Nunti.. pe rol

Citeam la gogu kaisaru pe blog, ca merge iar la nunta; in locu` lu ta-su acuma. Cum de ce? Ca asa a zis ta-su. Si ta-su are pula mai mare ca gogu. Ca in familia lu gogu, la masculi pula le creste pe toata durata vietii, si li  se schimba si pielea la ea (un fel de naparlit ca la serpi) odata la cativa ani. A lu gogu acuma, e de 13 cm, si o sa-i mai creasca toata viata, cam 2 mm pe an.

Dar sa revenim. Vorbeam de nunti. Da frate, asa e.. nunti multe ousoare.. Si io ma duc duminica la o nunta, si unchiu-meu se duce si el in weekwendu asta la una „de-a lui”(„de-a noastra de fapt”, da` io-mi bag pula, ca io n-o cunosc pe vara-mea de gradu trei, dac-o vad pe strada, sau in vreo alta parte).. Si mai e si mai incolo si mai multe nunti vara asta. De parca s-a dat vreo lege, prin care nu mai poti sa te futi decat daca esti insurat.

Asa ca, o sa ma insor si io, si cand mai vad pe cate una buna rau, in statie la ratb sau metrou, o sa ma duc la ea, ii pun in fata ochilor degetul cu vergheta, dupa care, o iau la pula acolo.. cu o mana tinand certificatu de casatorie la vedere in aer, sa-l vada cetatenii care trec..
Daca mai e pe acolo inca vreunu insurat.. facem gang bang

.

Reclame

2 Responses to “Nunti.. pe rol”


  1. 1 neuronu iulie 8, 2007 la 6:40 pm

    m-ai convins! ma insor si eu 🙂

  2. 2 aprozarnet iulie 9, 2007 la 4:24 am

    pai gata, gang bang 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
ciuleste`

"Nici nu-ti trece prin cap sa crezi in tine.Ai nevoie de-o carje. Ai mai multe carje decat picioare... Mereu cersesti cate o clipa de tandrete sau o noapte de amor, sau o slujba bunicica, sau o calatorie la Paris, sau o pretuire unanima, sau o pasiune." - Teodor Mazilu

a

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: