www.nuintrapesiteulasta.ro

Exact titlul postului ma gandeam in o zi sa-l dau ca nume unui site nou.

Si sa gasesc si sponsori, sa-i fac superpublicitate. La nuintrapesiteulasta.ro adica. Iar cine ar intra, sa fie injurat instantaneu de mama si de o gramada.. In mai multe limbi de circulatia internationala desigur. Asta in afara de romana.

Si cand s-ar oftica omu rau de tot, si ar injura si el acolo unde e, si ar da „x”, alt+F4, ceva, ca sa iasa naiba o data.. sa-i apara o fereastra in care sa i se multeasca respctuos pt vizita si sa fie indemnat sa revina cat mai curand, deoarece este binevenit.
Plus, sa mai fie un sondaj, in care sa spui daca ai revenit pe site, si daca da, pt a cata oara. Si cine spune ca revenit, o data ori de mai multe ori, nu conteaza, sa-i apara alt sondaj in care unica intrebare este „Esti prost sau Masochist!?” Unde daca ar spune ca e prost, sa-i apara un mesaj cu „Te iubim!”, si daca ar spune ca e masochist, un mesaj cu inca o injuratura si descrieri de torturi fizice. Asta tot pt ca-l iubim.

Tu ai intra vreodata? Hai.. fii sincer:)

.

Reclame

4 Responses to “www.nuintrapesiteulasta.ro”


 1. 1 Iepurasul de Paste august 23, 2007 la 3:31 pm

  Daca as intra? Sigur! Curiozitatea e unul dintre defectele iepurilor de paste… Daca as reveni? Sigur! Sa vad daca nu s-a schimbat ceva… Sunt prost? Probabil…

 2. 2 aprozarnet august 23, 2007 la 3:55 pm

  ori maso:)

 3. 3 dreamcatcher august 23, 2007 la 9:48 pm

  Asa cum se intampla copilasilor mici. Spui „nu pune mana acolo” si exact acolo se duce al draq copil. :)) Suna … foarte tampit. Daca mi s-ar intampla sa ajung pe site, ar fi probabil o intamplare sau o decizie de moment (ca deh.. curiozitatea 😀 + prostia omeneasca), dar n-as mai reveni. Multumit?

 4. 4 aprozarnet august 23, 2007 la 9:51 pm

  ideea nu e sa fiu io multumit, ca nu asta e scopul suprem – satisfactia mea 🙂 , insa apreciez raspunsul:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
ciuleste`

"Nici nu-ti trece prin cap sa crezi in tine.Ai nevoie de-o carje. Ai mai multe carje decat picioare... Mereu cersesti cate o clipa de tandrete sau o noapte de amor, sau o slujba bunicica, sau o calatorie la Paris, sau o pretuire unanima, sau o pasiune." - Teodor Mazilu

Posturi tari, de beton

a

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: