„Unul”, e okay cu altul.. singur

Pt ca daca se alatura un al treilea, la doi care se inteleg okay, rezonand putin sau mai mult, unul din ei se poate schimba aproape brusc, fata de celalalt, daca nu amandoi.

Oamenii, dupa cum fiecare stim si procedam, ne purtam diferit, avem alta atitudine, cu fiecare persoana in parte; lucru natural. Insa, imi permit eu sa zic, la baza avand aceeasi gandire, numai forma in care este expusa, fiind diferita pt fiecare persoana.
Acum.. cand unul isi schimba total raportarea fata de celalalt, dintr-o data, la venirea altuia.. Atunci inseamna, ca incearca sa-si pastreze o imagine falsa in fata unui grup, sau in societate in general. Asta inseamna ca se orienteaza dupa directii superficiale.

Un lucru urat, ce sa mai.. Insa daca al doilea, cand va fi din nou singur cu primul, il va accepta in acelasi fel, si se va preface ca n-a observat nimic, inseamna ca se comporta dupa aceleasi directii superficiale, tot pt a face din grup si pt a fi acceptat. Asta, dupa mine, inafara de urat, e si mult mai trist. Deoarece asa il va incuraja pe primul sa se poarte din nou la fel; si se creeaza un cerc vicios, care este preluat permanent de noile generatii, ca fiind directiile de urmat.

.

0 Responses to “„Unul”, e okay cu altul.. singur”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
ciuleste`

"Nici nu-ti trece prin cap sa crezi in tine.Ai nevoie de-o carje. Ai mai multe carje decat picioare... Mereu cersesti cate o clipa de tandrete sau o noapte de amor, sau o slujba bunicica, sau o calatorie la Paris, sau o pretuire unanima, sau o pasiune." - Teodor Mazilu

a

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: