Tarfele

Tarfele! Tarfele astea care sug pula pe bani baga-mi-as pula-n ele.
Care sug pula ca le place prea mult, sau ca le e prea lene sa munceasca, le place mai repede muia.
Tarfele astea care stau pe strada si ti-e scarba de ele, chiar si cand le dai muie.

Da` noi de fapt, zicem ca cele mai tarfe sunt alea de pe centura, care sug pula in tufisuri si in cabine de tir; nu alea, care oricati bani si conditii ar avea, ele sug pula la altii mereu!
Poate ca pana la urma, cele mai tarfe sunt alea, care aleg sa fie tarfe, mai mult decat alea care ajung sa fie.

Dar ce zici!? Ca sunt oricum toate cam scursuri si sunt puse sa te faca, nu? Ca te injura si te spurca la o adica, si daca zabovesti prea mult cu vre-o replica ti-o mai si iei rau de la “fratii” si de la pestele ei?
Asa e! Mai mult, si-o iau chiar si ele! Fiecare si-o ia la intervale scurte si regulate. Tot de la “fratii” si de la pestele ei, chiar si de la “clienti”. De ce? Ca e tarfa, trebuie sa produca pentru peste si sa suga pula la client; de nu.., inseamna ca nu face bine. Iar asta inseamna ca nu e buna. Si daca nu e buna, ce sa faci cu ea? Incerci s-o faci sa faca bine. Incerci pana o omori. Oricum sunt o gramada de tarfe doar.
Poate asta nu mai face bine, nu o mai plac clientii, ca e batrana si urata. Poate chiar e mai bine s-o omori in timp ce “incerci” s-o faci sa faca bine dandu-i omor. Ca asa scapi odata de tarfa, sa nu te mai tina-n loc.

Si asa poti sa-ti iei una antaia. O pustoaica de asta mai buna, un copil care a crescut pe langa tine si printre alea mai batrane. Care acuma are tocmai cat ii trebuie sa produca bine, 13 ani.
Pe asta o mai futi si tu, ca e misto si frageda, iti place. Nu ca pe ailalta care ti-era scarba de ea. Si le era scarba si la clienti de ea, de te faceai de cacat din cauza la tarfa si nu mai produceai nici nimica cu ea. Acuma cu asta ai dat lovitura. Toti vor s-a aiba, ca e fina. Ii zici si sa nu vorbeasca, ca vorbeste urat proasta. Asa a-nvatat de la tarfele alelalte. Si nu mai place la clienti dupa aia. Oricum, de cand ai futut-o tu, si inca doi tovarasi pe rand in noaptea aia cand ai mutat-o, si i–ai scos o masea cand i-ai dat cu genunchiu in cap ca facea urat, nu mai vorbeste deloc. Face doar ce ii spui. O gramada de bani o sa faci cu ea.

Merge chiar bine treaba acuma, de aia mai faci o combinatie si mai smechera.
Pe asta ti-o pastrezi aicea..si mai rapesti pe una care-a venit acuma din provincie si o cunoaste pe-o tarfa din cartier. Ai vazut-o, e din afara bransei, nu e uzata.
Faci combinatia si-o sechestrezi. Pe asta o trimiti pe Italia, ai cumparator pentru ea acolo. Da se agita proasta, de frica. Cu cat o bati mai mult sa stea, cu atat intra mai rau frica si disperarea in ea si cu atat se agita mai mult tarfa. De cacat, de proasta ce e i-ai fracturat maxilaru si doua coaste. Te oboseste rau cand o bati, mai bine o tai. Da, i-e frica de cutit, inlemneste. Face bine dupa ce-ai taiat-o. Numai ca acuma trebuie sa stai pana se mai vindeca nitel, nu ti-o mai ia cumparatoru asa, rupta. Tarfa dreacu, pierzi bani din cauza taraturei. Lasa ca ai vorbit sa o trimiti si pe asta pe care o cunostea ea pe Italia, si de pe amandoua tarfele iese mai bine.
Tarfe spurcate care nu stiu cat de greu e. Strica combinatiile la oameni, taraturile!

..si uite si asta

23 Răspunsuri to “Tarfele”


  1. 1 setky martie 22, 2007 la 10:02 pm

    esti bolnav frate=))

  2. 3 aprozarnet martie 23, 2007 la 4:04 am

    insa daca e sa vorbim serios si sa ne gandim la problema de mai sus, e chiar grav ce se intampla si cum se intampla.

  3. 4 emilythestrange aprilie 23, 2007 la 11:25 am

    ai talent 😀 😀 😀 🙂

    (vad ca e pe pe primul loc postul asta)

  4. 5 aprozarnet aprilie 23, 2007 la 1:46 pm

    mc koma; dar dc ii puneam alt nume la acelasi txt, nu mai era pe primul loc:)
    cauta pe searh bar : calatorie pe o raza
    (ala nu apare la top post si e cel putin la fel de bun..uite ce modest sunt )

    Calatorie cu un tramvai pe o raza…

  5. 6 Paula mai 17, 2007 la 4:36 am

    omg chiar bolnav …dar daca stai sa te gandesti un pic ..cam asa e ..dar totusi nu vreau sa ma gandesc…

  6. 7 aprozarnet iunie 18, 2007 la 12:04 am

    dap.. dar daca nu ne gandim, nu inseamna ca nu se mai intampla..

  7. 8 scenarista septembrie 9, 2007 la 5:45 pm

    da pe mine m-ai incercat, pushtiule? am pizda mai larga ca peshtera muie-ri.

  8. 9 aprozarnet septembrie 9, 2007 la 6:57 pm

    deci mamaie, repede, cati ani aveai cand a venit comunismu la putere ?
    sau..
    de cat timp ti-au trecut sanii de genunchi?

  9. 10 scenarista septembrie 9, 2007 la 10:33 pm

    offffff! si aici a venit.:)

    imi place textul. ai curaj si ai ce spune. aprecieri.

    yours

  10. 11 tia noiembrie 9, 2007 la 5:50 am

    sint socata de-a dreptul de ce se publica aici si mai ales de reactiile amuzate ale oamenilor….doamne dumnezeule chiar asa s-au inrait romanii ca gasesc amuzante povesti de groaza in care fete minore de 13 ani sint obligate sa se prostitueze si sint private de libertate si obligate se faca sex cu tot felul de indivizi si sint batute si viata lor e un cosmar si lumea gaseste ca asta e amuzant???? si unii mai si lauda pestele care face bani de pe urma unor nefericite… pt ca lui i-e prea lene sau e prea prost isi gaseasca de lucru in mod cinstit, si sta cu cutitul la gitul lor ca sa bage frica in ele??? asta da „barbat” cu curaj cum spunea cineva de aici, la fel de destept ca si pestele banuiesc……..daca una din fetele astea era sora ta sau fiica ta, tinuta cu forta de un individ de ultima speta care are putere de viata si de moarte asupra ei??? si atunci era amuzant??? iti imaginezi cita suferinta trebuie sa fie in viata fetelor astea a caror unica greseala a fost ca au avunt incredere intr-un nenorocit care le-a distrus viata??? am auzit de un caz in care fata avea 14 ani si a fost rapita si obligata sa se prostitueze si de cite ori a incercat sa fuga era batuta si pina la urma au aruncat-o de pe balcon! prin cita suferinta trebuie sa fi trecut, cite lacrimi si nopti nedormite ce groaza trebuie sa fii fost in sufletul parintilor ei cind au aflat prin ce a trecut si asta se putea intimpla ORICUI….ddar noi sintem o natie de doi bani care nu mai avem nici un pic de inima si sintem plini de ura si rautate si admiram fiarele astea de proxeneti ( „asta da curaj” )dar urim si dispretuim fetele astea care sint victime …..articolul asta mi-a provocat sila si greata si nu pot decit sa va doresc tutror sa nu dea dumnezeu ca unul din membrii familei voastre sa treaca printr-un asemenea cosmar…

  11. 12 aprozarnet noiembrie 9, 2007 la 10:00 pm

    @tia ..n-ai inteles

    ps: este ca si cum io as spune ca mi-a „provocat mi-a provocat sila si greata ” povestea de care ai adus tu vorba.. pe cand tu doar ai spus mai departe povestea

  12. 13 blur decembrie 2, 2007 la 3:59 am

    tia, imi pare rau. sincer. …

  13. 14 roxy ianuarie 7, 2008 la 10:31 pm

    sunt o mare zdreanta care imi place sa sug pula si sa ma fut in cur….suna-ma si iti satisfac orice dorinta…vreau sa fiu sclava ta 0019167156163

  14. 15 aprozarnet ianuarie 8, 2008 la 3:48 am

    uite un poponar.. 🙂

  15. 16 enzo ianuarie 23, 2008 la 1:30 pm

    ce faci cand incerci sa scoti o fata din asta din cacao, sacrifici multe pentru ea… si o doare’n cot. nu mai practica meseria dar cand ii rezolvi o continuare a studiilor oprite in clasa 8-a prefera sa mearga ls strand.
    are un sponsor.. un tacsimetrist cu familie dar care plateste chiria fetei si mai vine sa dea la buci din cand in cand… iti zice cat de najpa e ce nasol se simte asa si pe dincolo, o crezi, o ajuti, incerci sa o faci sa se simta om, nu te atingi dea fizic, dar stai cu ea la masa si o tratezi ca pe un vecin, ca pe un coleg de scoala, si in cele din urma vezi ca toate astea is in zadar, o intereseaza doar distractiile, sa se simta bine azi ca maine e prea departe.
    la un moment dat iti iei jucariile si pleci, oricum… nu ai vrut deat sa fii un om pt omul de langa tine.
    dupa ceva vreme te intalnesti cu persoana respectiva, cum mai esti etc. brusc sponsorul s-a transformat in ‘ e ca un tata pentru mine ‘ mi bine acum etc. iti dai seama ca nu mai ai ce vb cu persoana respectiva, schitezi un zambet fals si pleci fara sa te uiti inapoi si iti dai seama ca principiile alea invatate acasa si la scoala, in carti si in raporturile cu cei crescuti la fel ca tine nu au nici o valoare intr-o lume paralela cu a ta…
    la doar o privire distanta de tine oamenii sunt niste curve fara suflet si fara principii…
    hav’ a naisz laif, bagami-as …

  16. 17 AnDrei mai 6, 2008 la 5:34 pm

    :))thoamne,:))e tare,sa stii

  17. 18 gigi iulie 9, 2008 la 12:57 am

    rsp lu Tia:95 la suta din fete o fac de placere sau pt bani,pestele nu e vinovat!

  18. 19 aprozarnet iulie 9, 2008 la 1:08 pm

    gigi…tu iti tii partea ta,a?:)

  19. 20 gabrieltora iulie 31, 2008 la 2:49 am

    ai talent…

  20. 21 aprozarnet iulie 31, 2008 la 2:51 am

    mc de apreciere

  21. 22 elena august 17, 2010 la 1:49 pm

    God…ce oribil..ai cumva experienta de peste?cred ca toate treburile scrise aici au un sambure de adevar:( foarte trist cum unii vad o femeie doar ca pe o bucata de carne:( cu totii avem suflet si ceva bun in noi….Doamne fereste!

  22. 23 imagini octombrie 19, 2013 la 3:51 pm

    Salut. Imi place subiectul ales de tine.


Lasă un comentariu




ciuleste`

"Nici nu-ti trece prin cap sa crezi in tine.Ai nevoie de-o carje. Ai mai multe carje decat picioare... Mereu cersesti cate o clipa de tandrete sau o noapte de amor, sau o slujba bunicica, sau o calatorie la Paris, sau o pretuire unanima, sau o pasiune." - Teodor Mazilu

a