Tanti FANTASYA trage in ea si nu-si da seama

In „Top Posts from around WordPress.com„, unde FANTASYA apare mereu si striga ca are sa ne dea poze cu ea(de parca ar striga dupa musterii si ea ar fi subiecu zilei! cum spuneam aici), acum apar mai multe articole in care se prezinta/anunta moartea unui preot, „fratele Petru Dugulescu”.

E.. acuma se pare ca o deranjeaza pe FANTASYA, ca in top sunt mai multe articole cu acelasi subiect, si se ia de „Top Posts from around WordPress.com” ca incearca sa traga rating dupa moartea la om. Iar in urmatorul paragraf, se ia chiar de preotii cu blog care au scris articolele si le spune ca daca se poate sa mai lase lumea in pace.. „sa ne lasati sa scriem pe blogurile noastre si nu va faceti rating pe faptul ca existam”; ai naibii popi, as completa eu:) Cand popii saracii au voie sa scrie mai multi despre acelasi subiect daca vor.. sau mai stii, poate FANTASYA ii banuieste ca or fi dat bani sau au facut slujbe ca sa apara toti cu articole despre acelasi subiect, in „Top Posts from around WordPress”:)

Acuma.. FANTASYA, cand m-am luat de ea prima oara si am zis ca ma inteapa la ochi sa o vad mereu in „Top Posts from around WordPress” cum striga ca are poze nu cu ea ci cu „FANTASYA”, mi-a zis:

Nu trebuie sa te oftici ca am eu sau are Fantasya 😛 Poza cu ea pe post si blogosfera se uita la poza… poate sunt fotogenica…
Fix esti genul de om care in toata blogosfera ai gasit ca blogul meu e cel mai enervant pt ca e in top..

Pai bine ma FANTASYA tata, printesa mica si nestiutoare(ca seara taziu), tu cand zici acuma de „Top Posts from around WordPress.com” ca e de caca, iar mai demult ziceai de oameni ca se oftica ca esti in Top, si de-aia vorbesc, zici de tine princesita;

Deci „Top Posts from around WordPress.com” e aiurea si trage rating in mod banal si perfid? Dar cine e in top? FANTASYAAA..!:)

Reclame

5 Responses to “Tanti FANTASYA trage in ea si nu-si da seama”


 1. 1 Maria Barbu ianuarie 5, 2008 la 4:46 pm

  Ai dreptate in legatura cu fatuca asta, care este gretos de suficienta, si gretoasa in general, pentru ca se ascunde sub masca intelectuala pentru a-si exhiba vulgaritatea. Uah!

 2. 3 geomarz ianuarie 5, 2008 la 9:27 pm

  Dominsoara fantezi are numai melici si indolenta.
  In rest un QI sub 0 si informatie la minus infinit.
  Nu cred ca merita altceva decit flituiala.

 3. 4 geomarz ianuarie 5, 2008 la 9:29 pm

  I-am spus ca o sa mi intru pe sit-ul ei sa nu-i scada ratingul.
  ceea ce voi si face.
  Numai ca nu prea intelege cind este luata in balon.

 4. 5 aprozarnet ianuarie 5, 2008 la 11:28 pm

  Maria.. asta fac si io 🙂

  ps: nu e nevoie sa rasp.. fu o ironie mica doar:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
ciuleste`

"Nici nu-ti trece prin cap sa crezi in tine.Ai nevoie de-o carje. Ai mai multe carje decat picioare... Mereu cersesti cate o clipa de tandrete sau o noapte de amor, sau o slujba bunicica, sau o calatorie la Paris, sau o pretuire unanima, sau o pasiune." - Teodor Mazilu

Posturi tari, de beton

a

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: