,

    As a general rule, if you have not purchased a ticket from the UK National Lottery, you can not have won a prize.

    So, please do not bother me with this stupid SPAM.

    Thank you.

    Have a great life 🙂

  112. 127 nicutzu iunie 15, 2008 la 7:54 am

    era cat pea ci sa trimit datele daca nu gaseam acest sit,di curiozitate mam dus sa caut date despre banca si am dat de voi ms pentru sfat

  113. 128 lia iunie 17, 2008 la 11:42 pm

    Buna tuturor…
    Nu am citit chiar toate comentariile voastre, dar vreau sa va transmit una din explicatiile posibile pentru care primim acest tip de emailuri: se completeaza tot felul de formulare, si la un moment dat… ei vor cere un cont personal de banca, si chiar un cod PIN… pentru „identificare”.
    Odata acestea fiind transmise, contul vostru poate fi accesat in orice moment, si „golit” de lichiditati.
    Nu e o parere personala, am auzit si eu de la cineva varianta aceasta, si mi s-a parut suficient de pertinenta incat sa v-o transmit si voua.
    Toate bune!

  114. 129 nu cumpar iluzii iunie 19, 2008 la 5:43 pm

    si nici nu vand!
    sa mai repet si eu ca am primit un astfel de mail si in urma primei verificari am dat peste voi? nu, n-o sa repet si nici copy/paste la ceea ce am primit n-o sa dau!
    in schimb o sa va spun ca v-am citit din scoarta-n scoarta. sunteti oameni cu capul pe umeri, oameni care nu asteapta castiguri din cer pentru ca pur si simplu ele nu exista! insa naivi, mereu vor fi.

    „aprozarnet”, tu esti de belea! carismatic, cu simtul umorului.
    iar tu „cacadu”, scuza-ma, insa eu cred ca ai castigat un „kkatu” intreg, nu o treime. si cred ca ti s-a intamplat asta fara giranti, fara dobanda, chiar si fara buletin. ce mai, felicitari! ai grija doar sa nu puta!

    fratilor, consider ca in spatele acestei afaceri se afla un grup de persoane bine organizat, ce lanseaza aceasta poveste cu iz fabulos deoarece la fiecare 100 de mailuri sigur va cadea unul in capcana. ce conteaza pentru ei ca ceilalti 99 ii injura? se merita, au oricum de castigat! in plus, sunt ascunsi in spatele calculatoarelor si ii doare la basca!
    morala?
    Retrospectiva:
    Anul 1981
    1. Printul Charles se casatoreste
    2. Liverpool câstiga Cupa Europeana
    3. Papa moare
    Anul 2005
    1. Printul Charles se casatoreste
    2. Liverpool câstiga Cupa Europeana
    3. Papa moare
    Concluzie:
    Daca Charles se mai casatoreste înca o data ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa …

  115. 130 di iunie 23, 2008 la 5:48 pm

    eu am primit o multime de asemenea e-mail-uri (de ordinul zecilor intr-o luna) si am raspuns de 2 ori sa vad care e capcana. Unul din cazuri, cel mai decent, spunea ca am castigat 300 de lire si-mi cerea datele cardului (nu PIN-ul) datele pe care le cere orice site pe care faci plati si explicau ca o sa-mi retina lunar 14,99 lire un abonament de participare la respectiva loterie. In cazul de care zici tu cu UK lottery, ziceau ca am castigat 800.000 de lire si la final ajungeau sa-mi spuna ca urmeaza sa-mi expedieze cecul, un certificat si nu mai stiu ce si imi cereau sa optez cat de repede vreau sa-mi ajunga actele intre 2 si 5 zile lucratoare ….iar costul de expditiei varia intre 790 si 460 lire sterline 🙂 pe care nu mai e nevoie sa precizez ca trebuia sa le platesc eu……

  116. 131 dalahari iunie 24, 2008 la 11:12 am

    Bai cum fac sa scvap de e-mailurile astea atmpite

    • 132 ADOBE FOTOSHOP iulie 30, 2009 la 9:17 am

      EU PERSONAL MI-AM DEZACTIVAT CONTUL M-AM SPERIAT TARE MAI ALES IDIOATA CE SUNT (MULTUMESC! MULTUMESC! ) LE=AM TRIMIS NUMELE INTREG SI ADRESA … CRED CA E CEL MAI BINE, NU STIU, ASA HOTILOR LE APARE FAILURE NOTICE (CAND VOR SA-TI MAI TRIMITA ‘BANI’ ) SI E CLAR CA NU MAI AU CU CINE DISCUTA ..SI SA VINA PANA IN ROMANIA IN FUNDUL SATULUI…EU ORICUM N-AM BANI SA LE DAU …DECI 🙂 bafta** si atentie !

  117. 133 dalahari iunie 24, 2008 la 11:19 am

    Primesc niste chestii pe care nici fiul meu de 2 ani nu le crede si de care nu stiu cum sa scap. Ce treaba mai e si asta? In ziua de astazi nici macar de mintit nu se stie sa se mai minta.Proasta lume anul asta! Dar stati sa vedeti la anu’ ca astia nu stiu de gluma si se inmultesc.

  118. 134 dalahari iunie 24, 2008 la 11:29 am

    Draga di eu am primit o mostenire de 2000.000 de lire dar ca sa intru in poseie trebuia sa platesc vreo 55000 de lire doar ca sa-mi elibereze un certificat de depozit intr-o banca inexistenta din africa de sud , ca in europa ii doare burta daca lucreaza cu vreo banca si au migrene cind ii cauta scotlandyard-ul pentu autentificari, sau raspund cu amabilitate la e-mailurile serviciilor de net frading.

  119. 135 dalahari iunie 24, 2008 la 11:32 am

    Draga di eu am primit o mostenire de 2000.000 de lire dar ca sa intru in poseie trebuia sa platesc vreo 55000 de lire doar ca sa-mi elibereze un certificat de depozit intr-o banca inexistenta din africa de sud , ca in europa ii doare burta daca lucreaza cu vreo banca si au migrene cind ii cauta scotlandyard-ul pentu autentificari, sau raspund cu amabilitate la e-mailurile serviciilor de net frauding.

  120. 136 Blondy iulie 2, 2008 la 2:09 pm

    de 3 luni, dupa spusele lor, am castigat la toate loteriile, fundatiile, mostenirile posibile. Sincer, m-am saturat sa le primesc. Am fost in CO si nu am accesat mail 1 saptamana. Ce credeti? Am primit 28 mail cu notificari. Oricum, nu am trimis nici o data de-a mea. Frati si surori, uitati-va la adresa lor de mail, intotdeauna este de genul xxx08@yahoo sau de forma xxx@gmail. Oricine stie ca marile companii, institutii si fundatii, inclusiv salariatii care au in atributiuni relatii cu publicul, au adresa de genul xxx@ukloterry, exact ca si la noi: xxxx@mtr.ro ( xxx@ ministerul transporturilor din Romania).
    Asa ca nu va mai agitati, pentru ca o mare tzeapa.
    Nu poti castiga fara sa participi la joc. NICAIERI IN LUME NU PRIMESTI BANI DACA NU JOCI.

  121. 137 Blondy iulie 2, 2008 la 2:11 pm

    Am uitat sa va spun. Intrati pe site-ul UK Loterry si va dau modele de tzepe si va roaga sa transmiteti mail suspecte pe adresa lor. Nu e tzeapa, eu chiar am trimis.

  122. 139 Ionica iulie 9, 2008 la 1:44 am

    Fratilor,,,,,in primul rand nici nu exista UK National Lottery…ci doar British National Lottery…asa ca….ochii-n patru….am citit si io pe net ce se poate intampla daca comunici cu ei…Nici macar identitatea sa nu le-o dati….v-o poate fura….am patit-o si io cu mailuri de genu asta,,,hai…numa bine

  123. 140 elisa iulie 17, 2008 la 6:46 pm

    ce sa mai zic..am primit si eu acelasi mail ca toata lumea ..si dp ce lam analizat atenta..am hotarat sa ma uit pe google..si bine am facut, cu toate ca nu as fi trimis nimic..e mai bine sa stiu sigur despre ce e vb.ca doar n`am jucat nicaieri ca sa castig ceva.numai bine

  124. 141 marin august 12, 2008 la 5:36 pm

    Fratilor pot sa va aduc la cunostinta ca shi eu am castigat:)) la U.K National e-lottery Group U.K “£4,000.000.00 (Four Million Pounds Sterling)”:)) asa ca daca aveti probleme cu banii eu va dau ca doar am de unde 4 milioane de lire sunt ceva bani, se poate de dat o petrecere ca sa ramana in istorie :)).
    Hai ca amu gata cu fanteziile 4 mln. sunt multi bani da sa ii facem pe ei sa viseze ca suntem naivii shi sa le scrim mesaje shi din astea cum pot sa ridic bani, ca sper ca toti isi dau seama ca e o mare vrajiala hai sa incercam sa ne tinem de pamant

  125. 142 laur august 21, 2008 la 12:19 am

    Good day to you. In regards to your last mail to us, we have sent your cheque and other vital documents relating to your winnings to our affiliate courier company, Greyhound Express Couriers.

    It is important to note that services rendered by this courier company are to be paid for by you and not the Lottery Board. Greyhound Express Couriers does operate on Pay before delivery (P.B.D) service to winners of the UK National Lottery thus they shall not commence delivery until they are paid.

    They charge between 441 Pound Sterling to 805 Pound Sterling for the shipping of the UK National Lottery ‘winnings. It all depends on your location and how fast you want it to be delivered. Below are the options.

    Courier Express….£805(24 hrs delivery)

    Courier Regular….£599 (3-4 days delivery)

    Courier Economy..£441 (6-7 days delivery)

    They offer pay before delivery service (PBD) for winners of the UK National Lottery winners. This is a result of the risk involved in delivering a parcel that contains a cheque of such a high value of money written on it.

    Note that this amount cannot be deducted from your winnings because of the hard cover insurance that covered it.

    Attached to this mail is a copy of your winning certificate that was obtained from the UK Gaming Control and sent to the courier company.

    See below the contact information of the administrative officer. You are advised to act accordingly.

    Mr. Blake Lewis
    Administrative Officer
    Tel: +44 703 196 9670

    +44 703 196 9671

    Email: greyhoundexpresscourierdept@bnlboard.com

    You are expected to furnish them with your telephone number and full mailing address details for delivery purpose.

    Sincerely yours,

    Mr. Sean Wells

  126. 143 laur august 21, 2008 la 12:39 am

    mi-au dat chiar un certificat pt ridicarea premiului facut in ACDSee…se vede CLAR ca e tzeapa.Asta e al doilea mail pe care mi l-au trimis in decurs de cateva ore…..numai dupa asta se vede ca baietii nu se duc nici la toaleta…..mor pe taste doar doar mai prind vreun fraier…take care

  127. 144 Oly august 28, 2008 la 9:20 pm

    Eu am suspectat ca e tzeapa…si i-am injurat in mail de i-a luat mama dreaq…a si i-am mai facut si prosti… „Sugi pula in mortzii matii de hot…de unde pizda matii castig la loterie…daca tot incerci sa furi pe net… incearca in pizda matii inafara romaniei…cat de saraci crezi ca sunt aia cu loterie incat sa isi faca conturi de mail pe yahoo?! esti retardat dreaq…puteai sa iti faci dreaq un server de mail idiotule…dupa aia sa te apuci de vrajeli pe net.
    ” mailul scris de mine…pare cam de la tzara…dar asta e…nu o sa ajungem toti ministrii :))

  128. 145 al cinshpe-miilea castigator septembrie 1, 2008 la 10:47 pm

    Daca am fi castigat toti n-ar mai fi o lira in Anglia. Aicea zice oficial ca e tzeapa: http://www.consumerfraudreporting.org/UKNationalLottery34.php. Apropo eu am castigat 1 milion de lire 😀 .

  129. 146 nimeni septembrie 13, 2008 la 6:33 pm

    apai…am castigat numa 9000 d lire … un laptop dell ….o sapca d baseball si un tricou cu logo al UK lottery 😀
    si nu o trebuit decat sa dau nume…tara… si telu … daca suna…o sa aiba d`aface cu one angry dad=)))
    nu am noroc la admitere dar am la UK lottery?:))))) sweeeet shit 😀

  130. 147 stefania septembrie 28, 2008 la 4:43 pm

    Salutare!! Aceeasi situatie tampita, acelasi mail de castig la national lottery uk..Eu chiar sunt in UK, si imi vine sa ma bat singura ca le am dat adresa, numele intreg, data nasterii si telefonul…Am facut din curiozitate, cu indoiala ce poate -poate, fara sa ma gandesc ca poate exista sansa de IDENTITY THEFT..Am sa ma duc maine dimineata la banca, sa vb cu ei sa punem parole la conturi si cred ca merg si la politie..sa vad ce ma sfatuiesc..

    Hotii astia pot veni si lua din rubbish bins extrase bancare, facturi etc , care pot folosi drept dovezi de adrese, pt a si deschide conturi/credite in numele respectivului pagubit..E ff periculos, NU LE DATI DATELE VOASTRE PERSONALE!!

    Asta este, suntem naivi si prea saraci..dar tot ce ne dorim se poate obtine prin munca!..numai bine!

  131. 148 roby octombrie 2, 2008 la 4:59 pm

    bravos nene iancule!!!nu puteam sa gasesc site-ul acum vreo zece zile ca nu mai turbam cautand tastele sa raspund la mail-uri.e bine ca mai facem nitintica practica la engleza totusi!suntem multi dar hai sa nu mai fi si prosti.teapa de doi lei vechi ca e cam greu sa gaseasca prosti pe praful asta.nu trimiteti bani dar raspunde-ti daca nu aveti altceva mai bun de facut.ave!!!

  132. 149 teapa octombrie 8, 2008 la 9:52 pm

    TEAPA VINE DIN ROMANIA FRATILOR!SA NE SUGA PULELE!

  133. 150 teapa octombrie 8, 2008 la 9:54 pm

    …..SI DACA NU SE SATURA SA-I TRIMITEM SI LA ALTII!

  134. 151 coklete octombrie 15, 2008 la 8:41 am

    este o mare tzeapa. tot interesul lor este sa obtina date reale pentru a fii folosite de niste hackeri ca sa mai intre si ei pici pe colea

  135. 152 oana octombrie 23, 2008 la 9:19 pm

    buna oameni buni.am primit si eu unul din renumitele mail-uri si as fi crezut de la inceput ca e teapa dar astia sunt destul de bine organizati, te-ar putea induce in eroare. eu i-am zis ca nu trimit nici un ban pana nu am o garantie ca banii exista.mi-au trimis o copie al unui certificat cu numele meu, cu timbre judiciare,etc.acum sunt mai mult decat convinsa ca e teapa as vrea sa stiu voi cat de departe ati mers?

  136. 153 oana octombrie 23, 2008 la 9:39 pm

    fratilor dar a trimis cineva taxa de transfer sau curierat?

  137. 154 adryana octombrie 31, 2008 la 2:40 pm

    Am primit si eu azi…m’am imbogatit:))))))))ce vrajeala ieftina…

    Autorităţile naţionale de loterie
    P O caseta de 1010
    Liverpool, L70 1NL
    REGATUL UNIT
    Ref: UK/9420X2/68
    Serie: 074/05/ZY369

    Dragi Castigator,

    Câştigul NOTIFICARE:
    Loteria Naţională Regatul Unit doreşte să vă informează despre rezultatele adresa de e-mail tur de scrutin loterie program internaţional de către Marea Britanie a avut loc la 28 octombrie 2008. Dvs. de cont de e-mail au fost ales ca un castigator de £600,000.00GBP (sase sute de mii de lire sterline) NUMAI.

    Acest lucru este acum rezultatele lansat astăzi şi de a vă adresa de e-mail ataşat-o categorie în minge norocoasa număr Ball 7, Ball număr de 11, Ball număr de 12, Ball număr de 20, Ball număr de 38, Ball numărul 44, şi bonus de minge Bonus Ball număr de 45 , Participantii au fost selectate prin intermediul unui calculator sy stem tur de scrutin stabilit de la Microsoft de la utilizatorii de companie şi de adrese de e-mail individuale de utilizatori.

    Se recomanda, pentru a vă menţine câştigătoare de informaţii confidenţiale, până când creanţelor a fost procesată şi dvs. de bani remise de tine. Aceasta este o parte a noastră de protocol de securitate pentru a evita dubla susţinând şi nejustificat de abuz de acest program.

    Cum să vă pretinde premiu: pur şi simplu contactaţi-vă FIDUCIALLY / agent de creanţe:

    DR. Kelvin DEBITE cu adresa de email de mai jos: dr.kelvinflow009@hotmail.com
    Prin completarea acestui formular de mai jos si trimite-l să-l pentru a vă fişier
    Pretinde. Acum completaţi cu datele dvs. personale de mai jos şi trimiteţi-vă pentru a FIDUCIALLY
    Agent:

    Numele complet :………………………….
    Adresa de contact complet :…………………
    Oraş / stat :……………………………..
    Naţionalitate :……………………………
    Data naşterii :……………………………
    SEX GEN :…………………………………
    STAREA CIVILĂ :………………………….
    OCUPAŢIA :…………………………………
    Informatii bancare :………………………..
    Număr de telefon mobil :……………………..

    Toate câştigătoare trebuie să fie susţinut nu mai puţin de 15 zile. După acest timp nu a fost ridicata toate fondurile vor fi returnate pentru a Uniunii Europene ca Trezoreria nu a fost ridicata.

    Vă rugăm să luaţi notă, pentru a evita întârzieri şi complicaţii inutile, pentru a cita numărul dvs. de referinţă în toate corespondenţă. Vă rugăm să vă contactaţi agent de creanţe DR.KELVIN DEBITE cu adresa de e_mail (dr.kelvinflow009@hotmail.com) de a te direct cu privire la modul de a pretinde de dvs. premiu. Felicitari de la personal şi vă mulţumesc pentru a fi parte din programul de utilizatori cont de e-mail.

    Cu respect,
    Doamna julie Hans VAN,
    (Vice President)

  138. 155 mihaela noiembrie 5, 2008 la 2:08 pm

    azi m-am imbogatit si eu!!! tot cu loteria uk,vrajeala mare cica sa trimit bani prin western union pt coletul care contine cecul!!mi sa parut ciudat faptul c-am castigat impreuna cu microsoft computers (cica aia mi-au ales adresa de mail, din nu stiu cate mii….bla bla)si am sunat la nr de telefon care era afisat acolo si „curierul”a zis ca imi trimite mail sa-mi zica ce si cum ….apoi a ramas sa ma sune el….dar intre timp am verificat pe net diverse sit-uri sa ma conving de realitatea pe care o banuiam..teapa mare….inca nu le-am dat raspuns dar nici nu le mai zic nimic…le trag si eu teapa!!!!bafta altora!!!

  139. 156 raresh noiembrie 22, 2008 la 1:48 am

    salut
    clara treaba
    Am primit si eu, ca tot romanu, mail de la:
    Lloyds TSB Bank Plc.
    Founders Court Lothbury
    London EC2R 7HE, United, ca am castigat 1.3mil lire

    Imediat i-am trimis omului msg inapoi ca e fake si fraud,bla bla bla, dar omu(eduard bown se numea-reprezentant al loteriei) a insistat si mia zis ca banii de la loterie au fost depozitati la banca Lloyds TSB Bank
    Imediat am intrat p siteul bancii unde am gasit niste modele de frauda(postate de banca) asemanatoare cu cel primit de mn…in fine
    Azi am primit mail de la Mr. Frank Ban The Director International Remittance Dept. . Mail in care mi se cerea:
    Below is the mandatory cost associated with the Courier Check Transfer Option via DHL that you will have to pay for your winnings parcel to be delivered to you in your home country.
    Post Fee–––––––––-£40 Pounds sterling
    Vat Fee––––––––––£230 Pounds sterling
    Insurance Fee–––––––£270 Pounds sterling
    TOTAL––––––––––£540 Pounds sterling

    sau

    Below is the mandatory cost associated with the Bank To Bank Swift Transfer that you will have to pay for your winnings to be transferred into your Nominated account.
    Cost of transfer Fee ––––£20 Pounds sterling
    Vat Fee–––––––––-£230 Pounds sterling
    Insurance Fee–––––––£370 Pounds sterling
    TOTAL–––––––––-£620 Pounds sterling

    pt mn era clara treaba dar din lipsa de ocupatie am retrimis mailul unui prieten care lucreaza la o banca din RO si omul mi-a explicat ca asa ceva nu este posibil cu argumente de banker adevarat

    am dat cautare google/pagini in lb Ro si v-am gasit pe voi „castigatorilor”

    este destul de rau ca asemenea oameni incearca sa faca asemenea lucruri si, cum spunea prietenul meu de la banca, multi o si musca si trimit banii…
    cel putin de la mn Mr. Frank Ban The Director International Remittance Dept nu a primit decat niste injuraturi intr-o „Romaneasca Autentica” cu Warm Regards

    si cum spuneau altii mai sus””””banii nu cad din cer”””…vrei bani…pune mana si munceste

  140. 157 Doru noiembrie 27, 2008 la 11:25 am

    Deci cu acesti indivizi trebuie sa ai nervi de otel si sa nu iti pierzi timpul este un joc murdar ce dateaza din anii 80 este ceva vechi.

  141. 158 carcotasu decembrie 4, 2008 la 5:00 pm

    UK NATIONAL LOTTERY (NOTE: The REAL UK National Lottery DOES NOT notify winners by email)

  142. 159 tibi craiova decembrie 8, 2008 la 2:45 am

    haideti fratilor sa fim noi cei care trimit mailuri din astea si in felu asta chiar o sa ne imbogatim ca doar modelele de mailuri le avem nu???? cu un prieten prin uk poate chiar e posibila treaba……
    ce ziceti??? hai sa facem si noi un ban gramada!!!! cinstit si hotzomaneste ca doar suntem romani nu???? cine e interesat cojocarutiberiu@yahoo.com sau mai bine zis numele meu adevarat:
    Mr. Frank Ban The Director International Remittance Dept :)))

  143. 161 simona ianuarie 5, 2009 la 3:07 pm

    niste escroci….
    „L-am sunat dar nu am; T ÎNŢELEGEŢI limba dvs., ce spuneai, Va asteptam cu plata 490 POUNDS PENTRU cheltuieli de expediere, pentru a permite începerea SUA privind livrarea DUMNEAVOASTRA WINNING PENTRU COMPANIA Loteriei Naţionale decembrie anul trecut, 2008, SĂ VĂ ţară Today care vor ajunge la ţara dumneavoastră şi dumneavoastră până mâine”.
    Dear

    „Nu, am nevoie de a fi confundate, sunteţi unul dintre norocoşi câştigători în decembrie 2008 promotionale, vă câştigătoare premii este deja trimis la compania de curierat pentru livrarea de colete cu tine în ţara dumneavoastră, a firmei de curierat va va contacta pe processure cu privire la procesul de livrare.

    Pentru a dovada de a vă că acest castigatorul premiilor este real am ataşa la acest mail o copie a certificatului dvs. câştigătoare pentru dovada.

    Bar David Mark”

    asta am primit si eu pe mail ..le-am trimis si datele personale sa vad pana unde pot merge….

  144. 163 CAMELIA ianuarie 12, 2009 la 1:13 pm

    fratilor e vrajeala in decembrie de sarbatori mie imi da dea 500.000.000 si o masina sport nisan parca si am trimis toate datele mele si tot ce au cerut afara de cont bancar si au spus ca trebuie sa platesc 1750 de lire ca sa primesc masina e vrajeala premile nu se platesc nu fiti fraieri noi romani suntem destepti nu ne fraieresc asta cum vor ei injurati de cate ori primiti meiluri de la ei sa vada ca romanul nu e prost pai nu au ei destui care sa joce la loterie le mai trebuie si alte tari ?sunt tepari dai dracu.

  145. 164 Costy ianuarie 21, 2009 la 1:46 am

    Si eu am primit un mail de la UK precum ca am castigat 1.000.000 de lire , si nici nu am jucat macar , si nu e primu „PREMIU CASTIGAT” pe net :)))) , apropo CAMELIA premiile se platesc, orice premiu constand in masina si bani trebuie platite , la masini TVA-ul si la bani impozit la stata, ca doare nu ai vrea sa te bucuri doar tu de ei :))

  146. 165 John ianuarie 24, 2009 la 3:18 pm

    Am primit si eu mesaj de la BRITISH NATIONAL LOTTERY HEADQUATERS, in care eram informat ca am castigat suma intergalactica de £753,437 =)))). Sa va zic ca saracia n-a reusit sa imi suprime neuronul(singurul,de altfel) =)))) si i-am trimis un mail lu’ nea THOMAS DAVIDSON, care este el(pe persoana fizica), ASSIGNED CLAIMS AGENT(ne-am dat dracu). Asha si mesaju a fost scurt si la obiect:”Hello!
    I received an email, earlier, in wich I was informed I won £753,437 at the British National Lottery and I’d like for to you confirm this fact.
    I expect an answer.
    Thanks.” Vreo 2 zile n-am primit nimic…zic..”da, e vrajeala” si azi am primit asteptatul mail…in care imi zice sa completez formularu:”REFERENCE NUMBER: UK/9420X2/68
    FULL NAME………………………………………..
    COMPANY NAME: …………………………………….
    FULL ADDRESS: …………………………………….
    SEX: ……………………………
    AGE……………………………..
    OCCUPATION………………………..
    TEL…………………..FAX…………….. (If any)
    COUNTRY…………………………..
    E-MAIL…………………………….
    HAVE YOU A PASSPORT OR LICENSE: …………. (Identification on delivery)
    AMOUNT WON……………………..
    BRIEF DESCRIPTION OF COMPANY/ INDIVIDUAL:”
    si…am stat si m-am gandit… va dati seama ca imi statea si mie bn cu 700.000 lire in buzunar nu?! mai ales ca sunt student…ma duceam si eu cu un ferrari la sc…nu cu RATB-ul =))). Si am dat un search pe google…prima data pe UK national lottery si mi-a aparut acelasi link pe care mi-l daduse si nea thomas…si am dat si pe british…si a aparut blogu asta… si aici, presupunerile mele s-au adeverit…e MAXIM vrajeala… :))) totusi…sa fim seriosi…nu da loteria romana asemenea premii nici celor care intr-adevar isi cumpara o varianta de 6 RON(atat costa ca am jucat si eu de sarbatori) d’apoi unuia care are el cont de mail dom’le :))))))…raritatzile astea :))))…faza e ca mi-a inshirat asta in raspuns neste coninente sau zone de pe continente de unde au fost luate si imi zice ca cik sunt 125.000 de mail-uri…pai pe aproape tot globul pamantesc doar 125.000 de mailuri exista !?!?!??! :))))) ba frate…va rog eo mult…nu lasati foamea sa va ia mintile!!!vreti sa castigati ceva?! duce-ti-va la munca… dar pana si acolo e loterie :))))))) cu stima!

  147. 166 John ianuarie 24, 2009 la 3:33 pm

    uite si adresa si numar de tel ce mi-au dat ei ma :))
    BRITISH NATIONAL LOTTERY HEADQUARTERS:
    28 TAN FIELD ROAD,CROYDON, LONDON,
    UNITED-KINGDOM.
    24-01-2009
    Tel:+447031977536
    +447045726263

    sunt curios…ash suna odata sa vad ce mi se raspunde…pana mea…da mi-e ca-mi vine vro factura d’aia de nu mai mananc o luna ca sa o platesc :)))

  148. 167 CAMELIA ianuarie 24, 2009 la 3:37 pm

    buna, am citit articolul lui john si asa este nimeni nu sa imbogatit din asa ceva nu credeti MUNCA E SFANTA ,si am mai primit zilele aste un sms pe telefon in care ma anunta ca firma coca cola a selectat nr meu te fel pentru o promotie si ca am castigat 10.000 euro si un tv cu plasma si cand am sunat la coca cola la relatii cu clienti nici vorba si vroiau auziti sa le dau 20 de euro sa imi deschida cont unde sa bage bani ,cand sa deschizi un cont nu costa decat 3 lei asa ca aveti grije sau apucat si romani de prosti de astea cu stima Camelia Dobre

  149. 168 CAMELIA ianuarie 24, 2009 la 3:40 pm

    john esti nebun baiatule daca faci asta esti destul de realista ca e minciuna dar incerci de ce? eu te sfatuiesc doar sa te amuzi sa ii injur de sa ii spurci asa cum numai romanii stiu sa o faca si atat

  150. 169 John ianuarie 24, 2009 la 3:45 pm

    a nu camelia…stai linistita…nu sun…ce-s nebun?!!?!??!?! am si specificat ca nu mai mananc o luna ca sa platesc factura…totusi…trebuie sa mananc :)))))

  151. 170 CAMELIA ianuarie 24, 2009 la 3:59 pm

    ma bucur sa aud asta m-am sperita >:D<

  152. 171 John ianuarie 24, 2009 la 4:15 pm

    faza e ca am vorbit cu un prieten de la politia economica… si am sa-i fac o vizita :))))…vreau sa ii fac pe astia sa planga rau de tot…faza e ca ma enerveaza…dupa ce ca sunt amarat eu din cauze financiare… astia mai fac si „glume” d’astea….si am sa glumesc si eu cu ei >:))))))))) curios…ce parere ai/aveti!? poate politia sa le faca ceva!?

  153. 172 CAMELIA ianuarie 24, 2009 la 4:20 pm

    john daca ajungi la politia economica si ai nevoie de sustinatori eu am pastrat sms-ul si nr de telefon si poate iti sunt de folos in ce privesc glumele si ei tot pe asta se bazeaza pe sarcia din lume si asa sume si masini sport iau ochii la unii fraieri

  154. 173 John ianuarie 24, 2009 la 4:27 pm

    app de articolul cameliei…e f smechera faza cu 20 euro…in primu rand…20 euro…are mai toata lumea…nu e o suma cn stie ce…si plus de asta dak prin absurd…sa zicem…ca dai banii astia si ii pierzi…nu faci galagie. Un prieten de-al meu a facut o chestie de genu asta pe net…era un chestionar…il completai …si castigai un laptop…ma rog…in val de 3000 RON..si castiga toata lumea…si cand era sa ti-l trimita…trebuia sa depui la nush ce banca…park romaneasca…suma de 3O RON…sau ceva de genu asta..si pe sistemu asta s-au facut in jur de 70.000 RON…care s-au impartzit la 3. Si la fel…suma era f mica…oricine are 30 ron…si nimeni nu se duce la politie pt suma asta :)))…ar fi chiar penibil…
    si mai sunt faze….si aia cu http://www.bux.to =)))…si acolo e maxim vrajeala… intrati si acolo sa vedeti ce caterinca…

  155. 174 John ianuarie 24, 2009 la 4:28 pm

    da camelia…dak am nevoie…te caut..sa fi sigura. deocamdata sunt in sesiune si n-am timp de dobitocii astia cu schmele lor de prost gust. dar pe 30 termin >:) ..si atunci am tot timpu din lume.

  156. 175 CAMELIA ianuarie 24, 2009 la 4:35 pm

    succes la examene si iti stau la dispozitie cand o sa ia nevoie poate rausim sa ma trezim o parte din romani la realitate si sa bagam cativa hoti la racore;)

  157. 176 dany xxx ianuarie 31, 2009 la 12:42 am

    shyo ma primit dastea ma panikasem..:| =)))

  158. 177 dany xxx ianuarie 31, 2009 la 12:42 am

    Congratulations! You have won £800,000.00
    Friday, January 30, 2009 9:50 AM
    From:
    „Mercy Martins”
    Add sender to Contacts
    To:
    undisclosed-recipients
    ===============================================================================
    ***EMAIL AWARD WINNING NOTIFICATION AWARD PRESENTATION CENTER : UNITED KINGDOM***

    Attn: Winner,

    Microsoft-corporations management worldwide and Evergreen Promotions is pleased to inform you that you are a winner of our annual MICROSOFT#15; USER AWARD-Lottery conducted in United Kingdom. Your personal e-mail address or company email was attached to Serial No: UKLP97585. Subsequently winning in the first lottery category. You have therefore been approved for a total sum of Ј800,000.00 (Eight Hundred Thousand British Pounds) Credited to FILE No: B665 75608567. With REF.:PEC/9030108308/08. This is from total prize money of Ј60,000,000, awarded to Seventy-five (75) lucky winners in first category.

    *********************************************
    Evergreen Promotions Agent Shall Help You Claim Your Winning
    CALL OR CONTACT CLAIM OFFICE THROUGH THE EMAIL ADDRESSES BELOW
    Mr. Joe Martins.
    CLAIM MANAGER.
    157-197 Buckingham palace roads London sw1w 9sp,United Kingdom
    Tel: +44 703 185 4460
    Email: adminoffice09@gmail.com

    *********************************************
    UPDATE US WITH THE FOLLOWING INFORMATIONS AND SEND TO THE FOLLOWING CONTACT EMAIL ADDRESS adminoffice09@gmail.com
    ******************************************************************************************************************
    1, Full Names:
    2, Date of birth:
    3, Present Contact Address:
    4, Country Of Residence:
    5, Tel/Mobile/Fax:
    6, Your Winning serial and ref. no.:
    7, Winning Email address:
    8, Company/Position:
    9, Sex:
    10 Total amount won: Ј800,000.00 ONLY
    11, Mode of Payment
    ELECTRONIC WIRE TRANSFER

    ********************************************************************************
    For Security reasons, you are advised to keep your winning informations CONFIDENTIAL to avoid double claim or impersonation
    ********************************************************************************
    Signed

    Mercy Martins
    (SECRETARY GENERAL)
    ================================================================================
    Microsoft takes all reasonable steps to ensure that the information in this email is accurate. However, the company gives no warranty, whether express or implied, regarding the content of this email, nor do we accept liability for any loss or damage which may result from your receipt of this message. Any decision made by an individual based on information in this email is the responsibility of that individual alone. You have to note that the only person that have the right to represent you in your claim is your appointed Agent only.
    ================================================================================
    Copyright © 1998-2008 The MICROSOFT; Inc.
    All rights reserved. Terms of Service – Guideli

  159. 178 MS 29 CRY februarie 6, 2009 la 1:49 am

    ASTA DA TE INBOGATESTI SI NU STI DE UNDE ATI MAI VAZUT VOI ASA CEVA O LOTERIE CARE ITI DA UN PREMIU DAR DE UNDE SI DC NU STI IN ACELAS TIM ITI CERE O SUMA DE BANI SA ITI TRIMITA PREMIU DIRECT LA ADRESA DVS…….LOTERIILE NU COMUNICA PRIN E MAIL TE SUNA SA MG DIRECT DUPA BANI BINEINTELES DAK AI CASTIGAT AS DORI UN LUCRU VRETI SA FIM IN POTRIVA LOR SA VEDEM CINE SUNT EI AM O MODALITATE DE AI GASI PE ACESTI TEPARI……ID MEU popdannyp VA ASTEPT SI VOM DISCUTA CUM ACTIONAM…..CE ZICETI ….SUNT MILIONAR IN $ HA HA ….

  160. 179 sergiu februarie 14, 2009 la 9:04 am

    sal am primit un emai-l acum un an de genul acesta
    am mers pina la capat . si la capat nu am vazut nimic .
    care vreti sa mai mergeti pina la capat nu trimiteti bani prin westernunion iar daca totusi trimiteti , treceti pe foaie de depunere , atentie frauda .
    si sa aveti obligatoriu datele complete celui caruia ii trimiteti banii ,in dolari,euro sau lire (subdevizie =pounds).
    AM AVUT LA INDEMANA SI BANKA CARE URMA SA-MI ELIBEREZE BANI .
    AM VB. SI ACOLO .( VRAJEALA……FRAUDA )
    MULT NOROC

  161. 180 batracianu februarie 14, 2009 la 11:05 pm

    am castigat !

    :))

    report spam! adica….

    :((

  162. 181 Razva februarie 21, 2009 la 9:42 pm

    Salut. In seara asta am primit si eu mailul clebru. am castigat cel mai putin dintre toti. Numai 850 lire. Ma multumesc si cu atat :). Ideea e ca eu inca nu am primit decat 2 reply-uri de la ei, fara a-mi cere inca datele personale.
    As vrea insa sa va dau un sfat: daca veti castiga pe internet vreodata si premiul va fi transmis prin curier, niciodata nu va cere nimeni sa depuneti bani pentru a va ridica premiul, sau nu va cere date personale. Eu am castigat la un survey HP absolut intamplator. Mi-au venit banii din America prin Fedex in plic, am avut track number prin care vedeam unde sunt banii. Am sunat si la Fedex sa intreb daca trebuie sa platesc ceva, si mi s-a spus ca a fost trimis ca plic comunitar, taxe 0.

    Tipa care m-a anuntat ca am castigat nu m-a intrebat decat numele si adresa unde sa trimita banii, atat. Ba chiar a insistat cu mailul pentru ca eu initial am zis ca e spam.

    PS Inca mai am plicul, pentru cine nu crede.

  163. 182 vivi februarie 23, 2009 la 1:48 pm

    am primit astazi frumoasa veste ca am castigat un milion si ceva de lire……
    Va informez pe parcurs ce se mai intampla.
    Un criteriu de alegere a noilor victime, poate fi cel mai probabil noile adrese de email aparute…..
    va pup. cand o sa castig, o sa dau de baut…

  164. 183 CAMELIA martie 1, 2009 la 7:26 pm

    MasterCard?/ Microsoft?INTERNATIONAL MEGA JACKPOT UK. TABLE OF REWARD.
    MasterCard?No: 5338 6845 8950 6543
    Reg. No. Master/micro: 5148/4178
    Ballot winning No: 6782
    Secret pin code x7pwyz2009
    Reference number Msc:12052009/29

    ATTN: WINNER

    This email address has brought you an unexpected luck, please read
    through message.

    Your e-mail address was selected and confirmed by our co-sponsor
    Microsoft International,through their latest interInternetware. You are
    therefore been approved by MasterCard Int. /Microsoft the sum of
    $1,600,000.00 USD (ONE MILLION, SIX HUNDRED THOUSAND US DOLLAS). In
    cash,Credited to MasterCard No. 5338 6845 8950 6543, and With
    Reg.No.MCIMJ:5148/4178, you are the sixth lucky winner of the total
    winners of 10 take note. You all won 1.6 million Dollars each. Be informed
    that your prize (MasterCard No: 5338 6845 8950 6543) has been insured and
    ready for pay out.Contact your claims administrator for further
    instructions,MasterCard?/Microsoft?Claims Administrator

    Note that your Reference number falls within our Africa booklet
    indicated in your play coupon,You are to contact our assigned
    representative in west Africa In view of this, your $1,600,000.00 USD
    (ONE MILLION, SIX HUNDRED THOUSAND US DOLLAS) Mastercard. would processed
    and released to you by our assigned Agent in West Africa. Our Agent will
    immediately commence the process to facilitate the release of your
    Mastercard as soon as you contact him.

    Name: Mr. Derrek Odsin
    E-mail: mastercard02@ml.lt

    Again for your information, all the 10 participants were selected
    through the Microsoft ballot system (MCBS) drawn from each continent and
    from each ISP, by the most powerful Microsoft Software Incorporation, as
    part of our International Promotions Program, to promote the use of
    MasterCard and the use of Microsoft Offices all over the World. Further
    more, to promote the use of online payments, for the settlement of
    debts (taxes) and payment of bills in Africa. Your funds $1.6 million
    Dollars, has been lodge in this MasterCard (5338 6845 8950 6543), insured
    and ready for payment. All you have to do is provide the information to
    process your MasterCard Certificate and to upgrade our up coming WEBSITE.
    Be informed that this is our first lottery promo (2009).

    Do email the above Claims Administrator,with your Secret Pin Code
    x7pwyz2009 and your Reference Number Msc:12052009/29 You are also
    advised to provide him with the under listed information as soon as
    possible:

    Claims Requirements:
    1. Full Name:………………………………
    2. Address:………………………………….
    3. Nationality:……………………………..
    4. Age:………. Date of Birth:…………
    5. Occupation:……………………………..
    6. Phone:…………….Fax:…………………
    7. State of Origin:………..Country:………..

    Secretary
    Mrs. Felina Glimor@
    MasterCard?/ Microsof t?Mega Jackpot.

    –––––––––––––––––––––-
    This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.asta am primit eu am raspuns si este o mare inselatorie nu va lasati pacaliti nu trimiteti nici un ban

  165. 184 CAMELIA martie 1, 2009 la 11:04 pm

    LAND ROVER AUTOMOBILES 2009 PROMOTION
    Abbey Road,Whitley
    Coventry,CV3 4LH
    United Kingdom.

    Attn: Winner, OFFICIAL PRIZE NOTIFICATION

    This Email is to inform you that your email address just won you
    500,000.00 GBP and new Land Rover Car 2008 supercharged V8 engine
    in the online cyber lotto which was conducted from an exclusive list
    of 1,000.000 email addresses of individual and corporate bodies selected
    by an advanced automated random computer ballot system from the internet.
    Contact your claims officer below:

    Mr. James Sidney
    Email: rangerover.claimsdept@yahoo.com.hk
    Secret Pin Code: x7pwyz2008
    Reference number RV:12052008/21.

    Claims Requirements:

    1.Name in full–––––––––
    2.Address–––––––––––
    3.Age––––––––––––
    4.Phone/Fax––––––––––
    5.Occupation––––––––––
    6.Country–––––––––––

    Winning Email:NOTE: Ensure to quote your Reference Numbers in all your
    communication with your claims agent.

    Yours Sincerely,
    Mr. Turton Robin
    Promotional Co-ordinator UITATIVA CUM ARATA ESCROCHERIA ASA :(( NU LATI IN SEAMA ASTFEL DE MESAJE

  166. 185 sandrin4sabin martie 26, 2009 la 1:50 am

    eu sunt multimilionar :)) am primit multe mailuri care mai decare mai serioase :)) care imi cer acte si etc… pnm eu cooperezi cu ei pana in momentul in care imi cer bani :)) apoi le zic ca nu am incredere, fie ei de la orice banca din lume sau de la orice FBI :))

  167. 186 Mariana aprilie 21, 2009 la 10:28 am

    Salut tuturor castigatorilor a mai multor premii in milioane de lire sterline de la UK NATIONAL LOTTERY ,cel mai mult ma bucur ca suntem o tara de milionari in lire…nu e super???
    ce criza cu atatia castigatori in lire,nici macar nu o simtim

    acum sa lasam gluma si sa trecem la lucruri mai serioase ,ca EU una am cam pus botul la vrajala lor…au un stillll…am luat legatura chiar si cu firma de la curieratul rapid..
    noroc ca m-am interesat de ei mai amanuntit pe net si v=am gasit pe totii castigatorii MARELUI PREMIU.Ma bucur sa vad cati bani ajung in tara pe langa cele £2,532,137 ale mele(glumesc)
    Tot ce vreau sa stiu este daca a primit cineva de la loteria minune macar 100 de eur
    astept raspuns… Mary

  168. 187 aprozarnet aprilie 21, 2009 la 1:38 pm

    @mariana, daca este evident ca este o escrocherie…atunci e toata o escrocherie, nu? 🙂

    …nu numai o parte.

    ps: daca mai e nevoie, desi nu cred ca mai era nevoie sa se spuna, nimeni nu a primit niciun ban…pt ca e doar o incercare de inselatorie 🙂 ..adica sa faca ei bani.

  169. 188 Mariana aprilie 22, 2009 la 10:18 am

    Buna….astazi am primit urmatorul e-mail;
    Dear Luchian Mariana
    You are receiving this message because you joined FreeLotto on 2009-02-23 10:08:46, from IP Address 79.116.240.46. When you registered you agreed to receive messages from FreeLotto. FreeLotto NEVER sends JUNK or SPAM messages.
    Thank you,
    FreeLotto Member Services

    Luchian, this is incredible – THE TOP LOTTOS ROLLED
    OVER creating a combined jackpot of $303,000,000.00!

    cred ca au vazut ca am c-am rezut totul si chiar vor bani de la mine,
    dar nu am de gand sa le pic in plasa…nuuuu…nu eu
    va multumesc pentru raspunsul dat…Mary

  170. 189 dsada aprilie 24, 2009 la 8:28 pm

    omule si eu am patit chestia asta..si mi-au cerut datele de contact..adresa chestii.chiar azi..si mi-au zis ca trebuie sa le confirm si asta a fost..acum astept sa vad ce se intqampl..bine nu am mari sperante stiu ca e vrajala..da macar s aincerci:))

  171. 190 Eugen2412 aprilie 27, 2009 la 10:43 pm

    Fratilor, eu am sunat acolo si…am avut parte de o injuratura in cel mai pur stil romanesc posibil !!!!!
    Faceti ce vreti , Pa !

  172. 191 Miha mai 6, 2009 la 6:54 pm

    6 mai 2009

    Stimate John,

    Eu am primit un mail de la Microsoft. Observ ca voi ati primit mailurile in engleza, eu…in germana. Cred ca as fi fost falimentata, daca nu aveam norocul sa verifice un expert in calculatoare ceva, spunandu-mi ca este teapa. Te rog, John, daca te hotarasti sa mergi la acel politist, ia-ma si pe mine. Ma apuca ameteala la gandul : ce vor face cu datele mele personale, eu fiind hotarata sa stau un timp in Germania? Am oprit toate mailurile nemernicilor. Inca o data, te rog nu ma uita!
    Multumesc anticipat,

    Miha

    • 192 John mai 6, 2009 la 10:41 pm

      buun…te salut draga Miha. dak mi-ai citit commenturile, probabil ai observat ca le-am dat pe la sfarsitul lunii ianuarie. eram in sesiune pe atunci. ma rog…mare dezamagire sesiunea…3 restante. sincer acum sunt din nou aproape de sesiune…ce sa-i fac. sunt la o academie care nush ce pzda masii se grabeste asha de tare. in legatura cu datele tale personale, depinde despre care date vorbim. nume, prenume, data nasterii, adresa…cu astea nu au ce sa faca. daca ai dat vreun numar de cont, de orice gen, vreun pin, numarul de telefon, seria de cifre(toate) de pe vreun card, ar cam trebui sa-ti faci griji.iti spun sincer…n-o fac eu pe atotstiutorul. chestia asta e de mult discutata cu maica-mea, care de 20 si ceva de ani lucreaza intr-o banca. de vreo cativa ani, chiar pe servicii de carduri. in legatura cu apelarea la politie, iti spun sincer ca mi-e scarba. si am spus ca o sa ma duc la prietenul asta pt ca ma simteam revoltat la vremea respectiva si vorbea spiritul de fronda din mine. acum m-am obijnuit. stau destul de prost cu banii si am cautat o gramada de metode(legale) de a face bani ushor si repede pe net, fara sa investesti nimic. NU EXISTA. sunt toate niste minciuni. sa nu-ti mai dai datele nicaieri, decat poate la un interview. vezi-ti de treaba si lasa prostiile. a…esti disperata din cauza banilor si esti dispusa sa faci orice ca sa faci rost de ei… trage si tu tzeapa altora…dar risti…
      cu respect!!!

  173. 193 grosualexandru iunie 3, 2009 la 9:23 pm

    Va spun doar atat… Nu te plange ca nu ai bani,ci plange-te ca nu vrei sa-i faci,aici te voi ajuta de la 0 la succes cum sa faci bani online ,Totul Depinde De Tine:intra pe : http://www.sansa-spre-viitor.ws .pentru mai multe detali……contact: yahoo messenger :andy_grosu.

    Castiga bani adevarati ci nu minciuni….te astept sa vizitezi site-ul :www.sansa-spre-viitor.ws ,si promit ca te voi ajuta de la 0 la succes sa-ti intemeiezi o afacere adevarata pe internet, dar cum am zis ,Totul Depinde De Tine…..

    Succes

    PS: – Ai incredere in GDI
    – Te va ajuta sa ai libertatea financiara pe care multi doar o viseaza.

    Domnul sa va binecuvanteze

  174. 194 hasnasc80 iunie 9, 2009 la 2:55 pm

    NU!VA PIERDETI TIMPUL SI VA FACETI ILUZII :))

    Go to Previous message | Go to Next message | Back to MessagesMark as Unread | Print ReplyReply AllMove…Inbox
    Flag this messageAward Notification.Saturday, June 6, 2009 8:35 PM
    From: „Aster Amahatsion” Add sender to ContactsTo: undisclosed-recipients

    The U.K. National Lottery,
    12 Bridge Street,
    Staines Middlesex TW18 4TP,
    United Kingdom.
    Customer Service/Claims Department
    Ref: LSUK/2031/8161/05
    Batch: R3/A312-59

    WINNING NOTIFICATION
    We happily announce to you the recent draw of the UK NATIONAL LOTTERY,
    online Sweepstakes International Program held on June 1st 2009.
    Your e-mailaddress attached to ticket number: 56475600545 188 with Serial
    number 5368/02 drew the lucky numbers: 01-14-21-3-35-48 and a bonus number
    of 24.
    You have therefore been approved to claim a total sum of £590,000.00 (Five
    Hundred and Ninety Thousand Great British Pounds) in cash credited to file
    KTU/9023118308/03.
    NOTE:You are to reply to this email below to claim your price.

    Name: Mr Nicholas Wiston
    Phone Number: +447011138619
    EMail:nicholaswiston21@verizon.net
    You are required to provide the following information for verification
    purposes:
    1.Full Name 2.Full Contact Address. 3.Sex . 4.Age. 5.Occupation. 6.Tel .
    7.Country of residence(Home/Office/Mobile)

    Congratulations once more and from all members and staff of this program.
    Yours Truly,
    Sir Benjamin A. Spencer,
    Online Lottery Co-ordinator

  175. 195 r3b3lul24 iunie 21, 2009 la 7:06 am

    Salut!!

    se pare ca eu sunt cel mai norocos de pana acum ….. si asta ptr ca nu am primit acest e-mail ….cu toate ca eu joc constant la aceasta loterie …. are extrageri miercuri si sambata 😀

    dar totul mi se pare o mare teapa …. in primul rand mailul nu apartine loteriei 😉 …. nici o firma mare care se respecta ….asa cum e UK National Lottery nu va folosi o adresa Yahoo …. pentru ca majoritatea astfel de firme isi permit sa cumpere spatiu si sa-si faca e-mailul propriu …. ceva de genul …..ramonabadescu@uknationallottery.com ….

    eu cred ca aici e mana unor oameni care vor sa faca bani din naivitatea altora …. poi de ce sa platesti 500 de lire de exemplu si abia apoi sa primesti premiul …. ok cand vine curierul cu premiul ….sa-si opreasca suna ptr transport …..dar asta nu se va intampla niciodata ….cel mai probabil dupa ce trimiti banii nu vei mai primi nimic in schimb

  176. 196 tatiana iulie 6, 2009 la 1:09 pm

    astia cu loteriile au impinzit tot web-ul, mail-uri de genul asta primesc destul de regulat de la Australian Lottery, pina nu i-am pus cu botul pe labe! Ei imi cereau 1500 de dolari cica cheltuieli pentru a putea sa-mi ridic banii, la care le-am raspuns ok, si le-am dat un cod fals de 10 numere (Western Union) Ma sunau cred zi de zi sa ma tot interebe daca am reusit sa corectez la banca ca cica e o greseala… 🙂 Citisem pe mai multe forum-uri, istoriile multor oameni care s-au prins la chestia asta, si dupa ce trimiteau cite 1000- 2000 de dolari li se spunea ca mai este nevoie si tot asa pina betii oameni nu-si dadeau seama ca au fost trasi pe sfoara! La urma urmei cind ma cam saturau cu sunetele lor (tocmai din Nigeria!) le-am trimis intr-un mail copia unui astfel de forum, dupa care au incetat sa ma sune…

  177. 197 Afonya iulie 17, 2009 la 8:55 am

    =)))))acum 2 zile ma miram si yo, era practic imposibil dar ca orice om ce are nevoie de bani pune putin botul 🙂 acum citind primele 3 comentarii mi`am dat seama :)) ma nu va lasati dusi de val e doar o pierdere de timp 😉

    The British National Lottery
    P O Box 1010
    3b Olympic Way, Sefton Business Park,
    Aintree, Liverpool , L30 1RD
    (Customer Services)

    Congratulations on emerging as one of our lucky award winners! BRITISH NATIONAL Lottery offers awards to Lucky owners of selected emails that came out in our Random Draws. You have therefore been approved to go ahead and claim your funds which amounts to 1,000,000 (One million pounds sterling). This sum is gathered from our Sponsors consisting of over 100,000 websites and association.

    Bank Name: ALLIED IRISH BANK
    Account Officer: THOMAS COX.
    Email: fundstransfer.aib@btinternet.com

    Hot Line-For Emergencies call:
    TEL: +44 704 571 9922
    FAX: +44 707 505 5970
    Mon-Sat 8am-6pm

    si Banca Nationala Engleza sa foloseaska casuta postala de la yahoo =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))lol=)))))))))

  178. 198 Afonya iulie 17, 2009 la 9:06 am

    BANK NAME : ALLEID IRISH BANK

    Guvernul Irlandei va injecta 4 miliarde de euro in Anglo Irish Bank dupa ce institutia bancara a anuntat rezultate dezastruoase ca urmare a creditelor neperformante, informeaza Reuters.

    Ministrul de finante Brian Lenihan, care la inceputul saptamanii considera ca nu se va grabi in a sustine financiar banca, a descris pierderea de 4,1 miliarde euro inainte de plata taxelor drept una „extrem de dezamagitoare”.

    =))a fost postat pe 29.05.2009 si acum sa dea cistiguri de 1 milion de lire ?=))) vreau sa vad unul care pune botul )))

  179. 199 bianca iulie 19, 2009 la 11:40 pm

    se pare k si eu fac parte din fericitii castigatori:)))))
    \oare pana unde vor sa ajunga cu prostiile?

    Vi se pare cunoscut?

    your email address is selected as winner of 600,000 GBP, Congratulations!!!
    Sunday, July 19, 2009 11:16 PM
    From:
    „UNITED KINGDOM NATIONAL LOTTERY ONLINE PROMOTION”
    Add sender to Contacts
    To:
    undisclosed-recipients
    Include this Ref #: EGS/2251256003/02 and the following information when contacting the Foreign Service Director with the details below;

    Anderson Spencer
    Tel: +447024065192 (8am – 5pm GMT)
    Fax: +447092894160
    Email: zonalclaimsdesk001@w.cn

    1. Names in full––––––––––––––
    2. Full address––––––––––––––
    3. Phone/Fax––––––––––––––-
    4. Occupation––––––––––––––
    5. Nationality––––––––––––––-
    6. Age––––––––––––––––––

    From: Mrs. Julie Van Hans
    Executive, Publicity Director.
    UK National Lottery Board

  180. 200 Cristina Kiki iulie 20, 2009 la 8:01 am

    Mi se pare foarte cunoscut un astfel de email, am primit si eu destule.
    Dar m-am documentat pe net, si am gasit raspunsul.
    Pentru toti cei interesati, cititi aici:
    http://www.national-lottery.co.uk/player/p/help/yoursecurity/commonscams.ftl

  181. 201 Cristina Kiki iulie 20, 2009 la 8:03 am

    Banuiesc ca au primit foarte persoane astfel de email-uri, dar stiti ca doar asa „castigi” daca platesti prima data!!!!
    Dupa ce platesti iti dai seama, ca de fapt, …. AI FOST FRAIERIT!!!!

  182. 202 George iulie 21, 2009 la 2:19 pm

    Va multumesc ca m-ati luminat.
    Era sa pun si eu botul.

  183. 203 Bagiu Ovidiu iulie 21, 2009 la 8:37 pm

    sunt partener Microsoft in Romania si caut pe toti cei fraudati ca sa intentez proces impotriva fraudelor cu loteria provenite din Marea Britanie la persoane in Romania!

  184. 204 Maxx iulie 24, 2009 la 12:39 am

    nited Kingdom National Lottery
    101 Bovill Road, London
    SE23 1EL United Kingdom

    Ref #: EGS/2251256003/02

    Congratulations, we are pleased to inform you of the result of the United Kingdom National Lottery. Your email address have been randomly selected as a beneficiary of ?600,000.00 GBP in the just concluded United Kingdom National Lottery Online program, the draw was held on 4th July, 2009 using a computerized balloting system of selection, we are however sorry for the delay in contacting you. The United Kingdom National Lottery is aimed and focused at global development and improvement of living standard across the world.

    Free ?77 Million Pounds shared including *four* Ten Million Pounds beneficiaries, and *fourteen* Millionaires plus thousands of other cash prizes. With several other beneficiaries from all over the world, India, France, Singapore, USA, United Kingdom, Spain, South America, Malaysia, Indonesia, South Africa, Belgium, Denmark, Ireland and many more.

    We wish to express our sincere apologies for the late notification, this free award online program is been conducted bi-quarterly the United Kingdom National Lottery, this draw was conducted at the European Issuing Centre, you were selected from an exclusive list of 1,000,000,000 e-mail addresses of internet users from the following categories; consumers, professionals and corporate bodies picked by an advanced automated random computer ballot search from the internet ‘NO TICKETS OR DRAFTS WERE SOLD’.

    Your email address attached to Security Ref #: EGS/2251256003/02 with Serial number No: 002839 emerged as a beneficiary of Six Hundred Thousand Pounds (?600.000.00 GBP), therefore you are eligible to file claim for your as one of our lucky beneficiaries for the payout of your total sum after a thorough verification that will be conducted by our various credible financial institutions.

    This online program is precisely aimed at enhancing global support for development across the world, your email address falls within the First Category as such your file has been designated to Foreign Service Directorate, where the complete verification and payout will be conducted only if there are no exceptions during the claims process, to file your claim immediately please contact our Foreign Service Director Anderson Spencer with the following information:

    1. Name in full––––––––––––––
    2. Full address––––––––––––––
    3. Phone/Fax––––––––––––––-
    4. Occupation––––––––––––––

    TO:
    Contact Agent: Mr. Anderson Spencer
    Foreign Services Directorate,
    Pacifico Sistemas Inform?ticos GmbH & Co.
    E-mail: zonalclaimsdesk001@w.cn
    Phone: +44 702 406 5192 (8am – 5pm GMT)
    Fax: +44-870 974 3683

    NOTE: In order to benefit from this program, you are advised in your own best interest to file your claim not later than 7days days from the date of this notification to avoid disqualification; anybody under the age of 18 is automatically disqualified.

    Please include this Ref #: EGS/2251256003/02 in every of your correspondence with our Foreign Service Director Anderson Spencer.

    IMPORTANT: Solemn confidentiality should be ensured until successful remittance of your prize to you to avoid undue taking of advantage, unwarranted claim and abuse of program, any breach of confidentiality on the part of the beneficiary will result to automatic disqualification.

    Sincerely Yours,

    Mrs. Julie Van Hans,
    Executive Director.
    United Kingdom National Lottery.

  185. 206 mama dollores august 11, 2009 la 6:40 pm

    CACA MACA! CAT DE PROST POT SA FII SA CREZI?????

  186. 207 mama dollores august 11, 2009 la 6:43 pm

    AZI 11.08.2009 am aflat ca sunt mai bogata cu 2.5000.000 lire!!

  187. 208 mama dollores august 11, 2009 la 6:47 pm

    va rog sa va treziti!
    cine a castigat sa faca cinste cu o bere!!!
    astept!!!!!!!!!
    in aceasta viata!

    • 209 cicica septembrie 11, 2009 la 4:24 pm

      –– Messaggio inoltrato ––
      Da: Barbara M. Richards
      A: winner@britishnational-elot.co.uk
      Inviato: Martedì 8 settembre 2009, 21:13:45
      Oggetto: Ticket Number: 56475600545299

      This is to notify you that your email address has won £850,000.00 in the British National Lottery Email Draw in which e-mail addresses are picked randomly by computerised balloting, powered by the Internet. This is to enhance the utilization of the internet. To claim your prize, please contact Claims Officer on the email with the claims requirement listed below;
      ***************************************
      Frank Arthur {Claims Officer}
      E-mail: uknlclaimsunit@nl.rogers.com
      Tel: +4470359 90876
      ***************************************
      Claims Requirements:
      1.Full Name:
      2.Home Address:
      3.Age:
      4.Gender:
      5.Tel:
      6.Occupation:
      7.Country Of Residence:
      8.Nationality:
      ***************************************
      Congratulations once more from all members and staff of this program.
      Sincerely,
      Barbara M. Richards

      Cam asta am primit si eu acum 2 zile,si ca si majoritatea dintre noi…aproape ca am pus botul….dar spre norocul meu am realizat ca nu poate fii posibil din mai multe cauze si atunci am cautat Loteria Nationala Britanica.Acolo scrie clar ca o institutie atat de mare si serioasa nu va anunta niciodata printr-un e-mail pe absolut numeni ca a castigat si ce e mai important nu vor anunta NICIODATA CAT ai fii castigat,adica ce suma de bani ai castigat…asa ca……sigur e o farsa.Totusi am hotarat sa vad si eu pana unde merg astia si intr-adevar acum imi zic ca imi trimit banii prin CURIER si ca ma costa undeva la vreo 100 de lire….sa astepte ca o sa le dau eu baniii…..

  188. 210 cicica septembrie 11, 2009 la 4:26 pm

    Vroima sa scriu 1000 de lire….Ma corectez

  189. 211 silviu octombrie 5, 2009 la 5:35 pm

    YOU HAVE BEEN CLEARED FOR PAYMENT

    Compliments of the day to you. Your claims have been duly verified and endorsed by the National Lottery Board, thus you have been confirmed a winner in this quarter of the UK National Lottery Online Sweepstakes Promotion. You have therefore been approved to receive a lump lottery payout sum to the tune of 500,000.00 GBP in cash credited to your file (AD234324).

    The hard copy of all relevant lottery winning documents which includes your Winnings Certificate, Certified Bank Cheque and Clear Source of Funds Certificate (C.S.F.C) amongst others has been deposited with our contracted payment office (Acorn Express Courier Ltd) for onward dispatch to you. You are to immediately contact Acorn Express Courier via email with the information below for further inquiries on how to receive your cash prize.

    ACORN EXPRESS COURIER LTD
    Unit 63, Evens Business Center,
    Belgrave Street, Bellshill Ind Est Bellshill,
    ML4 3NP United Kingdom.
    Contact Official: Mr. Frank Wales (MANAGER)
    Direct Lines: +44 704 570 3830, +44 704 570 3831
    Email: acornexpress.courier.delivery@live.co.uk

    In accordance with Section 24(c) of the International Lottery Act of 1996, winners may be obliged with financial responsibilities as regards disbursement of cash prize to their location because the British Gambling Board does not permit the National Lottery to assume such responsibilities outside the United Kingdom. This is in line with the Insurance policy drawn on your cash prize to counter misappropriation of funds in the course of disbursement on contraction to Acorn Expres Courier Ltd.

    Please note that its imperative that you add your IDENTIFICATION CODE {AD234324} when contacting the Acorn Express Courier via email.

    Ensure to keep all information about this lottery winnings confidential as earlier informed until your cash prize has been remitted to you. This is to avoid double claiming/disqualification in this final stage of your lottery claim.

    Warmest regards,
    Mr. Graham Wilbert.
    Payment Officer.
    UK NATIONAL LOTTERY DESK si mai am inca vreo 9 mesaje si cica zice ca pot sa merg si acolo dupa bani

  190. 212 silviu octombrie 5, 2009 la 5:37 pm

    Acorn Express Courier Ltd.
    Kindly be informed that this is legitimate and by this email we will like to conclude transaction with you due to your doubt(s), also be informed that for security reasons we can not send you a scanned copy of your cheque via the internet,

    Also note that your prize will be returned to the office of the UK National Lottery as unclaimed funds if we do not receive your payment by friday the 2nd of october 2009.

    Thanks for attending to our email so far. si mia trimi si niste poze cum ca e garantia si certificatul de castigator

  191. 213 nad octombrie 7, 2009 la 3:54 pm

    Buna tuturor!!!!si eu am primit emailuri di astea dar acuma am primit altul….
    We wish to inform you that $800,000 has been approved by the Debt Reconciliation Office in collaboration with the British Government and the Nigerian Government to ensure that beneficiaries are paid through Online Wire Transfer due to so many complicating issues in getting their money. We advise you to contact the officer in charge so they can commence with payment.

    However you are advised to contact the United Kingdom office with the information as stated below.

    Officer in Charge: Gabriel Peterson
    Email: gabriel@uk.am
    Tel: +447031939995

    Note before they can proceed with payment you will be officially cleared by their norms and be advice to act in accordance so as to enable them commence with your payment. Below information should be sent to them

    Full Name:
    Address:
    Telephone Number/Fax:

    Your earnest response to this is needed.

    Yours Faithfully.

    Payment Department
    Copyright (c) 2001 – 2009 ,Nu va lasati fraieriti!!!!

  192. 214 Danuletiu Paul octombrie 15, 2009 la 1:41 pm

    Pt cei care vad acest ca un cstig le spulber visul… este o tzeapa fratilor……… dovada ?

    https://www.national-lottery.co.uk/player/p/importantnotice.ftl

    Informaţiile disponibile la acest site este numai pentru utilizarea de jucători şi jucători de perspectivă în Regatul Unit şi Insula Man, şi nu este destinat să încurajeze participarea în cadrul Loteriei Naţionale de către persoane din afara Regatului Unit sau Isle of Man. Pentru a evita orice dubiu, astfel de informaţii nu constituie o ofertă sau o invitaţie din partea Camelot Group plc oricărei persoane de a participa la Loteria Naţională. Vă rugăm să sunaţi Loteriei Naţionale de linie pe 0845 910 0000 pentru investigaţii suplimentare cu privire la orice informaţii recomandate; solicită taxat la tarife locale, de la cele mai multe telefoane din Marea Britanie.

    Trebuie remarcat faptul că Camelot Group plc, ca operator al Loteriei Naţionale şi a Comisiei Loteriei Naţionale nu sunt în nici un fel asociate cu vreo companie care se solicită plata prin e-mail, scrisoare sau prin telefon, pentru a platii aceste castiguri sau premii la Loteria Naţională din Regatul Unit.

    Trade Marks ( marcile care opereaza sub sigla loteriei uk )

    ‘The National Lottery’, the ‘Crossed Fingers’ logo, Lotto, Dream Number, Lotto Extra, Thunderball, Lotto HotPicks, Daily Play and EuroMillions are trade marks of the National Lottery Commission.

    Asa ca pt cei care au dubii in privintza acestor castiguri fabuloase peste noapte aveti numarul te telefon unde puteti suna sa intrebati ( eu zic ca e mai ieftin decat sa faci o prostie nu ? )

  193. 215 Mari octombrie 16, 2009 la 8:08 am

    Nu mai credeti in prostii…nu stiu cum reusesc dar devin tot mai enervanti cu castigurile lor
    Eu pana acum ar fi-i trebuit sa fiu multimiliardara,eu una am inceput de ceva vreme sa ignor e’mailurile primite de la ei.
    minciuni gogonate…tepe…
    NU TRIMITE-TI DATE PERSONALE

  194. 216 iuliana octombrie 18, 2009 la 1:52 pm

    buna si eu sun–––––––––––––––––––––––––––

    Allied Irish Bank
    873 Canada Square
    London
    E14 5HQ
    United Kingdom

    Tel: +44 703 197 0756

    Dear,

    You are welcome to Allied Irish Bank United Kingdom The payment Bank for BRITISH NATIONAL LOTTERY. We are pleased to be at your service. We are Regulated and Stipulated by the Financial Service Authority (FSA), the financial institutions that govern all financial activities in the United Kingdom.

    After receiving confirmation from the BRITISH NATIONAL LOTTERY that you are one of the promo winners, we are presenting you with the following options with which you would like to receive your funds of £1,000,000.00 (One million pounds Sterling Only) in our possession. You are to make your preferred and affordable choice from the options listed below for us to remit your funds to you.

    OPTION (1)

    BANK TO BANK TRANSFER: This is the Direct Bank Transfer that will enable you receive your money in any account that you will provide for this Bank to effect the transfer as it is always done electronically and it will take 3 WORKING Days to reflect in the account that you shall provide.

    Cost of transfer:………. £180 Pounds
    Vat:……………………….. £80 Pounds
    Insurance:……………… £100 Pounds
    Total:……………………. £360 (Three Hundred And Sixty Pounds Only )

    OPTION (2)

    NEW ACCOUNT SETUP: You will have to open a new Bank account with us and it will be registered for International Transfer and note that you can make transfer online which will take 24hours to get the account done.

    Account Opening:……………….. £200 Pounds
    Vat:………………………………….£60 Pounds
    Non UK Residential Permit:……..£90 Pounds
    Insurance:…………………………£100 Pounds
    Total:………………………………. £450 (Four Hundred And Fifty Pounds Only).

    NOTICE: Your account opening fee will be added to your account balance.

    Note: Your funds are protected by a hardcover insurance policy, which makes it impossible to deduct any amount from the money before it can be remitted to you. This means that the above charges cannot be deducted from the funds and hence must be provided by you in full before your funds is transferred to you.

    Also you are advice to send us a scanned copy of your driver’s license or your international passport for final verification.

    We look forward to serving you better.

    Best Regards,
    Sir Thomas Cox
    Chief Operation Officer.
    For: Allied Irish Bank.
    The Approved Bank for BRITISH NATIONAL LOTTERY.
    Copyright © 2009. All rights reserved.

    **Allied Irish Bank United Kingdom, Registered in United Kingdom
    Registered Office: 873 Canada Square London E14 5HQ
    Regulated by the Financial Services Authority.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Confidentiality Note: The information contained in this message is confidential and/or privileged. This message is intended to be read only by the person named above.The unauthorized use, disclosure, copying or alteration of this message is strictly prohibited. If you are not the addressee, (or responsible for delivery of the message to the addressee), please notify the originator by return message and destroy the original message

    t bogata itati

  195. 217 iuliana octombrie 18, 2009 la 1:55 pm

    parerea mea este ca voi merge la protectia consumatorului si la un agent bancar dupa care la tribunat fac plangere sii dau iun tribunal ca sunt niste nesimtiti moare omul de inima din cauza unor nemernici ,va anubnt ce rezolv ,sa le faceti felul si voi.

  196. 218 Mitel noiembrie 30, 2009 la 3:34 am

    fratilor numai un cistiga nu toti nu vedeti ca e vrajeala,cistigi si iti cere bani sa ridici bani,nu pre cred trebuia sati dea bani si din ei iti oprea tv-ul,asta e.
    E frumos sa visezi ca cistigi,toata lumea viseaza la un asa premiu corect ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  197. 219 sss decembrie 8, 2009 la 12:30 pm

    …sunteti rai..Mie chiar mi-a placut.L-am f..in gura pe sefu, m-am certat cu toti taranii de pe la serv…ce mai, doua zile m-am simtit imparat :))))).Se pare ca istoria este veche, am vazut comentarii de prin 2007.Si se pare ca baietii evolueaza (cat de cat).

  198. 220 Deeyutza decembrie 19, 2009 la 2:11 pm

    Salut!Si sotul meu a primit un astfel de mail,ca a castigat 850.000 Lire.Mi s-a parut mie ceva suspect dar totusi am zis k sa vedem cat de departe se pot duce nemernicii astia cu farsele lor.Le-am trimis mail inapoi cu ce optiune am ales ca sa ne fie trimis coletul(asa ni s-a spus k este un colet si ca trebuie sa ne alegem o optiune de expediere)le-am trimis inapoi Aramex courier economy pt k asta era cel mai ieftin…dupa care am primit bomba….”trebuie sa platiti courierul inainte de a primi coletul deoarece aceasta firma este singura firma de courierat international si sunt foarte multi Km de parcurs”(si vrajeli de astea)in plus de asta coletul v-a venii cu nush ce vapor pana nush unde….s.a.m.d….ei sustineau ca asta e regula lor sa-i platesti inainte de a-ti aduce coletul deoarece este o firma foarte serioasa(Aramex courier(pt k shi de la ei am primit mail)…)si ca nu vor sa-si pateze imaginea k ei sa vina pana aici sa aduca coletul si noi sa nu il ridicam.LOGIC GANDIND….daca chiar ai castigat ceva si firma respectiva iti aduce premiul sub nas…cum mama dreq sa nu il ridici tu shtiind ca acel colet contine premiul tau…va dati seama cat de prosti sunt astia….spuneau ca trebuie sa pltim inainte si pt ca sunt taxe peste tot si ei sa isi poata acoperii toate astea din banii trimisi de noi k doar mnah e premiul meu…eu trebuie sa platesc pt transport k nu or plati ei sa imi aduca mie MANA CEREASCA la usa.Ieri dupamasa a trimis sotul meu un mail ca sa le demonstreze k nu e prost….in care l-ea scris asa:Bun…eu trimit acei bani pt ca voi sa imi trimitei coletul dar ce garantie am eu ca dupa efectuarea platii taxei transportului eu chiar o sa primesc coletul.Ni s-a raspuns cu…cu ce credeti?Cu un telefon….frate a inceput ala sa bata din gura pe engleza de parca vorbea cu masa.Si ne asigura ca sa nu ne facem griji ca nu vom primii coletul,si ca el ne intelege temerile de a fii inselati deoarece sunt foarte multe excrocherii peste tot,dar sa fim linistiti ca vom primii premiul castigat(poi ba frate….o pers care e constienta de temerile altei pers.cum e in cazul nostru…ii dai dom’le o garantie 100% ca nu e tzeapa,ii oferi posibilitatea de a primii coletul in mana si in momentul acela ii dai banii courierului dupa ce te si uiti in colet k mnah ei bn mersi poa sa puna intr-un colet hartie igienica pt cei care pun botul in rahatu asta,k sa se stearga)NU?voi ce parere aveti?K doar firma de courierat dak primeste un colet pe care tre sa il aduca in Romania nu o sa zica NU din moment ce ei sunt platiti banuiesc inainte de excrocii aia k doar scot ei mai mult de pe spatele nostru de ex ei platesc firma cu 200lire iar noi la primirea coletului platim 600.Ei se folosesc de firma acesta sau de numele firmei dar cred k patronul firmei Aramex Courier nici macar nu shtie k defapt altii de folosesc de numele lor k sa scoata ei bani.Au shi mail facut cu acesta firma…culmea…k nu corespunde cu mail-ul de pe site-ul oficial al firmei Aramex Courier.Deci clar e TREAPA MAREEEE!!!Bun sa continui…Intr-un mail ni s-a scris ca acel colet contine o basca(cu firma lor),un tricou,un leptop si cecul de 850,000Lire.Bun….Asta ce l-a sunat aseara pe sotul a zis k acel colet este inca la firma de courierat si ca nu il vor mai tine mult pt ca deja a depasit termenul limita de a revendica premiul.A zis k el nu poate sa retina banii pt courierat deoarece el nu are dreptul la acel colet si nici la cecul respectiv pt ca acel cec contine un cod unic de identificare pe care nu il stie absolut nimeni…..sunt prea multe lucruri care nu se potrivesc nici cum.NU FITI PROSTUTI…NU TRIMITETI NIK… Nr.de tel de pe care l-a sunat aseara este 002348039500594…..shi azi l-a sunat de zeci de ori ba de pe nr asta ba cu nr secret.Nu ii mai raspundem sau…ba da…o sa ii raspund eu si il alin eu asa cum shtie face un roman :)):)):)):))…Nu trimiteti nici un ban inainte,nu luati in seama astfel de mail-uri…Daca toate mail-urile acestea erau adevarate va dati seama ce bogati eram toti acum?Nu ne mai plangeam de criza:)):)).Bafta tuturor si aveti grija ce si unde trimiteti bani……

  199. 222 eo ianuarie 21, 2010 la 10:09 pm

    Good day.

    I have paid the required fee for your Bank Draft and i took it to the FINANCIAL BANK PLC to confirm it then the Manager of the Bank MR BENARD UGO told me that before the CHEQUE will get to you it will expire on the way and if it expired it will become useless to you, so He advice me to convert USD$7.5m (SEVEN MILLION FIVE HUNDRED THOUSAND DOLLARS) into cash and pack it into the strong iron box and deposit it in DHL COURIER SERVICE to deliver it in cash to you.and i did it as he advice me because he is a banker he knows the durability of any foriegn Bank Draft or Cheque.I deposited the said package in the Dhl Delivery Company as an Cotton materials for secuirty reasons, This is the registration Number of your Package ( numere) Zip Code (numere)So do not let the company to know the real contents of the package so that they can deliver it for you safely.I want you to contact the company immediately with the following informations though i give them your information but you need to reconfirm it for them.Below is the required infomation you need to give them now,

    1.YOUR FULL NAME……….
    2. HOME ADDRESS………
    3.HOMEPHONE…………..
    4. YOUR CELPHONENUMBER…………….
    5.A SCAN COPY OF YOUR PHOTO………
    6.YOUR AGE AND MARITAL STATUS……….
    7.YOUR COUNTRY……………

    All these things is needed from you now to submmit to the company for urgent delivery of your package contains $7.5million usd Please contact the delivery company immediately and reconfirm your info to them to enable their agent locate you when he arrived in your country.

    This is the company contact info.
    Email;(dhlcourier.plc31@yahoo.com)
    Tel;+229-960-380-72.
    DR.DAVID TANKO
    Director General,Dhl Delivery Company Benin Republic.

    Please contact the company immediately you receive this email so that your package will leave tonight to be deliver to you. Get back to me as soon as you receive your package from the company.

    Regards
    Laz Uba

    ahaha am primit si eo acum vreo 2 luni si nu iam mai bagat in seama atunci cand mau pus sa platesc transportul :)) aia din africa nu au ce manca si dau milioane de lire asa…in plus am dat search cu numele Dadvi Tanko si e director la alta companie de livrari nu la dhl 😐

  200. 223 radu ianuarie 22, 2010 la 1:38 pm

    an primit si yo’ ceva de genul asta:
    HP MICROSOFT WORLD LOTTERY AWARD
    Congratulations once more,Our regards to your family,This means that you have been officially cleared for payment by the Verifications Department at the headquarters of the Hp Microsoft World Lottery Award.Your Order Code is Batch No:409978E REF No:BTD/968/07.
    The original copy of your winning certificate, together with a covering document (MoneyLaundering protection and Letter of Affidavit for Claims) from the British government stating that the money was obtained legally through their Hp Microsoft World Lottery Award will be sent to you as soon by the PRINCE CHARLES COURIER. You can now begin the final steps of the claims process of your winnings of the 700,000.00 (Seven Hundred Thousand Great British Pounds).
    si ne este primul e mail de acest gen!
    asa ca nu puneti botul !

  201. 224 raducu ianuarie 22, 2010 la 8:01 pm

    radu tata
    tu esti mai fericit cu 500000 de lire ca la mine au fost cam zgarciti au dat mai putin
    cred ca pe astia i-au instruit niste tipi de pe la noi ,putin mai bronzati si cu ceafa creata ,asa ca datile date personale si vedem ce iese , la card ,un credit de care nu ai habar ,tzeapa
    in fiecare zi se naste un fraiersi alti doi care sa-l jumuleasca

  202. 225 john garbage ianuarie 25, 2010 la 8:22 pm

    Eu mi-am ridicat premiul de 4000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000Lire
    Nu dau la nimeni un penny!

  203. 226 Mc.Davicine aprilie 17, 2010 la 1:26 pm

    Buna ziua,

    Eu sunt Domnul, Mc.Davicine o reputaţie, legitimă şi una de bani acreditate creditor.
    Am bani de împrumut afară la persoanele care au nevoie de asistenţă financiară.

    Ai un rău de credit sau ai nevoie de bani pentru a plăti facturile?
    Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am face fiabile beneficiar
    asistenţa I”ll fi bucuros să vă ofere un împrumut.
    Servicii includ topit:

    (Mcdavicineloanfirm@gmail.com)

    Excuir Criar Limper Cancelar

    Refinance
    Home Îmbunătăţirea

    Inventator Credite

    Credite auto

    Consolidarea datoriilor

    Linia de credit ipotecar CreditSecond

    Credite de afaceri

    Credite personale

    Internaţionale de împrumut

    Va rugam sa ne contactati daca interested.via de e-mail: (mcdavicineloanfirm@gmail.com)

  204. 227 cr@x aprilie 19, 2010 la 11:31 am

    iauzi-ti aici , am primit si eu o gramada de emailuri cum ca sunt castigator,in fine am primit una care era tare credula , era ceva cu campionatul mondial din 2010 sau cam asa ceva , si tot vorbeam cu cei care miau trimis emailurille si tot asa pana cand imi explica ca trebe sa le trimit o suma de bani reprezentand taxa de transfer bancar. atunci mi sa parut ca ceva nu e iin regula si am cautat pe guglle. am observat ca au mai primit si altii emailu ca mine si au trimis banii si nu au castigat nimik,… asa ca de atunci cand primesc un email de gennu asta prima data caut scriu titlul mesajului pe google si imi apare o lista cu toti cei care au primit acelasi mesaj sau ceva de genu . eu va recomand sa nu va pripiti ca nu are rost.

  205. 228 Saiaka aprilie 26, 2010 la 8:49 pm

    Y
    This is to inform you that you have won a prize money of SIX HUNDRED THOUSAND POUNDS STERLING for the New Year 2010 Lottery promotion which is organized by YAHOO LOTTERY INC for the introduction of the new YAHOO CLASSIC MAIL which all YAHOO users are required to switch onto to the whole wild world.

    Yahoo! arrange and gather some of all the e-mail addresses of the people that are active online, among the millions that subscribed to Yahoo! e-mail addresses and few from other e-mail providers. We only select SIX (6) candidates per annually as our winners through Electronic Balloting System (EBS) without the candidate applying, we congratulate you for being one of the people selected as lucky numbers:(-02-06-21-34-35-49-(46-)”bonus no 46. which subsequently won”you the lottery in the 2nd category i.e. match 5 plus bonus.

    PAYMENT OF PRIZE AND CLAIM
    We are sorry that your Payment Approval File was sent to London due to we have 3 lucky winners in United Kingdom so that you can be cleared and paid simultaneously there. You are to contact our United Kingdom Location Claim Office on or before your date of Claim.

    Yahoo Beta Lottery Prize must be claimed not later than 21 days from date of Draw Notification after the Draw date in which Prize has won.

    Note: Any prize not claimed within this period (21 days) will be forfeited.
    ahoo! News – Lottery
    YAHOO! BETA UK&IRELAND INTERNATIONAL LOTTERY AWARD 2010
    GOVERNMENT ACCREDITED LICENSE!!!
    YAHOO! BETA UK&IRELAND IS REGISTERED UNDER THE DATAY

  206. 230 Saiaka aprilie 26, 2010 la 8:54 pm

    You are therefore advised to send the following information below to e-mail address and a copy to us below in order to facilitate them and process the transfer of your fund with the appointed bank.

    Send your Identification Numbers/Your Personal Information to her immediately:

    Personal Information
    1. Full name………………
    2. Country…………………
    3. Contact Address……….. (P.O. Box is not allowed)
    4. Telephone Number………..
    5. Marital Status…………..
    6. Occupation………………..
    7. Age…………………….
    8. Sex………………………
    9. Country of origin………..

    Congratulations once again.
    Yours in service,
    Yahoo! UK&IRELAND

    Now take the next step and claim your money and say thanks to Yahoo!.
    KEEP THIS PRIVATE AND CONFIDENTIAL UNTIL YOU RECEIVE YOUR PRIZE MONEY.

    NOTE THAT NOBODY OR EVEN THE APPOINTED BANK HAS THE RIGHT TO TOUCH, DEDUCT/CUT OR GET ACCESS TO YOUR PRIZE MONEY FOR ANY REASON THEY HAVE BEEN WARNED STRICTLY!

    (Group Coordinator)

    NB: In accordance with the YAHOO BETA, UK&IRELAND/STAATSLOTERIJ E-games policy and regulations, this notification is dispatched directly to only the 6 lucky consolation prize Winners. This notification also contains information that is proprietary, privileged or confidential or otherwise legally exempt from disclosure. If you are not the right recipient whose email address attached to the lucky number along with the winning information, you are not authorized to read, print, retain copy or disseminate this notice or any part of it.

    If you have questions or wish to claim your prize money kindly contact us, +447035922890 see the instructions at the body of this message

    YAHOO! UK & IRELAND
    COPYRIGHT (C) 1999-2010 YAHOO LOTTERY AWARD INC.

  207. 231 TINTA DANUT mai 1, 2010 la 10:52 am

    Si eu am primit astfel de e-mail-uri. Nu va lasati pacaliti!!!

  208. 232 Mr.Martins Williams mai 23, 2010 la 2:50 pm

    Stimate Domn / Doamnă

    CREDIT cât de repede posibil în 3 zile. Micro financiare Fondul Plc este situat la
    Londra 113 Leicester Square Unite Oferta Kingdom.We private, de afaceri,
    Comerciale şi personale, la Casa de imprumut Persoanele 3% a dobânzii ar trebui să rate.Interested
    Ofiter de imprumut de contact prin e-mail cu informaţiile de mai jos:
    Prenume Nume :….. ULTIMII :…… ŢARA :……. Telefon
    Numărul :….. OCUPATIE :…… VÂRSTĂ :…………. împrumutului suma necesară :…… ÎMPRUMUT
    DURATA :……
    Nume de credite: Williams Mr.Martins
    Email: martinsloaninvestments@rocketmail.com
    Spune: +234-53-46-15-92

    Ceea ce priveşte,
    Mr.Martins Williams

  209. 233 DYDY iunie 1, 2010 la 11:22 pm

    =))dragi mei oameni cu sange albastru eu am castigat 1000000 de lire plicul avea si numar de referinta avea culoare alba greutate 0.35 …..si bineinteles costa 510euro …tapa pe fata atata timp cat ei cer bani ,pentru bani.cei asta piramida prostelii?….sau gasit sa traga teapa la neamul lui TEPES… si siau gresit adresa .nu va lasati pacaliti doar suntem miliardari in sperante …nu avem nevoie de banii lor virtuali…dati DELETE la mail si mergeti mai departe….sfatul meu (LA MUNCA FRATILOR AU IESIT BURETII)=))padurea nu trage teapa…vam pupat ne mai auzim:-h

  210. 234 Domnul Popescu, alb iunie 7, 2010 la 2:30 pm

    Eu sunt domnul Popescu, una albă legitim şi un împrumut reputaţie creditor. Suntem o firma dinamica si cu fonduri financiare împrumut assistance.We Afară persoanelor fizice care au nevoie de asistenţă financiară, care au un rău de credit sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească pe business.I doresc să folosească acest mediu să vă informez că am face de încredere şi asistenţă beneficiar, astfel cum a fi bucuros să vă oferim o
    loan.Contact-ne prin mail: swrichmondsloanagency9@gmail.com
    Serviciile includ prestate; Refinance, Home Îmbunătăţirea, Credit pentru Investiţii, Credite Auto, Datoria de consolidare, Linie de credit, al doilea ipotecar, Credite de afaceri, credite personale, Credit auto, auto de împrumut.

    Vă rog să scrieţi înapoi, dacă interesate.

    Numele şi prenumele ………
    Acasa Adresa ……
    SEX ……………..
    AGE ………..
    STAREA CIVILĂ ……..
    ŢARA ……….
    STAT ……….
    Venit lunar ………
    OCUPATIE …..
    DATA NAŞTERII …..
    Suma necesară ca imprumut ………
    DURATA DE ÎMPRUMUT ……

    Du-te înapoi la mine cu aceste informaţii, astfel încât putem trece mai departe in regula.

    Sunt aşteaptă să aud de la tine bine.
    Domnul Popescu, alb

  211. 235 nicu iulie 7, 2010 la 10:54 am

    sal’tare! ma primiti si p mine aici in corul milionarilor ? ca am castigat si eu cateva sute de mii de great british pounds d-astia

  212. 236 nutu august 29, 2010 la 8:48 am

    BINE , OAMENI BUNI DAR , NU NE PUTEM ADRESA NIMANUI CA , CEI CARE TRIMIT ACESTE INSELATORII SA FIE PEDEPSITI ?????

  213. 237 sava marcela septembrie 10, 2010 la 7:54 am

    mie imi cere o scanare a pasaportului,a permisului de conducere si a buletunului

  214. 238 mina septembrie 10, 2010 la 7:57 am

    ce ziceti de asta,chiar ne crd fraieri?

  215. 239 MEEE septembrie 29, 2010 la 11:20 am

    Fratilor , va rog puneti-ma in tema si pe mine cu ce se intampla : am primit , in ultima luna si jumate nu mai putin de opt mailuri care ma anuntau ca am castigat mil de dolari , euro sau lire ( ca sa nu se supere vreun popor sau organizatie economica ca a fost lasat pe afara , probabil) .Deci , care e treaba ? Cei care ati trecut prin asa ceva iomi puteti spune concret ce se intampla ? Stiu ca e teapa , dar vreau sa inteleg concret ce urmaresc . Eu mi-am publicat datele personale fara insa sa le dau si nr de cont si banca la care il am . Deci , la ce folosesc identitatea noastra ? Vreau , daca nu sunt pretetios sa-mi raspunda un priceput in info . Mersi mult si taoate bune . Conatact la : carstea2007@gmail.com .

  216. 240 Kendy octombrie 10, 2010 la 10:11 pm

    Salutare ! Am gasit un anunt pe internet cu o firma ce face situri si am sunat la ei, mi-a raspuns un gagiu si iam spus ca vreau sa fac un sit de dating pe italia la care mia spus ca ma costa 300 de euro,, in fine.. iam explicat cum vreau sa fie dupa care mia trimis un link cu primele 3 pagini l-am vazut mi-a placut dupa care mia cerut avans 100 de euro prin wester union, i-am trimis apoi urma sa faca restu si sai dau la sfarsit 200. Dupa care ma sunat dupa 4 zile sa imi zica ca trebuie sa ii trimit 80 de euro pt domeniu si hosting, i-am trimis, un tip de nota 30 la telefon.. azi a intrat la mine in calc sa imi trimita un index si nu se deschidea,, si mi=a spus ca e din cauza la arhive de pe mess, si e o probleme si trebuie sa debifez sa nu fie active arhivele. eu iam spus ca nu vreau sa dezactivez nimic, iar el a zis ca imi trimite un fisier ,, eu am banuit ca face ceva si am salvat arhivele pe un stick, mi-a trimis un fisier foramt vbs. l-am deschis dupa care sa sters tot ce aveam pe descktop si arhivele si tot, sa restartat calc dupa care cand am intrat gagiu nu mai era online la tel nu mai raspunde, a incercat sa stearga arhivele, dar noroc ca leam pastrat. De ce oare a vrut sa stearga arhivele??? si cum as putea sal dau in gat in romania sa nu mai tepuiasca si altii ??? I

  217. 241 Kendy octombrie 10, 2010 la 10:13 pm

    IL CHEAMA ILIE MIRCEA FLORENTIN E DIN BAICOI STA IN BUCURESTI
    Telefon: 0726691237 .. SA NU VB CU EL CA E UN HOT

  218. 242 Mr Herry leo ianuarie 9, 2011 la 4:49 am

    Aplicaţi pentru creditul de azi

    Numele meu este domnul Herry Leo, dacă sunteţi interesat în obţinerea unui împrumut pentru orice motiv, doar contactaţi-ne acum pentru tine pentru a obţine rapid de împrumut astăzi prin E-mail: herryloanfirm124@gmail.com {ISUS ESTE MOTIVUL PENTRU SEZONUL}

    ÎMPRUMUT CERERE (COMPLETA şi a reveni înapoi)

    PRENUME ______________________
    LAST NAME _______________________
    AGE ______________________________
    SEX _______________________________
    ZIP CODE _________________________
    ŢARA __________________________
    STAT ..____________________________
    CITY _____________________________
    Număr de mobil _____________________
    OCUPAŢIA ________________________
    Venitul lunar ____________________
    SUMA NEEDED_____________________
    Scopul creditului ____________________
    ÎMPRUMUT DURATA _____________________
    Aşteptăm răspunsul dumneavoastră de urgenţă.

    Ceea ce priveşte
    Mr Herry

  219. 243 Alexandru ianuarie 26, 2011 la 1:42 am

    Si eu am primit de la National Lottery din Australia si am bagat datele sa vad ce se intampla si dupa mi-a raspuns ca trebuie sa platesc inainte taxa da curier 375$.Tapa la drumul mare.

  220. 244 shomer ianuarie 26, 2011 la 10:03 am

    da, de curand am primit si eu un mail de la loteria nationala a marii scofale :)))) ba m-am panicat pt un moment 500 de mi de lire…pff frate juma de milion.nu stiu cum arata in fine. eu cred ca baietii se ocupa cu numere de conturi/carduri etc.tot de la noi au invatat :)) . oricum dati DELETE fara indoiala . sau il puteti baga in pizda mami lui printr-un REPLY .

  221. 245 Mr. Johnson Larry februarie 18, 2011 la 5:33 pm

    Speciale Attn:

    Suntem aici pentru scopul acestor privilegiat care nu au MAI PUŢIN DE FONDURI PRIMII, dar nu exista speranta ca suntem gata să OFERTA
    Credite pentru persoane fizice DISPUS Cine are nevoie de aceste fonduri pentru CEVA LA
    Mai bine acolo LIVES. Deci tot ce trebuie să faceţi dacă sunteţi unul dintre cei
    LA NEVOIE acordare a creditelor este pentru a contacta această firmă cu informaţiile de mai jos SO
    Că putem avea un indiciu al care sunteţi şi ce trebuie

    NOTA care răspunde ALL trebuie trimise la acest mail: diamond.fundingexpertlimited@gmail.com

    Informaţiile necesare

    1YOUR DENUMIRILE ……………..

    2 Locaţia dumneavoastră ……………..

    3 ÎMPRUMUT NECESARE …………..

    4 Durata (ANI )…………..

    5 Telefon …………………..

    6 FAX ………………………

    7 Venit lunar ………………..

    8 OCUPAŢIA ………………..

    9 HOME ADRESA ……………

    10 ŢARA ………………….. .

    contact e-mail :………

    Vă mulţumim şi ceea ce priveşte.

  222. 246 kelly kenney martie 13, 2011 la 6:11 pm

    Sean Miller, multumesc pentru păstrarea mine în touch.my vă rog dragi şi
    va rugam sa pentru beneficiul binele şi, nu răspund la orice e-mail
    care pretind a fi un creditor mai ales din faptul că site-ul ei .. r BIG
    Escrocilor, şi cu propria mea experienţă cu ei, am pierdut peste $ 2k la
    în multe acolo, respectiv, din cauza curiozitatea mele anterioare şi anxietate
    care urmează să fie idioţi free.these datoria să profite de mai puţin financiar
    privilegiul de a rupe-le off lor cash.if greu nu câştiga pentru Dumnezeu, care
    a făcut una dintre vărul meu mi-se referă la un creditor local din New York, mi-ar fi
    de acum ma văzut în închisoare din cauza datoriilor pe care era legat în jurul
    me.But requirment această firmă împrumut NY atat sunt outrageous.requirement
    cum ar fi având un minim de scor de credit 820, şi alte complicate
    cele, că nu am putut pune doar on.It mâinile mele a fost apoi am fost în continuare
    prevăzute de această firmă locală împrumut NY (danielwizyinvestrment@gmail.com)
    pentru o alta firma noi afiliate pentru a le, că este gata să dea afară
    asistenţă financiară sub formă de împrumut, cu puţin şi, uneori, nu
    check.my de credit a fost drag lui Dumnezeu care intervin în nick-ul de timp în
    situation.even mea din cauza EXPERIENTA înşelătorie meu înainte de acum, am fost un pic
    se ocupă nervos cu ei, de teamă
    nu să scadă pentru o altă înşelătorie .. am rezuma tot curajul şi decide să acorde
    le-o ultima încercare .. ca Dumnezeu ar trebui să aibă, a fost la sfârşitul anului meu
    constraints.I financiar furnizat toate informaţiile necesare pe care le
    a cerut de la mine, inclusiv o taxă de capătul din spate, şi în 36 de ore, am primit
    mele de împrumut în tot ceea ce banca mea Fargo fântâni account.and despre el
    serviciu este atat de ieftin (3% ca dobândă
    Rata), suma accesibile, fiabile şi de legitmate.no mulţumesc puteţi
    exprim recunoştinţa mea cel mai intim pentru a her.so dacă într-adevăr te r sigur de
    contacta firma ei pentru un ajutor împrumut autentic, şi într-adevăr ştii ur
    de încredere, vă rugăm să răspundeţi asap.please nu raspund la orice e-mail care
    vine la tine la fel ca asta, vă rugăm şi vă rugăm să ştergeţi imediat din
    account.if de e-mail vă r interesat cu privire la modul pentru a ajunge la domnul wizy daniel
    Trebuie să cantact său în adresa sa de e-mail} {danielwizyinvestrment@gmail.com
    Reţineţi că el vă poate ajuta cu tot ce ai nevoie şi, de asemenea, dacă ştiţi că sunteţi o înşelătorie,
    Nu lua legatura cu el pentru că el este un creditor împrumut frumos nu vreau
    cele online înşelătorie
    pentru a colecta bani de la companie şi a alerga departe:
    VA MULTUMIM Dumnezeu să vă binecuvânteze

  223. 247 Lilian joy martie 29, 2011 la 12:23 am

    Acest lucru, este o lender.We împrumut privat să furnizeze finanţare pentru companii şi persoane fizice care au nevoie de finanţare. Lucram companiile naţionale, precum şi internaţionale. Sursele noastre de finanţare se specializează în soluţii creative pentru a satisface nevoile dumneavoastra de extindere, compania etc.Our creştere face prin acordarea de împrumuturi pentru persoane fizice şi societăţi ca acordarea împrumutului variază de la USD $ 3,000,00 la USD $ 150,000,00 cu o rată a dobânzii de doar 2,5% şi împrumut de afaceri variind de la $ 15,000,00 USD la $ 30,000,000,00 USD

    Cererea de credit FORMULAR

    Numele :______________________
    Starea civilă :_____________________
    A lua legatura cu :___________________
    Ţară :________________________
    Suma necesară ca împrumut :____________
    Durata de împrumut :____________________
    Venitul lunar :_______
    Ocupaţia :______________________
    Scopul pentru imprumut :_________________
    Telefon :_________________________

    Doamna, Lilianjoy2011@gmail.com

    Important: Cererea trebuie să fie mai sus de umplere că putem calcula schema de rambursare.
    Amintiri

  224. 248 yoyo iunie 18, 2011 la 10:09 pm

    si eu primesc de cateva zile acelasi mail, doar ca 750.000 lire 🙂
    se pare ca cel putin din 2007 tot incearca sa ne fraiereasca…
    sper sa gaseasca si altii site-ul asta, si sa nu puna botu’…
    BINA TEMA DE DISCUTIE, APROZARNET 😉

  225. 249 erz iulie 4, 2011 la 10:21 pm

    ar trebui sa facem un front comun pentru a i demasca, oricum politia nu rezolva nimik.

  226. 250 alexcabraolex Ferreira Cabral iulie 7, 2011 la 12:57 am

    Contato (55)11 56666381.
    ALEX FERREIRA CABRAL°.

    Imprimir mensagem
    Exibir código-fonte da mensagem
    Mostrar histórico de mensagens
    Histórico de mensagens ocultas
    Mostrar detalhes
    Ocultar detalhes Heineken Grant Promotions Heineken Grant Promotionsinfo@telemach.net

    Enviar email
    Localizar email Adicionar a contatosHeineken International head office Visiting address: Tweede Weteringplantsoen 21 1017 ZD Amsterdam The Netherlands. Dear Internet User, This Email is to inform you that you emerged a winner of the sum
    De: Heineken Grant Promotions (info@telemach.net)
    Enviada: quarta-feira, 6 de julho de 2011 16:41:37
    Para:

    Heineken International head officeVisiting address:Tweede Weteringplantsoen 211017 ZD AmsterdamThe Netherlands. Dear Internet User, This Email is to inform you that you emerged a winner of the sum of750,000.00 Euros in the Heineken grant donations with the followingnumbers attached Ref Number: PW 9590 ES 9414,Batch
    I’m Alex Ferreira Cabral
    Preciso do que para eceber os ganhos informados?
    tenho os numeros aqui comigo….

  227. 251 Dl John Morgan iulie 12, 2011 la 3:34 am

    Buna ziua dragi,

    Compliment de zi pentru tine.
    Nu poti dormi noaptea îngrijorătoare cum să obţineţi un creditor de împrumut legit?

    Nu te duci unghiilor gândire musca de a obţine un împrumut rapid? În loc de bate-te, vă rugăm să contactaţi specialiştii noştri în planning.If consultanţă şi finanţare aveţi nevoie de un împrumut rapid sa ne contactati prin e-mail: johnmorganinvst@hotmail.com

    Cerere de FORMA Creditul

    Numele şi prenumele ………….

    Tara: ……….

    Varsta :……………

    Sex :……..

    Telefon :…….

    Mobil :……

    Suma solicitată: ….

    Împrumut Durata: …….

    Scopul creditului ………

    Venit lunar ……………..

    ID-ul de e-mail ……………..

    Vrem să vă asiguraţi că vă completaţi formularul de credite, putem continua pentru a converti de împrumut imediat în ordine.

    mulţumiri

    Dl John Morgan
    General Consultant;

  228. 252 contele iulie 22, 2011 la 12:12 pm

    Buna uitati ce am primit si eu

    CONGRATULATION TO YOU.
    This is to inform you that the international money monetary fund governor had on wednesday agreed/approved your $800,000.00 by the above GOVERNMENT to see that they obeyed the current order from the America President(Barack Obama)which instructed that any Citizens,Whose properties and payment has been delayed due to one reason or the other should be paid the part payment their entitlement before 3 weeks.And we have concluded yesterday with the governor of our office known as (international money monetary fund management) that your fund of $800,000.00(Eight hundred thousand dollar) should transfer through Western Union money transfer,after the two managerment have concluded it first.

    Western union have sent your first payment of $6,000.00 to you and waiting for you to re_confirm your recieving information
    MTCN : 9241840630
    Sender’s Name: Udezuo Anthony
    Text Question: HONEST
    Answer: TRUST
    Amount: USD$6,000.00
    Track it now;( http://www.westernunion.com) our governor told them to keep sending you $6000.00 daily until the payment of $800.000.000 is completely transfered to you. Forward them your recieving information and reconfirmed Telephone number and address where your money will transfering on for you to start picking your daily money in any of nearest western union around you in your country.

    You are therefore advice to quickly contact the Western Union office on their email(wuoffic@w.cn)send them your information and know if they can send you another one today because your transfer needed to be urgently inorder to finish before the deadline given by international money monetary fund management.
    CONTACT WESTERN UNION OFFICE INCHARGE OF YOUR MONEY

    Thanks very much.

    Yours,
    Mrs. Miran John

  229. 253 canta septembrie 20, 2011 la 8:49 pm

    Salut!
    Eu cred ca exista si fraieri care pup botul,pentru ca altfel nu mai insistau papagali astia atat

  230. 254 Sealford Trust Group noiembrie 14, 2011 la 2:37 pm

    Obţine un împrumut pentru proiecte de investiţii sau compania. Salutări de la Maria titularii Williams a Sealford grupurilor de încredere. Noi va oferim în prezent, un sistem de împrumut la rata dobânzii variabilă 2% cu bani de identificare corectă valabil. Aveţi posibilitatea să trimiteţi cererea dvs. pentru orice sumă de împrumut s-ar putea fi cautati. Am oferi împrumuturi variind de la 3,000.00 Cantitate min euro. la $ 30,000,000.00 USD Max. la rata dobânzii de 2% pe anularea. Ne da afarã de împrumut pe termen lung de la unu la douăzeci şi cinci ani maximum. Completaţi o cerere detalii care include valoarea împrumutului care le cauţi, plus durata de împrumut şi a trimite la biroul nostru de împrumut pentru prelucrare prin e-mail: marywillsloaninc@yahoo.com

    Vă mulţumim pentru patronajul dumneavoastră!

    Salutari,
    Info Service,
    Sealford Trust Group.
    Sediul central: Orz casa, HAR rutier,
    Sutton, mai mare, sm14te Londra, Marea Britanie.
    Telefon de contact: (44) 702-406-1599.

  231. 255 heedson lamh noiembrie 25, 2011 la 5:24 am

    aveţi nevoie de un credit de nevoi personale, dacă da, va rugam sa ne contactati astăzi prin e-mail:?kumar.officeloan@gmail.com pentru mai multe detalii.

  232. 256 bufnea gherghina ianuarie 4, 2012 la 2:48 pm

    …….EU AM PRIMIT PE BLOG,DE CASTIGUL CEL MARE,DAR AM PRIMIT SI O SCRISOARE DIN ORASUL UNDE A FOST EXTRAGEREA.DE LA DIRECTORUL BANCII.!NU MI-A CERUT NIMENI NICI UN BAN,DIN CONTRA AM CUMPARAT UN WEBINAR [MOTOR DE CAUTARE];SI ASTEPT DOCUMENTATIA SI RESTUL DE BANI,DIN MARELE PREMIU!
    BUFNEA GHERGHINA!

  233. 257 Mark ianuarie 17, 2012 la 8:55 pm

    Alo

    OFERTA împrumut la o rată scăzută APLICA ACUM

    Sunteţi încercarea de a moderniza casa ta? Ai fost încercarea de a porni o afacere? Aţi fost doresc pentru plata facturii? aţi fi cautati pentru orice asistenţă financiară? Ai fost având în stres în obţinerea unui împrumut? INVESTIŢII de contact MARK LIMITA pentru dumneavoastră de împrumut uşor şi sigur. Ne da afarã de împrumut la o rată scăzută de 3%. Daca sunteti interesati, contactati-ne prin e-mail: markinvestmentlimited@yahoo.com

  234. 258 williams februarie 4, 2012 la 1:39 pm

    Ai nevoie de un împrumut de urgenţă de a plăti facturile sau pentru a extinde afacerea dvs. sau compania? Daca mail-da-ne la williams_loanfund@yahoo.com. Suntem gata să vă ajute în toate tipurile de asistenţă financiară

    Thaks.

  235. 259 sport februarie 14, 2012 la 3:18 pm

    sal fratilor ,,am primit si eu un e-mail prin care zice ca am fost ales prin tragere la tombola din 900 de mi de e-mail-uri si ca am castigat 500 de mi de $.fratilor asta e teapa curata,,nu va lasati pacaliti sa trimiteti bani sau date persoanale.astia sunt puscariasi din astia care vor sa faca bani pe seama altora,,

  236. 260 sport februarie 14, 2012 la 3:22 pm

    treaba asta cu inselatul sunt romani si vor sa le dai contu bacar date persoanale si dupa aia sa va treziti cu conturile goale,,nu va lasati inselati de banditi astia ,hai sa le aratam ca suntem mai destepti ca ei si sa le raspundem sa se duca de unde au venit adica din p…a masi

  237. 261 Catalin aprilie 10, 2012 la 8:21 pm

    Tocmai am traversat si eu experienta asta. Eram 99% sigur ca e o prostie insa am intrat in jocul lor sa vad pana unde merg. Intr-o zi am schimbat cca 20 de mail-uri cu ei si pana la urma au vrut sa le trimit prin WU 650 lire pentru un cod de care aveam nevoie ca sa fac transferul. La ultimul mail am pus in CC Scotland Yard-ul si s-au linistit. Au reusit chiar sa faca o copie a unui site de banca (ce-i drept jegoasa copie) unde mi-au dat un cont si o parola. M-am logat si ….surpriza: BANII ERAU ACOLO. Am deschis un cont in lire, chior, daca vor sa-l goleasca n-au decat, am incercat sa efectuez transferul dar totul s-a oprit la acel cod despre care va spuneam la inceput. Nu stiu daca e furt de identitate sau se multumesc cu sua aceea. Eu le-am dat o copie de permis careia i-am sters ultimile cifre de la cnp. Au decat un nume si-o adresa. Pe-astea le poate lua si din casa scarii din tabelul de intretinere. Oricum daca vor sa faca niste acte false nu-i opreste nimeni. Cred ca erau niste gainari si cautau niste prosti. Dar cat de prost sa fi sa le trimiti si banii?

  238. 262 jark iulie 10, 2012 la 3:43 pm

    Ai nevoie de un împrumut de a plăti o datorie sau pentru a începe o nouă afacere, oferim un împrumut pentru toate persoanele fizice, companiile şi, deci contactaţi prin e-mail ::: omegaloan_savings@live.com

    Debitorilor INFORMAŢII
    Numele complet ::
    ţară ::
    oraş ::
    adresa ::
    numărul de telefon ::
    Ocupaţia ::
    scopul de a creditului necesar ::
    Suma necesară ca împrumut :::
    Durata creditului ::
    venitul lunar ::

    Vă mulţumim pentru aplicarea

  239. 263 moris august 4, 2012 la 10:11 am

    Dragi împrumutatului,

    Obţinerea unui împrumut legitime au fost întotdeauna o problemă mare pentru client, de nevoile financiare. Problema de credit şi de securitate este ceva care clienţii sunt tot mai preocupaţi de căutarea pentru un împrumut de la un creditor legitim. Rata dobânzii pentru creditul meu este de 3%, iar suma minimă pe care o da sub formă de împrumut este de 2000 de ce suma maximă este de 10,000,000.00. Dacă sunteţi interesat în obţinerea de asistenţă financiară, contactaţi-ne astăzi la: moriswhiteloanhome@gmail.com
    CERERE DE CREDIT

    Numele beneficiarului: ………
    Adresa beneficiarului: ……….
    Tara: ………
    De stat: ……. ..
    Oraş: ………
    Zip / Cod: ………
    Numărul de telefon mobil: …… …
    Fax: ………
    Data naşterii: ………
    Sex: …….. .
    Stare civila: ………
    Ocupaţia: … ……
    Suma necesară: ……
    Scop pentru împrumut: ………
    Termen de împrumut / Durata: ………

    De îndată ce sa completati detaliile de mai sus, se transmite nostru de Protocolul de la / de identificare Departamentul pentru revizuirea imediată şi mai departe şi de prelucrare a cererii dumneavoastră.

    Salutari,

    Dl Moris alb.
    M / D

  240. 264 brey perales noiembrie 3, 2012 la 2:42 am

    salut la toate de tine
    care sunt în nevoie de un împrumut, finanțarea, în scopul de a
    se confruntă cu dificultăți tale, soluția este la picioarele tale ofer
    împrumuturi pentru persoanele cu o rată a dobânzii deosebit de 3%
    de mai mulți ani. Le mulțumesc tuturor celor bune pe care le-am avut
    a împrumuta.
    așa că vă rog să mă contactați: breyperales@gmail.com

  241. 265 Gerard decembrie 3, 2012 la 11:30 pm

    This is a good tip particularly to those new to
    the blogosphere. Brief but very precise information… Thank you for sharing this one.
    A must read article!

  242. 266 cojoc decembrie 13, 2012 la 4:31 pm

    voi ati primit vreun mail de la acesti tzepari? lotteryaward735@yahoo.co.uk

  243. 267 produse cosmetice ianuarie 31, 2013 la 6:16 pm

    What’s up, I check your blogs daily. Your humoristic style is witty, keep it up!

  244. 268 Maurine februarie 26, 2013 la 4:17 pm

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you
    relied on the video to make your point. You definitely know what
    youre talking about, why throw away your intelligence on just posting
    videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

  245. 269 Track Cell Number Location martie 23, 2013 la 4:31 am

    Pretty section of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your weblog posts.
    Any way I’ll be subscribing in your augment or even I achievement you get entry to constantly rapidly.

  246. 270 right hotmail support aprilie 17, 2013 la 10:28 pm

    Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and
    wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

  247. 271 www.Maumpalisadespark.org aprilie 21, 2013 la 9:56 am

    Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.
    When I look at your website in Ie, it looks fine but
    when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up!
    Other then that, very good blog!

  248. 272 ripfork.com aprilie 21, 2013 la 10:00 am

    You have made some really good points there. I looked on the
    internet for more info about the issue and found most
    people will go along with your views on this website.

  249. 273 accent tables with storage aprilie 21, 2013 la 12:05 pm

    Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to mention that I’ve truly enjoyed browsing your weblog posts. In any case I’ll be subscribing on your feed and I’m hoping you write again very soon!

  250. 274 additional reading aprilie 26, 2013 la 12:15 am

    It’s going to be end of mine day, except before finish I am reading this great article to improve my experience.

  251. 275 www.seoorganics.net/ mai 7, 2013 la 1:27 pm

    Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again.

    Anyhow, just wanted to say superb blog!

  252. 276 tanning bed mai 25, 2013 la 7:05 am

    Gday! This is the fourth time visiting now and I personally just wanted to say
    I truley enjoy looking through your blogging site.
    I have decided to bookmark it at delicious.com with your title:
    Uk National lottery and your Web address: http:
    //aprozarnet.wordpress.com/2007/03/27/uk-national-lottery-congratulationsyou-have-won/.

    I hope this is all right with you, I’m trying to give your great blog a bit more publicity. Be back shortly.

  253. 277 angajare videochat mai 31, 2013 la 6:47 pm

    Hello! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?

    I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.

    Any suggestions?

  254. 278 Marcelo iunie 3, 2013 la 11:25 pm

    I have been surfing on-line more than three hours as of
    late, but I never found any fascinating article like yours.
    It is pretty worth sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you probably did, the internet will likely be
    a lot more useful than ever before.

  255. 279 daniel smith iunie 7, 2013 la 11:34 am

    Aplica pentru un împrumut astăzi cu acest detaliile de mai jos?

    Suma necesara ::
    anul ::
    judetul ::
    Numele complet ::

    danielsmithinvestment01@yahoo.com

  256. 280 online slots iulie 1, 2013 la 7:23 pm

    Cash payouts are often given out inside ‘tokens’ termed FunBucks, that happen to be purely bonus credits that will permit them to acquire points as well as purchase on the
    internet bingo credit cards. This question is especially interesting from
    your practical perspective that the majority of infamous uneven gamblers attain extraordinary accomplishment with all the circumstances, that relatively cautious shuffling connected with charge cards
    isn’t this kind of!

  257. 281 debt relief service iulie 2, 2013 la 8:11 am

    Comparison of bad credit auto loans calculator helps you calculating interest rate on your bad credit auto loans each month will
    show the money score company that you are presently having.
    Securing a bad credit auto loans is as precarious as co-signing for any other
    financial institution. If you have a short explanation prepared
    for why this happened. Borrower should ensure to have a pre-approved Bad Credit Auto Loans in place
    before visiting the dealerships, as it means that you are pushing yourself
    into. There have been a part of a bankruptcy.

  258. 282 sex chat lines iulie 18, 2013 la 11:49 pm

    Hello all, here every one is sharing these kinds of familiarity, therefore it’s good to read this weblog, and I used to visit this web site everyday.

  259. 283 xerox 8560 yellow iulie 19, 2013 la 9:26 pm

    I was curious if you ever considered changing the structure of your site?
    Its very well written; I love what youve got to
    say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect
    with it better. Youve got an awful lot of text for only
    having one or two images. Maybe you could space it out better?

  260. 284 kredite iulie 30, 2013 la 10:53 pm

    Vielleicht findet er noch heim in das Waldhaus mir die
    am Traumtag erhaltene Nachricht, dass die Klinik, in deren Hoersaal ich als Gast
    meine Vorlesungen abhalte, demnaechst anderswohin verlegt werden solle.
    Each lender sets its own guidelines for loan approval
    and issuance of credit information. higkeit, Steuern in den Vereinigten Staaten garantiert weniger als Wertpapiere,
    die von keinen besonderen F.

  261. 285 Genesis august 2, 2013 la 6:07 pm

    My spouse and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be just what I’m looking for.

    Does one offer guest writers to write content for you?

    I wouldn’t mind composing a post or elaborating on some of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!

  262. 286 muratuzun79.com august 9, 2013 la 3:35 am

    hey there,
    we are attempting to print some buisiness cards
    with thermosensitive ink that would respond with the heat.

  263. 287 Mr.McDonald octombrie 1, 2013 la 9:07 am

    BUNA ZIUA

    Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a achita facturile sau de a începe o nouă afacere, atunci nu căutați mai mult, numele meu este Mr.McDonald „Ne sunt certificate companii de împrumut care oferă orice asistență financiară pentru persoanele care au nevoie de ea, și că e-mail noastră facem nu ezitati sa Va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind: {mcdonald_loanfim07@yahoo.ca}
    Informații împrumutat};

    Numele complet: ..

    Sex: ….

    Starea civila: ..

    Adresa: ..

    Oraș / Cod poștal:

    Tara: ..

    Data nașterii: ..

    Suma împrumutului nevoie de: ..

    Termen: ..

    Venituri: ..

    Ocupația: ..

    Scopul creditului: ..

    Telefon: ..

    Fax: ..

    ați aplica pentru un împrumut on-line înainte?

    E-mail: ……… mcdonald_loanfim07@yahoo.ca

    Cel mai bun ceea ce privește Mr.McDonald

  264. 288 Г-н Лак Смит octombrie 5, 2013 la 10:47 pm

    LUCKYSMITHLOANCOMPANY
    Мы предлагаем кредиты физическим лицам, фирм и органов сотрудничать с процентной ставкой в размере 3%, что компания может занимать любое количество денег, чтобы вы, минимальная сумма, которую вы можете брать составляет $ 2,000.00 долларов США 1.000.00 евро toMaximum $ 10.Million. Пожалуйста, предоставить следующие документы:

    Заполнить и вернуть теперь форма ХОРОШО

    1. Имя заявителя: ………………..
    2. Возраст: …………………..
    3. Расположение: ……………..
    4. Необходимое количество …………….
    5. Продолжительность: ……………..
    6. Номер факса ……………
    Число 7.phone ……………..

    Контактный адрес электронной почты: marksmithloan23@yahoo.com

    С уважением,

    Г-н Лак Смит

  265. 289 Mr peterson octombrie 6, 2013 la 6:06 am

    Aveți nevoie de un împrumut? Ați fost în căutarea
    cazul în care pentru a obține un împrumut? Ai fost
    încercarea de a obține orice fel de împrumut? apoi
    se aplică acum?
    (Petersonuniverseloan@gmail.com), dacă doriți să
    obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Acest
    împrumut oferă o rată a dobânzii foarte scăzută de
    3%. Contactati-ne acum daca sunteti interesati. Mr
    Peterson

  266. 290 Attraction Marketing ianuarie 28, 2014 la 5:00 pm

    I enjoy what you guys tend to be up too. This kind of clever work and reporting!

    Keep up the fantastic works guys I’ve included you guys to our blogroll.

  267. 291 Mrs Miriam aprilie 17, 2014 la 8:09 pm

    Alo
    Sunt Doamna Miriam Anderson un creditor împrumut privat, care dă de împrumut pentru cei în nevoie. Ai nevoie de ajutor financiar sau asistent la pornirea unei afaceri? Ești în nevoie de bani pentru a începe sau extinde o afacere? Va oferim toate tipurile de împrumuturi în numerar pentru persoane fizice și companii. Avem o rețea de investitori care sunt dispuși să ofere fonduri de orice sumă discret pentru persoane fizice și organizații pentru a începe de afaceri și a operațiunilor.
    *** Credit pentru card de credit
    *** Împrumut Medical
    *** Masina de împrumut
    *** Credit Ipotecar,
    *** E.t.c. Student Împrumut
    Împrumuturile sunt de asemenea disponibile online pentru a face tranzacții rapid. Oferim Suma de împrumut de orice sumă, în orice parte a lumii. Trebuie să fii serios și de încredere.
    Oferim, de asemenea, la o rată de accesibile de 2%, și toate individuale interesate ar trebui să Contactati-ne acum prin e-mail: miriamanderson86@gmail.com

  268. 292 Johna365 mai 11, 2014 la 3:51 am

    Good post. I study something more challenging on completely different blogs everyday. It is going to all the time be stimulating to learn content material from different writers and practice somewhat one thing from their store. I ebedafkekbeg

  269. 293 oferta de împrumut iunie 6, 2014 la 1:13 am

    Dragă solicitant,

    Sunt un creditor privat bani, i oferă o varietate de împrumuturi de la toate mea
    clienții stimat. Oricare ar fi nevoile dvs. de împrumut sunt, mari sau mici, personale
    sau ipotecar, eu sunt gata să vorbesc cu tine despre cum pot satisface nevoile dumneavoastra. eu
    oferă atât de mult și împrumuturi pe termen scurt, la o rată a dobânzii la prețuri accesibile și
    această ofertă de împrumut este strict pentru oameni cinstiți care sunt temători de Dumnezeu și sunt
    gata de a rambursa împrumutul în termenul convenit și nu va fugi cu
    banii mei. Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, tot ce trebuie să faceți este să

    contactati-ma prin e-mail: morrissbrownloanfirms@gmail.com

  270. 294 Cruickshank iulie 4, 2014 la 12:13 pm

    I enjoy what you guys are up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the superb works guys I’ve you guys to my own blogroll.

  271. 295 Spencer Lodge august 17, 2014 la 10:53 pm

    My spouse and I stumbled over here from a different page
    and thought I might as well check things out. I like what I see so now
    i’m following you. Look forward to looking over your web page repeatedly.

  272. 296 kathy williams august 26, 2014 la 2:32 pm

    Bună ziua, eu sunt domnul Daniel camere, o agenție privată de creditare de împrumut care
    oferă împrumuturi oportunitate durata de viață pentru a achita facturile personale, datorii
    și pentru a stabili propria afacere. finanțare de împrumut sunt, de asemenea, acordarea de privat
    companii și persoane fizice, la o rată de 3,5%. Deci, contactati-ne azi
      prin e-mailuri, danielchambers717@outlook.com

    DATE debitorului:

      Numele complet: ……………………………………………….
      Tara: ………………………………………………… ..
      Adresa: ………………………………………………….
      State: …………………………………………………… ..
      Sex: ……………………………………………………….
      Starea civila: ………………………………………….
      Ocupatia: …………………………………………… ..
      Număr de telefon: …………………………………………
      Poziția prezent, în loc de muncă: …………………
      Venitul lunar: ………………………………………
      Suma de împrumut Necesare: ……………………………….
      Durata de împrumut: …………………………………………
      Scopul creditului: …………………………………… ..
      Religia: ……………………………………………… ..
      Ați aplicat înainte ……………………………
      Data nașterii ……………………………………….. …………………
      mulțumiri,
      Dl Daniel C.

  273. 297 alislotmachine octombrie 8, 2014 la 5:12 pm

    Thank you for another informative blog. The place else could I am getting that kind
    of information written in such a perfect manner?
    I have a venture that I am simply now working on, and I’ve been on the
    glance out for such information.

  274. 298 deloffre julien noiembrie 15, 2014 la 5:30 pm

    alo

    Ești solicita finantare pentru a impulsiona afacerea dvs.,
    un proiect în cazul în care datoriile sau ai nevoie de bani pentru
    din alte motive, dar, din păcate, banca vă solicită condiții vă
    nu sunt în măsură să vă faceți griji remplir.Plus îmi acordă credite
    5000 € -4.500 000 EURO pentru orice persoană sau de afaceri poate
    îndeplini angajamentele asumate. Eu nu sunt o bancă și nu necesită
    multe documente pentru a avea încredere în tine, dar tu trebuie să fie un
    Doar persoană, cinstit, de încredere și Sage.
    Oferta mea de împrumut se în toată Europa și în lume (
    Franța, Belgia, Elveția, România, Italia, Spania, Canada,
    Portugalia, India, etc …). Rata dobânzii variază de la 3% la 20%, în funcție de
    cantitate dorită.
    deloffre_a_f_julien@yahoo.com

  275. 299 Mr Shawn Antonio ianuarie 14, 2015 la 10:55 pm

    Buna Ziua,
    Ai nevoie de un împrumut? Vrei să devină stabil financiar? Sau vrei sa creasca loc? Va oferim credite corporate, credite auto, credite pentru afaceri, și împrumuturi personale la o rată a dobânzii de 2%, nu căutați ane SUN împrumutului și FISCAL este locul unde trebuie să fie. Această ofertă este deschisă tuturor persoanelor care vor fi invocate pentru a plăti înapoi la timp vom folosi acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă la destinatar, în orice parte a lumii și va fi dispus să ofere un împrumut. Deci, contactati-ne astăzi prin e-mail la:

  276. 300 Bayan Nora aprilie 1, 2015 la 11:16 pm

    Ai nevoie de un împrumut de urgență? esti in datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență să-și refinanțeze loc ?, ai fost refuzat de banca ta, nu vă faceți griji mai, serviciile noastre sunt Rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la 2,000 Eur – 1,000.000 Eur de azi! Contactati-ne cu informatii împrumut la acest e-mail: noramildred.loans@hotmail.com

    Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore

    Salutari.
    dna Nora
    Credite accesibile.

  277. 301 Eco Teck decembrie 3, 2015 la 5:29 am

    Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru finanțarea dvs. de afaceri sau in orice scop? ne sunt certificate și legitim și internațional licențiat creditor împrumut Oferim credite pentru firmele de afaceri, companii și persoane fizice, la o rată a dobânzii accesibile de 2%, ar putea fi un împrumut pe termen scurt sau pe termen lung sau chiar dacă aveți de credit săraci, vom procesa dvs. împrumut de îndată ce vom primi cererea dumneavoastră. suntem o instituție financiară independentă. Ne-am construit o reputație excelentă a lungul anilor în furnizarea de diferite tipuri de credite pentru mii de clienții noștri. Oferim servicii de împrumut garantate de orice sumă pentru cetățeni și non-cetățeni oferim împrumuturi ușor personale, comerciale împrumut / de afaceri, credit auto, leasing / echipament de finanțare, împrumut de consolidare a datoriilor, de împrumut acasă, pentru toți cetățenii și non-cetățeni, fie cu un istoria bune sau rele de credit. Dacă vă aflați în nevoie de e-mail companiei noastre (ecoteckcompanyplc@gmail.com) puteți să ne e-mail cu informațiile dvs.

  278. 302 thirteen 88 marketing iunie 4, 2016 la 4:44 pm

    I get pleasure from, lead to I discovered just what I used to be taking a look for.

    You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day.
    Bye

  279. 303 bigwigvideo review august 26, 2016 la 11:15 am

    This website was… how do you say it? Relevant!! Finally I’ve found something which helped me.
    Appreciate it!

  280. 304 carine aprilie 21, 2017 la 10:49 am

    Atenţia asupra unei anumite Philip duvalier un anumit creditor, un mincinos, un escroc. El mi a €8550 scammed dar am depus o plangere cu poliţia, Interpol din Africa, acest escroc a fost stop şi o restituire mi-a dat toate costurile mele follow-up de compensare bani asta. Din acest moment am, prin urmare, au reluat încredere în mine. Sunt foarte fericit şi au fost restituite toate aceste fonduri care mi-am pierdut, si invit pe toţi cei care au fost victima unei înşelătorie de orice fel în coasta în Benin sau de fildeş sau o altă țară din Africa contactați acest e-mail

    E-mail: interpol@blonoumi.com

  281. 305 apropo chat decembrie 6, 2017 la 8:00 pm

    Undeniably consider that that you stated. Your favorite justification seemed
    to be on the web the easiest factor to bear in mind of.
    I say to you, I certainly get annoyed at the same time as other people think about issues that they plainly don’t understand about.
    You controlled to hit the nail upon the top and defined out the entire thing with no need side-effects , people can take
    a signal. Will likely be again to get more. Thank you

  282. 306 /lobby ianuarie 6, 2018 la 1:52 am

    Currently it sounds like WordPress is the preferred blogging platform available right now.
    (from what I’ve read) Is that what you are using on your
    blog?

  283. 307 autographed memorabilia ianuarie 30, 2018 la 5:38 am

    Good answer back in return of this matter with solid arguments and telling all on the
    topic of that.

  284. 308 anunt februarie 6, 2018 la 10:42 am

    It’s remarkable to go to see this site and reading the
    views of all colleagues about this piece of writing, while I am
    also eager of getting knowledge.

  285. 309 jack berry martie 9, 2018 la 2:26 am

    Buna ziua Sunt eu boboc de nume de nume, eu sunt un om foarte simplu lucrez într-o companie de apel aseiamicrofanance, în acest
    Compania acordă împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. oferim tot felul de împrumut în care aveți nevoie. avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: aseiamicrofanance@gmail.com

  286. 310 coupons mai 29, 2018 la 4:42 pm

    Aw, this was an incredibly nice post. Taking a few minutes
    and actual effort to generate a superb article… but what can I say… I
    procrastinate a whole lot and don’t manage to get anything done.

  287. 311 blowjob iulie 5, 2018 la 10:03 am

    Howdy very nice site!! Guy .. Beautiful .. Amazing ..
    I will bookmark your website and take the feeds additionally?

    I’m happy to seek out so many useful information right here in the post, we need work out extra strategies on this regard, thanks for
    sharing. . . . . .

  288. 312 Kenyatta University is the best educational institution in Kenya ianuarie 14, 2019 la 10:56 am

    Hello to all, the contents existing at this site are really amazing
    for people knowledge, well, keep up the nice work fellows.

  289. 313 Keno aprilie 20, 2019 la 9:21 pm

    Paragraph writing is also a fun, if you be acquainted with after that you can write if not
    it is complex to write.

  290. 314 shirt octombrie 11, 2020 la 10:56 am

    I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering issues
    with your blog. It appears as though some of the written text on your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this
    is happening to them as well? This might be a problem with my
    internet browser because I’ve had this happen previously.
    Appreciate it


  1. 1 Pick 6 Leak Results Trackback pe august 16, 2014 la 5:31 pm
  2. 2 maximum shred free trial Trackback pe septembrie 13, 2014 la 2:30 pm
  3. 3 bosch access control system dubai Trackback pe aprilie 3, 2018 la 12:23 pm
  4. 4 better way wholesale Trackback pe iunie 18, 2018 la 7:47 am
  5. 5 battery first Trackback pe iunie 22, 2018 la 2:34 am
  6. 6 sib Trackback pe decembrie 23, 2020 la 12:19 pm

Lasă un comentariu




ciuleste`

"Nici nu-ti trece prin cap sa crezi in tine.Ai nevoie de-o carje. Ai mai multe carje decat picioare... Mereu cersesti cate o clipa de tandrete sau o noapte de amor, sau o slujba bunicica, sau o calatorie la Paris, sau o pretuire unanima, sau o pasiune." - Teodor Mazilu

a