Pisica alba

Ce faci, cand trece prin spatele tau o pisica alba ! ?..
….
Sa faci trei sau zece pasi inapoi, nu poti; asta se face cand iti trece prin fata o pisica neagra. Sa faci inainte, in fata ta, trei sau zece pasi iar nu merge, pt ca oricum i-ai fi mers; deci nu se pun.
Nu-ti ramane decat sa stai pe loc si sa astepti sa-ti treaca prin fata o pisica neagra, ca sa contracarezi.
Odata, am asteptat trei zile pana prin fata mea, a trecut un caine mic, negru, si m-am facut ca nu ma pricep la animale.

Dupa aceea m-am adus acasa si de nervi am spart o oglinda.. de doua ori. Ca sa contracarez ghinionul am varsat de 14 ori sare pe masa. Cand, mi-am dat seama ca asta nu contracareaza, pt ca nu este inversul spartului oglinzii.
Asa ca am muncit multi ani, pana mi-am permis sa-mi platesc toti prietenii cu bani grei, ca sa verse singuri si de buna voie sare pe masa de 14 ori..
Asta pt ca totul, se gandeste prin comparatie..
Acum am ajuns sarac, foarte sarac.. insa ultimii mei zece mii, i-am dat astazi la doi prieteni.. care cerseau la metrou.

.

Reclame

2 Responses to “Pisica alba”


  1. 1 blur noiembrie 28, 2007 la 9:31 pm

    deci frate.. daca trece o pisica alba prin spatele tau, cel mai indicat, recomandat chiar, este sa iti dai repede pantalonii jos, sa fluieri de 8 ori pe nota mi si de 11 ori pe sol. in momentul ala trebuie sa fii foarte atent la pisca.. sa o fixezi cu privirea exact de la a 8-a fluieratura pe sol. si daca pisica miorlaie o data inseamna ca trebuie sa iti bagi degetul aratator in cur si sa il tii acolo fluierand pe nota re diez timp de 11 secunde mokinoizeice (1 secunda mokinoizoica = 0,21088(71) secunde omenesti). daca nu miorlaie sau miorlaia pe alta nota sau in alta limba, trebuie sa te opresti din fluierat si sa iti bagi celalalt deget aratator in cur (atentie! celalalt! nu cel pe care il bagai daca pisica miorlaia o data.)

    intelegi? …

  2. 2 aprozarnet noiembrie 29, 2007 la 3:12 am

    da-te-n pm de talentat.. polivalent:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
ciuleste`

"Nici nu-ti trece prin cap sa crezi in tine.Ai nevoie de-o carje. Ai mai multe carje decat picioare... Mereu cersesti cate o clipa de tandrete sau o noapte de amor, sau o slujba bunicica, sau o calatorie la Paris, sau o pretuire unanima, sau o pasiune." - Teodor Mazilu

Posturi tari, de beton

a

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: