Cultura on-line, la un loc..

Am intrat pe tamada.ro, ca sa vorbesc despre lansarea oficiala a proiectului de pe 13 octombrie…- un moment, acum verific pe calendar sa vad daca nu cumva cade si intr-o vineri..; a, nu! e doar intr-o luni:)- si am dat de ceva „pe bune” si la obiect.
O prefata care contine un manifest – Solutii la scuza cu lipsa de timp invocata pt scoaterea cititului din tot programu.. Cat si un „doctor chirurg” sub forma unui „spirit critic viu” care astfel „sa se poate impotrivi cu succes spiritului de turma, vindecand sau prevenind comportamente mimetice care vor sluji, intotdeauna, altora.”

Mai departe, portalul este atat o „Revista culturala”, cat si „Librarie online”…la un loc. Si de aceea si-ar putea atinge si scopul de a deveni o comunitate literara activa. Exista si rubrici pe tema asta, de genul „Citesc si povestesc”, unde se intampla exact ce se spune- se citeste si se povestete.:) Cat alte rubrici de stiri culturale, biografii de autori, editoriale si articole.

Iar la sfarsit poti sa te abonezi si la newsletter, ca sa primesti lucrurile noi.

0 Responses to “Cultura on-line, la un loc..”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
ciuleste`

"Nici nu-ti trece prin cap sa crezi in tine.Ai nevoie de-o carje. Ai mai multe carje decat picioare... Mereu cersesti cate o clipa de tandrete sau o noapte de amor, sau o slujba bunicica, sau o calatorie la Paris, sau o pretuire unanima, sau o pasiune." - Teodor Mazilu

a

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: